Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בכיף למה לא. אבל תחליף את הטוויטר למשהו יותר רציני ומשהו שבאמת יהיה שווה את הבי אמפינג. ודרך אגב, הבנתי ממשהו שהפולסים לא מוציאים קרוב ל120RMS אלא יותר קרוב ל60-70 אז קח את זה בחשבון (עכשיו הולכים לצעוק עלי). קח להם טוויטר טוב ויהיה לך סט טוב באוטו.

פורסם

אההמ ,נראה, 120 !

Hu - 880 prs

Tw - alesis point 7, 4 inch - amp xetec vector

Mids - morel pulse 6 mid bass - amp xetec xircuit

Sub - phase sx 220 - amp hifonics titan mono

פורסם

זה לא מתפצל שווה בשווה. הרי הטוויטר לא יכול לספוג 120 RMS תסכים איתי? מישהו בפורום אמר לפני כמה ימים שהוא מעריך שטוויטרים לוקחים משהו כמו 20 RMS. נשמע לי גם הגיוני. כל השאר ילך לוופר.

פורסם

כמה בלאגן.

לא ממליץ לעבוד בבי-אמפינג עם הפולס, ההבדל לא יהיה שווה את התמורה לשקל, ולדעתי אין לך טעם לעשות את כל הבלאגן הזה אם אתה מגדיר את עצמך בתור " תן לי לשמוע רק באסים".

1. אתה מחפש מגברים לא איכותיים מספיק בשביל שיעבדו בבי-אמפינג, כלומר, סיכוי טוב שהפולס יהרס מהר מאוד.

2. בבי-אמפינג צריך קרוס אקטיבי, עם איזה HU אתה עובד?

3. טוויטרים יכולים לעבוד עם 100RMS, פשוט אין טעם מכיוון שמספיק 30RMS~ בכדי להגיע לניצול מלא של הטוויטרים.

זה נכון

פורסם

האם אני יוכל לעבוד עם אחד המגברים האלה לקומפוננט פלוס?

ולחבר בגישור לסאב?

http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=T-Amplifier&orderby=price&DB27579=141836&DB67049=67052&DB67051=218711

ואיזה מגבר נותן הכי הרבה RMS בגישור? ואז אני יראה איזה סאב מתאים,ואני יקנה קומפוננט מהסידרה היותר גבוהה של מורל בעזור 1300 שקל, תודה רבה

פורסם

אם אתה כבר מחפש מגבר באיזור ה1200 שקל המגבר הזה הוא האידיאלי בשבילך

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37788

נותן 104 RMS לערוץ 286 RMS בגישור

יכול להרים הרבה קומפוננטים טובים לגבי סאבים עד 300 RMS הוא יתמודד איתם בכבוד מעבר לכך לא משתלם..

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

• תוכן חדש...