Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אך בכל זאת לא שווה להשקיע 45K ש"ח על רכב קטן שנת 2000, המחיר מאוד יקר יחסית לתמורה ולא משנה אם זה מחירון או לא מחירון פשוט מחיר מופקע!

פורסם

יאריס 1000 ידנית סוחב כמעט כמו יאריס 1300 אוטומטית, כך שזה בסדר.

המנוע יכול להחזיק עוד עשרות אלפי קילומטרים בקלות, וגם אם ילך - עלות מנוע חדש איננה גבוהה כנראה (סה"כ מדובר במנוע קטנטן ולא מתוחכם באופן מיוחד).

מחיר - הרבה מעל המחירון אבל ככה זה בשוק של היאריס. זה לא אופטימלי ואפילו מופרך ביותר, אבל קנה ביוקר ומכור ביוקר...

רוני

יש לחבר שלי יאריס 1300 האוטו קטלני ונוסע סבבה לגמרה לא עגלה ולא בטיח למכוניות ה 1000 לא יודע אבל מה שכן שהוא מגיע ל 160 האוטו מפסיק ליסחוב ורועד כמו במבה

תגובת השבוע, עם אופציה לתגובת החודש ומועמדות לתגובה המטופשת של השנה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
יאריס 1000 ידנית סוחב כמעט כמו יאריס 1300 אוטומטית, כך שזה בסדר.

המנוע יכול להחזיק עוד עשרות אלפי קילומטרים בקלות, וגם אם ילך - עלות מנוע חדש איננה גבוהה כנראה (סה"כ מדובר במנוע קטנטן ולא מתוחכם באופן מיוחד).

מחיר - הרבה מעל המחירון אבל ככה זה בשוק של היאריס. זה לא אופטימלי ואפילו מופרך ביותר, אבל קנה ביוקר ומכור ביוקר...

רוני

ידוע שבשוק של היאריס הן נימכרות מעל המחירון (השמורות-וגם הלא כול כך שמורות) בכול מקרה הייתה לנו כבר יאריס במשפחה שנת 2001 אוטומטית מנוע 1300 והוא עד עכשיו אצל אחי הגדול. רכב מצויין! משנת 2001 יש לו אפס תקלות חוץ מטיפולים, פשוט אפס תקלות. וזה רכב זריז חמוד ושגם לא שותה יותר מידיי דלק, לכן אני מאוד מעדיף אך ורק יאריס. נכון המחיר מופקע אבל ככול הניראה ניסתדר איתה על 40 אלף מוזמן, קצת מעל המחירון אבל הרכב מאוד שמור, עשינו בדיקה. יצא נקי לגמרי. מטופל לחלוטין כמו שעון. בדקתי במוסך טויטה ויש לי חבר משפחה שם שהוא אחראי שם, הוא בעצמו עשה את הבדיקה וביקשתי ממנו ממש לא לחפף. הוא בדק וגם עשה עליו נסיעה קצרה והכול. הרכב מעולה לפי דבריו וגם אחרי נסיעה שלי איתו ירד לי כול החשש מזמינות כוח. יש מספיק כוח לרכב כזה קטן.

ככול הניראה יום ראשון אני סוגר איתה. אני יישב על זה שבת. ומכיוון שבעלת הרכב דתייה וגם כי כבר לקחתי לבדיקה והכול הובטח לי שהרכב לא יימכר עד יום ראשון. היא ובעלה ניראים מאוד אמינים וישבתי איתם, פרט חמוד נוסף. הרכב "שומר שבת" כבר כמה שנים:lol:. לא נוסע בשבת, טוב אני ייצתרך להמיר את דתו.

פורסם

תפוס אותה בשתי הידיים.

קשה עד בלתי אפשרי למצוא יאריס עם כאלה נתונים.

מה שכן, אני אוהב אנשים כמוך שמוכנים "להסתדר". כשמכרתי את הסיריון שלי ודרשתי מעל המחירון התקשרו הרבה שרצו "להסתדר" ולקנות ב 4-5-6-7 אלף פחות ממה שבקשתי. שלחתי אותם לחפש אותי במתנ"ס. לקח בדיוק 4 ימים עד שהסיריון נמכרה במחיר שרציתי.

וזה גם מה שייקרה ליאריס הזו אם לא תרצה אותה.

