Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות מגוונות בקשר לגולף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.כמה שאלות שמעניינות אותי.ישלי גולף 99 1800 אוטומטי.

הבנתי שההבדל בינו לבין גולף מנוע 2000 שיש לו 20 שסתומים לעומת,8 בגולף מנוע 2000.

ויש לה 125 כס לעומת 105 ב גולף 2000.

אני עדיין לא ככ מבין כמה דברים

למשל במצב עמידה מול 1800 ל 2000 איזה רכב יאיץ מהר יותר?

איזה רכב מהיר יותר?

ואיזה רכב "אוכל"יותר דלק.,אני מתחיל להצטער שלא לקחתי גולף אולי מנוע 1600 כי הרכב הזה ממש שותה דלק בטירוף.

ומה ההבדל בין ה 1800 ל גי טי איי?האם זה אותו מנוע? פרט לכך שהגי טי איי 150 כוח סוס?האם ההבדל משמעותי? תודה לכולם

והרצתי חיפושים בפורום והיו דיונים על הנושאים פחות או יותר אבל לא בצורה ממוקדת.

פורסם

בגולף 2.0 יש 115 כ"ס ,לא 105. 1800 יעיץ מהר יותר מעמידה. לגי טי איי יש אותו מנוע כמו שלך רק עם טורבו.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אל תהיה בטוח בכלל - מנוע ה2 ליטר מאוד בשרני ועשיר במומנט זמין בשידוך עם גיר אוטומטי זה עסק טוב, לא סתם הפסיקו לשווק 1.8 אוטומטי ועברו ל2 ליטר

פורסם

בשרני כן .מהיר לא .היה לנו רכב כזה בבית במשך 5 שנים . בכל מקרה כאשר אני אומר ש 1.8 מהיר יותר זה לא מתוך נסיון של פתיחות או משהו אלה רק לפי נתוני היצרן.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

שאני אומר לא בטוח זה מתוך ניסיון על כל הרכבים שנכתבו פה בכל הווריאציות ידניות אוטומטיות ומה שאתה רק רוצה....

פורסם

מנוע 2.0 "שותה" פחות דלק ,הבדל שולי ביותר.

בפועל מיבחינת ביצועים:

1.8 "ספורטיבי" יותר באופי, מגיב טוב יותר, מטפס לסלד גבוהה יותר.

בנסיעה יום יומית עדיף את ה 2.0 יותר מומנט נעים יותר ושקט יותר.

פורסם

יש להם מומנט כמעת זהה , לא משהו שאפשר לחוש בו.

וגם אם על הגרך שיא אמומנט של ה 2.0 מגיע בסלד נמוך יותר זה לא אומר ש ל 1.8 באותו סלד יש פחות מומנט או פחות ברמה שתרגישו (חצי קג'מ ~)

אז מה הקשקוש הזה של מומנט בשרני ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בהנחה שניקח את שתי הרכבים עם תיבה אוטומטית, ה-1.8 תהיה מהירה יותר בהאצה עד כ-70 קמ"ש. משם והלאה מנוע ה-2 מתחיל להראות את יתרונו (מנוע ה-1.8 הוא גם זולל דלק לא קטן וזו אחת הסיבות העיקריות לסילוקו)

פורסם

איזה קישקוש, בלי הנחות, ה 1.8 אוטומט יותר מהירה מ ה 1.6 ו 2.0 ידני/אוטומט, מכל מצב לכל מצב , בדוק אישית.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
יש להם מומנט כמעת זהה , לא משהו שאפשר לחוש בו.

וגם אם על הגרך שיא אמומנט של ה 2.0 מגיע בסלד נמוך יותר זה לא אומר ש ל 1.8 באותו סלד יש פחות מומנט או פחות ברמה שתרגישו (חצי קג'מ ~)

אז מה הקשקוש הזה של מומנט בשרני ?

גם מספרים קטנים עושים הבדל גדול.

למנוע הגדול יותר מומנט עדיף בסיבובים נמוכים, דבר המקנה לו זמינות כח עדיפה על אחיו עתיר השסתומים. מנוע 1.8 עגלתי למדי בסיבובים נמוכים.

ואם אתה שואל מאיפה אני יודע? אז אולי מכך שיש לי גם את זה וגם את זה.

פורסם

תודה על התגובות הרבות,אך עכשיו אני עוד יותר מבולבל.:)לא פשוט יותר לומר שלרכב שיש כוחות סוס רבים יותר גם מהיר וחזק יותר?או שאני לא מבים על מה אני מדבר.

פורסם
תודה על התגובות הרבות,אך עכשיו אני עוד יותר מבולבל.:)לא פשוט יותר לומר שלרכב שיש כוחות סוס רבים יותר גם מהיר וחזק יותר?או שאני לא מבים על מה אני מדבר.

ידידי - זה לא צריך להטריד אותך יותר מדי, גם אם הדיעות בפורום חלוקות.

נסה לחפש בספר היצרן/ באינטרנט את נתוני המנועים.

תהנה מהרכב (ויש ממה להנות ממנו . מנסיון!).

alfa 156 2.5.

פורסם

סוסים זה דבר חשוב. מומנט לא פחות ועוד פחות מספר סיבובי המנוע בהם הוא מתחיל לקרום עור וגידים. ככלל, מנועים מעוטי שסתומים יפתחו מומנט עדיף בסיבובים נמוכים, מאשר מנוע מרובה שסתומים, המעדיף לחיות בסביבה מהירת סיבובים. המנועים עליהם נסוב הדיון הם דוגמה מצוינת.

• תוכן חדש...