Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן מנוע Mobil-S במבצע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה סליחה אני לא קראתי את מה שכתבת לפני שהגבתי :oops:

ד"א עוד משהו קטן,נכנסתי היום לתדלק ב-"דלק" והיה שם מיכל של ליטר Mobil 1 (מיכל בעל פקק מוזהב) ותג המחיר השערורייתי משהו עמד על כ-85 ש" לליטר.בחשבון מהיר מחיר 4 ליטר עומד על כ-340 שקל. במידה והמיכל עליו דיברתי למעלה מאוטו-דיפו אשר עולה 341 שקל הוא גם Mobil 1 אוטו-דיפו שברו שיאי יוקרה חדשים והם יותר יקרים עכשיו גם מתחנות הדלק... :-D

פורסם
ערב טוב

נכנסתי לאתר שלהם ו"התאמתי" את השמן לרכב (גולף דור רביעי) וזה הראב לי שעליי להשתמש בשמן בצמיגות 0-40 ולא 5-40, מה שאני משתמש כיום. למישהו יש מושג אולי למה?

אולי זה מה שרוצים שתשתמש בארה''ב

בדרך כלל נותנים מספר אופציות.

0W/40 מתאים להתנעות חורף של ממש.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אחי, זה עוד עניין!

בדקתי,ואין שם איזכור לשמן הזה.

בעיקרון יש בצד שמאל למעלה את סוגי השמנים נגיד Mobil 1 Ultra-preformence ואז אתה נכנס אליו וקורא. אחריו יש Mobil-1 אתה לוחץ וזה פותח לך את כל סוגי הצמיגויות וההתאמות וכן הלאה, ואין שום איזכור לשמן למשל שאני קניתי שכתוב עליו בפירוש Mobil-S. לא ברור לי כל העניין.אולי כבר לא מייצרים,אולי זה בגלל שנכנסתי לאתר האמריקאי כביכול,אולי סתם זה וה-1 זהים רק המדבקה שונה אני לא יודע.

מה שאני כן זוכר הוא שכשדיברתי על השמן באוטו-דיפו שעולה 340 ש"ח,לו גם כן היה פקק מוזהב.אז אולי זה באמת ה-1 ופה הבנתי גם את הפרש המחירים.כשייצא לי אני אברר שוב.

המשך ערב טוב

פורסם

לידיעתכם,

אתמול קניתי Mobil-synt S 5w40 ב 140 ש"ח בACE.

תומך תקני VW505/502 (וגם תקני BMW ו PORCHE בין היתר)

API: SL/SJ/CF

ACEA: A3/B3/B4

מחיר ברמה של חנויות חלפים אחרי מיקוח כבד.

עריכה: לבחור שלא מצא את זה באינטרנט:

http://www.mobil.com/Poland-English/Lubes/PDS/GLXXENPVLMOMobil_Synt_S_5W-40.asp#ProductDescriptionTitle

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לידיעתכם,

אתמול קניתי Mobil-synt S 5w40 ב 140 ש"ח בACE.

מחיר ברמה של חנויות חלפים אחרי מיקוח כבד.

עריכה: לבחור שלא מצא את זה באינטרנט:

http://www.mobil.com/Poland-English/Lubes/PDS/GLXXENPVLMOMobil_Synt_S_5W-40.asp#ProductDescriptionTitle

כל כך עשית לי את היום - כבר תכננתי איך מחר אני דוחף מיכל למזודה לפני שאני ממריא חזרה. [ובנושא חלפים לרכב - אין לנו אלא להביט בקנאה בשכנים הרחוקים שלנו בארה"ב, בה בכל חנות עלובה של אוטוזוןאו דומיה אפשר לפרק ולהרכיב את הרכב בלי לצאת מהחנות...]

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

http://www.exxonmobileurope.com/Europe-English/Eu_OurBrands.asp

לפי הקישור הנ"ל, ממה שהצלחתי להבין, השמנים של MOBIL הם כביוכול השמנים לשימוש האדם הממוצע.

MOBIL 1 לאומת זאת, זאת חטיבת הביצועיים של חברת מוביל. כמו AMG של מרצדס.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

נראה שיש פה בלבול בין שני מוצרים דומים אך שונים.

MOBILE1 (שנחשב לספינת הדגל של יצרנית השמנים) אינו אותו מוצר כמו MOBILE S (אשר נחשב מוצר פשוט ויום יומי יותר ונחות מה MOBILE1) אעפ"י ששניהם שמנים סינטטיים מלאים מתוצרת מוביל.

mobile-1-0w-50.jpg

Mobil%20Synt%20S%205W-40.gif

moulei-5w-40-synt-s-mobil-4l.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

השמות MOBIL ו-MOBIL1 זה כינויים מסחריים שונים, זה כל הסיפור.

אין פה עליונות של טיב המוצר על פני המוצר השני. גם הכינוי המסחרי הראשון והשני מכסים מגוון מוצרי סיכה זהים, כאשר MOBIL1 מכסה גם סדרה מסחרית של מסננים.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

mobil s ו ESSO הם אותם שמנים באותו מחיר, שניהם תופעה של EXXON למרות שגם MOBIL1 רק הוא שמן איכותי יותר כנראה ומחירו יהיה בהתאם.

• תוכן חדש...