שווה לשלם יותר על רכב שמור שלא יטרטר אותך אח"כ וייגרום לבזבוז זמן וכסף.

פורסם

מחזק את קודמי - לפני שחברה שלי קנתה את ה-C3 שלה חשבנו על יאריס, חצי שעה אחרי שראינו מודעה ליאריס 2000 1.3 אוטומטית עם 20000 ק"מ (!) נסענו לראות את הרכב. הבעלים ביקשה כמה אלפים מעל המחירון, עשינו עליו סיבוב והוא נראה מצוין. ביקשנו שתתן לנו עד מחר בבוקר לחשוב והיא הסכימה. כשהתקשרנו שוב בערב בשביל להגיד לה כן, היא אמרה שזה שהגיע אחרינו הציע לה הצעה טובה יותר ולקח את הרכב. בקיצור, המכוניות האלו בפירוש נחטפות והרבה מעל למחירון.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מחזק את קודמי - לפני שחברה שלי קנתה את ה-C3 שלה חשבנו על יאריס, חצי שעה אחרי שראינו מודעה ליאריס 2000 1.3 אוטומטית עם 20000 ק"מ (!) נסענו לראות את הרכב. הבעלים ביקשה כמה אלפים מעל המחירון, עשינו עליו סיבוב והוא נראה מצוין. ביקשנו שתתן לנו עד מחר בבוקר לחשוב והיא הסכימה. כשהתקשרנו שוב בערב בשביל להגיד לה כן, היא אמרה שזה שהגיע אחרינו הציע לה הצעה טובה יותר ולקח את הרכב. בקיצור, המכוניות האלו בפירוש נחטפות והרבה מעל למחירון.

רוני

סגרתי! עכשיו סגרתי איתה. היא דרשה במודעה 45. מכיוון שאני מכיר את בעלה דרך עבודות וכדומה. בקיצור הם שאלו איך אני משלם, אמרתי להם שאני יביא להם 40 אלף מזומן ואת היתרה בצ'ק. הבעל באותו רגע אמר שאני יביא לו את המזומן ושסגרנו,

יום ראשון עושים העברת בעלות. הורידו את השלט ממנה, זהו קניתי את הרכב הבייבי שלי, תודה לכם! חבר שלי במוסך פשוט היתעקש שאני ייקח אותו, הכול מקורי ברכב. מהטמבון הקידמי עד האחורי, ללא תאונה ולא הקטנה ביותר. מה גם שהצבע שמור מאוד. הרכב חנה כמעט תמיד בחניה מקורה לפיהם, ולדעתי זה מאוד הגיוני, לא דהוי כלל, ממבט ראשון אפשר לחשוב שהרכב יותר חדש משנת 2000,

רק שאלה: כמה עולה צבע חדש לרכב כגון יאריס? אני מדבר במקום רציני לא באיזה מוסך נידח שאיזה כפר נידח (למי שמבין),

פורסם

כשאתה כותב "צבע חדש" אתה מתכוון לצבוע את כל הרכב בצבע אחר, או לבצע תיקוני צבע בצבע הנוכחי ?

אם אתה רוצה לצבוע את כל הרכב בצבע אחר בצורה איכותית, זה המון כסף (הרבה אלפים) ואני ממש ממש לא ממליץ לך לעשות את זה, הרבה פירוקים והרכבות שלעולם לא יחזרו למצבם המקורי, ותמיד מי שיקנה ממך יחשוש שהרכב עבר איזו קטסטרופה שבגללה הוא נצבע.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
כשאתה כותב "צבע חדש" אתה מתכוון לצבוע את כל הרכב בצבע אחר, או לבצע תיקוני צבע בצבע הנוכחי ?

אם אתה רוצה לצבוע את כל הרכב בצבע אחר בצורה איכותית, זה המון כסף (הרבה אלפים) ואני ממש ממש לא ממליץ לך לעשות את זה, הרבה פירוקים והרכבות שלעולם לא יחזרו למצבם המקורי, ותמיד מי שיקנה ממך יחשוש שהרכב עבר איזו קטסטרופה שבגללה הוא נצבע.

אהה. אוקיי תודה על התשובה. וסתם זו מחשבה שהייתה לי בראש, הצבע של הרכב במצב מצויין האמת ביחס לגילו, אין שפשופים ופה ושם יש שריטה לבנה קטנה. לא משהו רציני. תודה בכול מקרה.:-D

• תוכן חדש...