Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבת התהפך רכב לתעלה בעליות שער הגיא. (פצוע אחד קל ) עד שהספיקו שני מתנדבי משטרה זקנים בניידת שהגיע ראשונה , להוציא את ה"אוהל אזהרת תאונה " וה "נצנצים" ולהעמיד אותם לפני הסיבוב , הספיקו באותן כמה שניות להחליק (גשם) , להכנס כמה מכוניות אחת בשניה , בניידות (2) והפילו 2 עמודי תאורה לרוחב הכביש. איך לא היו הרוגים מהתאונות העוקבות לא ברור לי

רעיונות לגבי אזהרת תאונה שתיראה יותר מרחוק מה"אוהל" שגובהו חצי מטר ועד שרואים אותו זה כבר מאוחר מדי ? אולי מערכת שתרים את הקוז'קים של הניידת גבוה שייראו אותה מאות מטרים לפני ?

פורסם

דגלים צהובים ומרשלים.

או לירות רקטות תאורה מיד שהשוטרים רואים שהיתה תאונה.

ובנימה יותר רצינית, לשים את "האוהל" הרבה לפני התאונה, עם שלט שאומר "אזהרה - תאונה 150 מטר לפניך".

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

וואלה אני במקרה עברתי שמה כנראה משהו כמו 20 דקות חצי שעה אחרי התאונה וראיתי

היה אוטו גמור הפוך בתעלה היתה ניידת שכנראה עמד על הכביש לשים את הקונוסים וניכנסו בה וכול הג'ז שלה הלך

היתה ניידת עם מכה ליד הגלגל ופנצ'ר וציפ שכול צד שמאל שלו גמור

בקיצור תאונה רצינית היתה שתי אמסבולנסים ומכבי אש

שמח שלא היו הרגוים וכימעיט פצועים

פורסם

FIZBAN , הוא אמר שהם לא הספיקו אפילו להוציא את האוהל , אז לבטח לא היה להם מספיק זמן להעביר אותו למרחק של 150 מטר . חוצמיזה בעיקול לא יעזור לך 150 מטר , וכאן היה גם גשם וגם אם הבנתי נכון עיקול .

בברכה יהודה

פורסם

מעבודה יומיומית מול מתנ"א, אינני מתפלא שהייתה תאונה נוספת.

רק היום הליצנים הללו גרמו לעוד תאונה בגלל העומס שיצרו.

Veni Vidi Vici

פורסם

לרשום על המסך הזה לפני שער הגיא - זהירות! תאונה בגינות סחרוב סעו לאט.

מה כבר אפשר לעשות מן הסתם אמורים לסוע בסיבובים האלה לאט ובגש בפרט.

פורסם
FIZBAN , הוא אמר שהם לא הספיקו אפילו להוציא את האוהל , אז לבטח לא היה להם מספיק זמן להעביר אותו למרחק של 150 מטר . חוצמיזה בעיקול לא יעזור לך 150 מטר , וכאן היה גם גשם וגם אם הבנתי נכון עיקול .

צודק, אבל אני התייחסתי לשאלה שלו. לגבי זה שהם לא הספיקו להוציא את האוהל אין לי פיתרון כרגע.

בטח שיעזור לך שלט 150 מטר לפני התאונה; אם תראה שלט שיש תאונה עוד 150 מטר לא תאט? לא תהיה ערני יותר, בהתחשב בזה שיש גשם ועיקול לפניך? שלט כזה לדעתי יעורר את תשומת ליבו של האדם הסביר.

לגבי האדם הלא סביר אין מה לעשות.

פורסם

או שלא הבנתי נכון את הפוסט המקורי , או שמדובר שהם רק הצליחו לצאת מהרכב , וכבר פגעו בהם , ואז אין מה לעשות .

ברור שכשיש זמן צריך לתת שלט 150 מטר לפני העיקול שיש תאונה

VIKING זה שמתנ"א שמה את הרכבים שלה כך שלעיתים הם גורמים לעומס , ואז יכולה להיות תאונה זה לא חדש . הבעיה היא שלעיתים הם שמים את הרכב בצורה כזו מסוכנת , שאני לא מבין איך אף אחד לא פגע בהם .

בשם תפיסת נהגים מהירים , צריך לפעמים להתנהג במסירות נפש תחת סיכוון עצמי גבוה :lol: זה מה שנקרא "מורעל" דוחו"ת . הבעיה היחידה היא למה הם חושבים לעיתים שמותר להם לסכן אחרים , שאינם "מורעלים" עד כדי כך על דוחו"ת מהירות , זה נבצר מבינתי להבין .

בברכה יהודה

פורסם
ברור שכשיש זמן צריך לתת שלט 150 מטר לפני העיקול שיש תאונה.

מה שעצוב זה שמה שברור לך ולי לא כל כך ברור למתנ"א ובד"כ הם שמים את שלט התאונה 10 מטר לפני התאונה.

אגב, אם מדברים על מורעלי דוחו"ת, כשנתפסתי על 140 בכביש ריק,השוטר אמר לי שאני סכנה לציבור והוא היה מזועזע מהמהירות שלי. אני מצידי כפרתי באשמה. מה עוד שהוא קפץ לכביש וכל כך הפתיע אותי שלא בלמתי מיד אלא נסיתי לתמרן כדי לא לפגוע בו.

מיותר לציין שהתיק בוטל לאחר ששכרתי עורך דין.

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל לפני כשבוע ראיתי תאונה שבא שמים צ'קלקות חדשות כאלה, עשויות כולן מלדים חזקים במיוחד ונמצאות על עמוד בגובה 160 בערך מהבהבות מאוד חזק ורחוק אי אפשר לפספס.

ולגבי זה שנכנסו בניידת עם צקלקות מופעלות זה כבר נהג שצריך לשלול לו רישיון. כי:

או שהוא נסע מהר מדיי ולא הצליח לבלום בגשם

או שהוא נרדם

או שהוא סתם מעופף על ההגה שזה מאוד מסוכן

בקיצור בכל מקרה הוא כנראה נהג בקלות ראש.

:-) just smile
פורסם
ולגבי זה שנכנסו בניידת עם צקלקות מופעלות זה כבר נהג שצריך לשלול לו רישיון. כי:

או שהוא נסע מהר מדיי ולא הצליח לבלום בגשם מה דעתך על האפשרות הבאה , נסע על 90 עבר את העיקול , רואה פתאום את זנב הניידת בנתיב שלו , ומישהו עוקף אותו בנתיב השמאלי , והוא לא יכול לעצור מספיק מהר ?!!

או שהוא נרדם

או שהוא סתם מעופף על ההגה שזה מאוד מסוכן

בקיצור בכל מקרה הוא כנראה נהג בקלות ראש.

אפשרות נוספת , שכשיש גשם מספיק חזק המגבים לא מספיקים , והראות שלך שואפת לס , ואתה נכנס בו כי הוא מייד אחרי העיקול , ובולט לכביש

אני מסכים שבתנאי ראות אופטימליים מי שנכנס בניידת הוא טיפש ו/או מסומם ו/או שיכור וחייבים לקחת לו את הרשיון , אבל אם ההנחה היא שהשוטרים טפשים , אני יכול לומר לך שכמה פעמים אני ניצלתי בנס מלהכנס לניידת . וזה כי אני מרוכז כ"כ בנהיגה שזה פחד . כול נהג אחר נורמאלי שמעשן/מדבר בפלאפון/WHATEVER היה נכנס בהם , ותאמין לי שלא באשמתו

בברכה יהודה

• תוכן חדש...