Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא 147 או אימפרזה WRX?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

FALOU חפץ כן מעביר תחושות, אתה אמנם יכול להכחיש עד מחר אבל זה נכון.

אם רע לך עם 530, אז אני אנדב לך גם 330 תמורת הסובארו הכל רק שתרגיש צעיר :)

חפץ לא מעביר תחושות, אתה אומנם יכול לטעון שכן עד מחר אבל זה לא נכון. חפץ זה דבר פאסיבי. תחושות עוברות באנשים.

ו-130 בבקשה. קופה.

נא גם לא לשכוח ש-330 עולה 160 אלף ש"ח יותר מסובארו Spec B, שזה מעל 60%...

סתם לצורך העניין, האם יצא לך לנהוג ב-159 ובאילו נסיבות?

אם לא - היה הגון מספיק ותודה בכך. אם כן, תתעלם מרוח השאלה.

אני לא כתבתי שנהגתי ב-159 (אם כי ההשוואות ל-156 לא מחמיאות לה).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם לא נהגת ב-159, אין לך כל דרך לדעת, איך היא מתפקדת דינאמית למול ה-B4, או למול כל רכב אחר. אני מקווה שיצא לך לנהוג על ה-156, שאת אובדנה אתה מבכה...

לעצם ההשוואה ל-156, אז אכן, בסיס הגלגלים גדל והמשקל אף הוא, אבל כיול המתלים טוב והשלדה מוצקה ומהנה וההגה, לדעתי, עדיף על זה שב-156.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
FALOU אני לא יודע בן כמה אתה, אבל תשאל הרבה בנות הן גם יגידו לך שיש חפצים שמעבירים תחושות.

סוטה.

ובקשר ל-530 - איך היא הגיעה לכאן?

330 אני עוד יכול לקבל, בסופו של דבר היא מתחרה ב-159. ד"א, אני השתתפתי במבחן השוואתי בין 330 ל-159 6 ציל' ול-B4 3.0. ה-330 באמת העבירה תחושות - של חוסר בטחון, קשיחות יתר והיגוי מבולבל (כן, יש דבר כזה, אפילו אם המצאתי אותו עכשיו :wink: ). ה-159 הרגישה הכי בטוחה והייתה הכי נוחה, אבל הסובארו גרמה להכי הרבה כיף, לפחות על הכביש. תאמינו או לא. וזה נכון - אין שום דבר שהיא עושה דינאמית פחות טוב מהאלפא.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אם לא נהגת ב-159, אין לך כל דרך לדעת, איך היא מתפקדת דינאמית למול ה-B4, או למול כל רכב אחר. אני מקווה שיצא לך לנהוג על ה-156, שאת אובדנה אתה מבכה..

בוודאי שיש לי דרך לדעת איך ה-159. אני שואל את רוני בתשובה מעליי. או את רוני אהרונוביץ. או מישהו אחר שלמדתי שטעמו דומה לטעמי.

ואני לא מבכה את ה-156. גם היא היתה נחותה מ-BMW מקבילה, אבל לפחות היא היתה זולה משמעותית.

פורסם

דווקא ה-159 לא נחותה מסדרה 3 לטעמי. על הכביש היא מהנה יותר כי היא פחות היסטרית. במסלול היא פחות טובה בגלל שהיא רכה ומתפזרת יותר. מה שכן - המנועים והתיבות פחות טובים, אבל גם זה לא משמעותית. בשאר המאפיינים היא עדיפה על ה-3 לטעמי - מראה, נוחות, אבזור. ביחד עם תג מחיר עדיף היא מהווה קנייה טובה יותר לטעמי, אבל במובן הזה ה-B4 מנצחת את שתיהן בקלות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

falou כתב:

ואני לא מבכה את ה-156. גם היא היתה נחותה מ-BMW מקבילה, אבל לפחות היא היתה זולה משמעותית.

בקושי יש לי נסיון על 156 2.5, אבל על ה-2.0 יש מספיק, והיא בהחלט טובה בהרבה מה-318 המקבילה. חזקה יותר, ולטעמי הרגישה יותר שלמה. ייתכן והמצב משתנה כשעולים לרמות המנועים הגדולים יותר.

אם אני זוכר נכון, גם מגזין "אוטו" בחר בה לפני אי אלו שנים על פני ה-3.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

SRONIS אני באמת מקווה שלא לקחת את זה ברצינות.

FALOU, אם אתה צריך לשאול אנשים מה טוב יותר, אז סימן שהדעה שלך צריכה להיות בעירבון סופר מוגבל.

