Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה הנעה בפ'יזו 306

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב!

אז ככה, אתמול נסעתי ברכב (פ'יזו 306 1.6 שנת 97) הכל הייה בסדר החנתי אותו בחניה, הכל כרגיל

היום בבוקר נכנסתי לרכב ניסיתי להניע אותו וכלום הרכב לא מניע.

חשבתי שיכול להיות אין דלק, מפני ששעון הדלק מזייף, נסעתי מילאתי 5 ליטר דלק בג'ריקאן והרכב עדיין לא מניע.

מצבר זה לא בגלל שהחשמל באוטו עובד ויש סוויץ.

השאלה היא כזאת כיצד אני יכול לדעת אם הלכה המשאבת דלק? וכמה עולה משאבת דלק לרכב שלי +-

תודה רבה.

VW PASSAT 1.8T 2001

פורסם

זה ממש לא יהיה רציני לאבחן דרך המסך.

יכול להיות שזו משאבת דלק אבל גם יכול להיות עוד הרבה דברים.

דוגמה קטנה: לא מגיע ניצוץ /קיימת בריחת ניצוץ ולכן אין התנעה.

אם לא ניתןו להניע,אל תשבור את הראש.

הזמן גרר,שלח את הרכב למוסך לאבחון ושלא יחליפו סתם חלקים עד למציאת הבעיה באופן ממוקד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אכן כן, אם האוטו "תקוע" ,לא נותר אלא שיעבור אבחון של איש מקצוע. אני מציע שאיש מקצוע יגיע אל האוטו, ויבדוק אותו על המקום, שכן פעמים רבות לאחר גרירה, הרכבים מניעים, או אז יש בעיה לאבחן.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תגידו לי בבקשה מישהו יודע כיצד פותחים את הפלסטיק הזה ב306 שבתוכו נמצאת משאבת הדלק?

VW PASSAT 1.8T 2001

• תוכן חדש...