Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

106 מול 205.

CartMan2oo5
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר מיואש מלחקור בנושא, רציתי לראות עוד חוות דעת לגבי 2 המכוניות האלו, מה יותר משתלם לי לקנות משתי אלה עד מחיר של 10000 ש"ח? מה עדיפה במחיר הזה? 106 או ה205?

זה אוטו לצעיר, בעיקרון נסיעות קצרות עירוניות ומידי פעם יציאה מחוץ לעיר.

חשוב הנושא של ביקורים במוסך, אמינות, ערך כספי במוסך וחיסכון בדלק.

תודה רבה מראש.

פורסם

בסכומים האלו, קנה את זו שבמצב טוב יותר.

ככלל, ה-106 מתקדמת יותר, ולכן בטיחותית יותר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני מאוד נהנה מה-106 שלי.

אחלה מכונית זולה וחסכונית.

בעיקרון יש לה פה ושם תקלות נסבלות לחלוטין מפאת גילה(בציר 94) אבל לא משהו יקר לתיקון בכלל.

בשנה שהיא אצלי החלפתי צמד צמיגים ומצבר, פלוס טיפול ודוד מרכזי.

סה"כ הכל לגיטימי.

אחלה אוטו כיף לנהיגה, בעבר הייתה לחברה שלי 205 1100 סמ"ק שמאוד לא אהבתי.

את זו במנוע 1400 אני אוהב הרבה יותר, זה לא שהיא ממש חזקה, היא פשוט טובה ויעילה.

ניתן להשתובב איתה ולהנות מנהיגה.

תבין, יש לי ימאהה R6(אופנוע כביש ספוטיבי 600 סמ"ק)) אבל עדיין, ה-106 הזו עושה לי חשק ל-106 ספורטיבית 1600 GTI לדוגמא, ממש כיף לי לנהוג בה.

צריכת דלק עומדת על 1:14~ משולב לרוב בינעירוני.

כבישים מהירים בלבד מטפסת ל-1:15, לא יודע עד כמה עוד אפשר לבקש ממכונית להיות חסכונית :)

אופנוען

פורסם

ה205 בגרסאת ה1100 באמת קצת חלשה, אבל עדיין מצליחה להתמודד עם רובם המוחלט של הכבישים בכבוד.

עם כל הכבוד שיש לי לצרפתיות (במיוחד כאלו ממודל 94 :oops:), לא הייתי ממליץ עליהם לבחור שרוצה "לשים דלק ולנסוע". הרכבים האלו דורשים את תשומת הלב שמגיעה להם כדי שישמשו אותך בכבוד וביעילות ובכיף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

106:

יותר יפה

יותר מתקדמת

יותר מרווות ויפה מבפנים (לדעתי)

יותר נסחרת

פחות זולה לאחזקה

פחות אמינה מה 205 שמבחינתי היא סוס עבודה.

פחות חסכונית במקצת - ה 205 עושה ליטר ל 12-16 ק"מ. וה 106 עושה בממוצע ליטר ל 12-14 ק"מ.

השיכול הוא שלך.

אם אתה רוצה משהו אמין יותר וזול אני הייתי מחפש 205, אם כי ההבדלים לא משמעותיים כל כך.

הסיבה לכך היא שה 106 מתקדמת יותר ויש לה יותר חלקים שנתונים בסכנת בלאי.

* אני מדבר מנסיון על שני הרכבים הנ"ל.

בהצלחה!

פורסם
תבין, יש לי ימאהה R6(אופנוע כביש ספוטיבי 600 סמ"ק)) אבל עדיין, ה-106 הזו עושה לי חשק ל-106 ספורטיבית 1600 GTI לדוגמא, ממש כיף לי לנהוג בה.

מחזק את הבחור שמעלי :mm_yeah:

• תוכן חדש...