במספר השנים שחלפו נהגתי בלא מעט מכוניות כולל רוב הצרפתיות החמות עם השלדה המטורפת וגם אילטקיות למיניהם,

האיזון שיש ב156 2ליטר ידנית/סלספיד זה משהו שחסר בהרבה מכוניות אני לא מבין למה אתם צריכים איזשהו הוכחה ממבחן השוואתי.

המבחן זה אנשים שהם בדיוק כמוכם, שכל אחד מקבל תחושה שונה מרכב וחווה את דעתו בלבד.

ופה אנחנו חוזרים לעניין שFALOU לדוגמא הוקסם מB4 ואין פסול בכך, אבל לא צריך ישר לפסול את כל הרכבים בגלל שאחד השאיר עליו חותם גדול והעביר בו תחושות כאלו ואחרות.

סליחה אבל מתפקדת דינאמית טוב יותר זו הגדרה כללית מדי, עדיין יש לי ניסיון עם B4 וההגה של ה156 משמעותית טוב יותר, אתם יכולים להגיד "מהיד מדי, אינפורמטיבי מדי, מדויק מדי" והכל ומנגד אפשר להגיד על הסובארו אוחזת מדי, קשיחה מדי ועוד אלף ואחד טענות.

אני תמיד אמרתי במשך השנים , התנהגות זה דבר אינדיוידואלי לכל אחד ואחד, יש עובדות שזה זמני הקפה = טוב יותר למסלול אבל אילו לא הגדרות שכבר רלוונטיות למכוניות כמו אלפא 156 או סובארו B4.

פורסם
SRONIS

FALOU, אם אתה צריך לשאול אנשים מה טוב יותר, אז סימן שהדעה שלך צריכה להיות בעירבון סופר מוגבל.

...

המבחן זה אנשים שהם בדיוק כמוכם, שכל אחד מקבל תחושה שונה מרכב וחווה את דעתו בלבד.

.

הוצאת לי את המילים מהפה.

כשאדם נותן דעתו על תחזוקת רכב ו/או על מחירי טיפולים על סמך התנסות חבר/מכר זה דבר אחד, אך לחוות דעה על איכויות נהיגה ברכב בו לא נהגת זה דבר אחר לגמרי, ומסופקני אם הוגן לייעץ למישהו שלא על סמך ניסיון אישי, בוודאי ברמה הקטגורית בה הדבר נעשה.

לצורך העניין, אני לא טוען בהכרח שה-159 טובה יותר מה-B4 מבחינה דינאמית, טרם יצא לי לנהוג ב-B4 על מנת לאשש ו/או להפריך את הטענה, אני פשוט טוען שמבלי לנהוג בשני הרכבים אין לחוות דעה בעניין (בשל כך, אגב, אני מקבל את הדעה של רוני, שאף כי היא משקפת את טעמו והעדפותיו האישיים, היא ניתנה לאחר השוואת אמת).

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

SRONIS

האיזון שיש ב156 2ליטר ידנית/סלספיד זה משהו שחסר בהרבה מכוניות אני לא מבין למה אתם צריכים איזשהו הוכחה ממבחן השוואתי.

סליחה אבל מתפקדת דינאמית טוב יותר זו הגדרה כללית מדי, עדיין יש לי ניסיון עם B4 וההגה של ה156 משמעותית טוב יותר, אתם יכולים להגיד "מהיד מדי, אינפורמטיבי מדי, מדויק מדי" והכל ומנגד אפשר להגיד על הסובארו אוחזת מדי, קשיחה מדי ועוד אלף ואחד טענות.

ה-156 היא מכונית נחמדה מאוד, אבל האיזון של גירסת ה-2.0 רחוק מלהוות אמת מידה. המכונית רכה מדי, למתלים תחושת פעולה דו שלבית, בהתחלה רכים, אח"כ מתקשחים (כלומר חסרי לינאריות), ההגה לא מתקשר דיו והבלמים, למרות נשיכה מוקדמת, מאכזבים. יש לה גם הרבה תכונות מצויינות, כאשר נטייה קלה בלבד לתת היגוי עם turn in מצויין זו התכונה הכי אטרקטיבית של הרכב.

ואני חוזר, מכל, בחינה דינמית ה-Spec B מכונית טובה יותר. לטעמי, גם בסעיף ההגה, בו אף אחת מהשתיים לא ממש מצטיינת. הן בכלל לא באותה ליגה.

וההערה שלי לגבי רוני היתה כמובן בהומור. אין לו מושג על מה הוא מדבר...

פורסם

ה-SPEC B היא גרסא ספורטיבית, אם כבר להשוות אותה אז ל-GTA. פערי המחיר, הנובעים בעיקר ממיצוב מותג, אינם מצדיקים השוואת גרסאות רגילות למוקצנות.

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...