Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה

יש דבר כזה מדבקות ויניל לאוטו לאורך הדלת

אני מהגה את זה נכון? קוראים לזה ויניל? Vinyl ..

נניח וכן, איפה באיזור ת"א יש מקום טוב לזה..

עדיפות לת"א, או נתניה.

ובמידה ואני מדביק את זה? אפשר להוריד בקלות?

זה משנה איזה סוג מדבקות? כמה עולה פחות או יותר?

ומה הנקודה שאני צריך לדעת "כדי שלא יעבדו עליי" ??

vinyl_car.gif

זה מה שאני מתכוון אליו..

בעל רכב: פיאט פונטו ספייס, 2002, ELX, אוטומט

פורסם

לא משנה איך קוראים למדבקות האלה כל מקום שתבקש מדבקות גדולות לרכב זה מה שיצעו לך.

המדבקות האלה לא פשוט להסיר אותם אבל זה אפשרי בעזרת מים רותחים וגירוד עם הציפורניים זה יקח המון זמן אבל אפשר להסיר.

המחיר הוא בסביבות ה 300-350 למדבקה תלוי איזה יש זולות יותר ויש יקרות יותר.

פורסם

יש הרבה אתרים בחול שמוכרים ושולחים גם לארץ המחירים לא זולים בהרבה אבל המבחר ענק

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

מסכים איתך אבל הוא לא שאל את דעתנו, הוא שאל היכן לקנות ככה שהתשובה שלך לא רק שהיא לא רלוונטית- היא גם מקוממת לפי דעתי.

יש ברחוב שוקן בת"א לפחות 3 חנויות שמכינות מדבקות לפי כל צורה,דגם,צבע,גודל ועיצוב שאתה רוצה.

גם עיצובים מהראש וגם הורדות מהאינטרנט.

גש לשם ותברר בדיוק את המחיר למדבקה שאתה רוצה.

פורסם

בנושא המדבקות

ניתן לבקש מדבקות removeabole מקווה שרשמתי נכון מדבקות ניתנות להסרה אשר אינן פוגעות ברכב בזמן הסרתם אבל שם לב מדבקות שכאלה יש להם פלוס ומינוס

אין כמו CARS FORUM

• תוכן חדש...