Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קאמרי Premium 3.5L

gil
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי חיפשתי ולא מצאתי כאן כמעט איזכורים לקאמרי החדשה...

אני לא אוהד גדול של קאמרי. העיצוב החיצוני לא משהו לדעתי, הפנימי עוד פחות וממש לא מצאתי בה שום דבר מיוחד.

עם זאת, הכל משתנה כאשר מדברים על דגם אחד ספציפי - קמארי Premium שחורה, מנוע 3.5L.

שלשום הגיעה אחת כזאת שהזמנו ולדעתי ואני יכול לסכם את ההתרשמות שלי ולקרוא לה אולי הרכב עם התמורה הכי טובה לכסף (במשפחה שלו כמובן).

הצבע השחור עם קישוטי הניקל, 2 האגזוזים ופנסי הקסנון הופך את צורתו החיצונית להרבה יותר מרשימה.

מושבי העור מאוד נוחים והנסיעה נוחה ונעימה. למרות הגימור הלוקה בחסר בכל הנוגע לפנימיות הרכב, עדיין מדובר בעיצוב פנים לא רע.

היתרון הגדול ביותר של הרכב הזה הוא במנוע. 3.5 ליטר V6 עם 277 כ"ס, שמאיץ מ0 ל100 ב6.8 שניות (לפי היצרן).

אני לא הצלחתי למצוא עוד רכב באיזור ה280 אלף שקל שמגיע עם כזה מנוע ואני בטוח שהוא גם לא יבייש את המקבילות של מרצדס\במוו\אאודי שעולות בערך פי 2.

ממליץ בחום לכל מי שחשוב לו מנוע חזק, עיצוב יפה ולא רוצה להוציא לרוב מעל 400 אלף על אחת מחטיבות היוקרה.

אנחנו פשוט החלטנו שאנחנו לא רוצים רכב "נגנב", כדי שלא נגלה פעם אחת שהוא פשוט נעלם, כמו הקודם :(

נ.ב אפילו יש שפריצרים לפנסים הקדמיים ;)

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם יש לך עוד קצת כסף להשקיע לפי דעתי האישית לך על הלקסוס IS250 הגרסה עם כל התוספות עולה 330 אלף ש"ח

חבר שלי קנה כזאת והרכב עם ים תוספות .

פורסם

תתחדשו:)

רכב טוב מבית טוב.

התאוצה אגב היא 7.2 שניות ולא 6.8 אבל זה לא קריטי.

בקטגוריה של מנהלים מפוארות אגב אני אישית הייתי הולך על ה-B4 SPEC-B (רצוי ידנית)

אבל זה הטעם שלי:)

פורסם
נ.ב אפילו יש שפריצרים לפנסים הקדמיים ;)

רכב המגיע מקורי מהיצרן עם תאורת קסנון מחייב מתזים לפנסים. הלכלוך על הפנס שובר את אלומת האור מה שיכול לגרום לסינוור בלתי רצוי של הנהגים האחרים. המתזים אמורים לנקות את הלכלוך (כוסות רוח למת במציאות).

Veni Vidi Vici

פורסם

זהו, שהלקסוס הרבה יותר יקרה (50 אלף לא הולך ברגל.. וכבר נכנס לטווח של הרבה מכוניות) ויותר חלשה (200 וקצת כ"ס, מנוע 2.5).

לזה בדיוק התכוונתי, שאין עוד רכב במחיר של 280 אלף עם מנוע כ"כ חזק. אם אתה רוצה יותר איבזור ופחות מנוע, לך על לקסוס, אבל תשלם יותר ותקבל כנראה הרבה פחות - ובסוף יגנבו לך אותו :)

@GOLF,

היצרן רשם 6.8 בעוד MOTOCAR רשמו 7.2. לא יודע למי להאמין :) אבל זה לא קריטי...

ידנית למנהלים זה כבר לא מנהלים :) מה המאפיינים של הB4 הזאת?

פורסם

זה קטע כזה של טויוטה לייצר מכוניות עם אחלה של תמורה למחיר.

מי שרשם על הלקסוס IS250, ממש אבל ממש אין מה להשוות בינה לבין הקאמרי 3.5,

לסיכום נאמר בפשטות, בעוד שהקאמרי מכונית תמורה מעולה לכסף, גדולה ו"אמריקאית", הלקסוס היא מכונית של יוקרה ופלצנות.

(אני הייתי לוקח את הלקסוס)

דרך אגב, לפותח השרשור, אם אתה רוצה רכב משפחתי זול שלא זוחל בפתיחות ברמזורים, ראה ערך שברולט מאליבו.

עמרי.

פורסם

ידנית למנהלים זה כבר לא למנהלים?

דווקא תיבה ידנית במכונית מנהלים היא לאנשים מהסוג האחר, אלה שרוצים לנהוג ברכב מפנק וחזק ולא מתעצלים. אלה שרוצים להנות מחווית הנהיגה.

ה-SPEC-B אגב קיימת גם עם תיבה אוטומטית (למנהל המפונק:))

פורסם

תתחדשו ותהנו! :-)

אני הייתי בוחר בלקסוס גם כן.

הקאמרי נראית כמו קורולה מוגדלת (וההפך), וזה לא מחמיא בכלל.

יותר מידי אמריקאית לטעמי.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

גם אני הייתי לוקח את הלקסוס. אבל כל כך לא מדובר באותה קבוצת מכוניות... מבחינת גודל, מנוע וכו'.

וגם לא אותו מחיר- ב330-350 אלף, יש כנראה הרבה מכוניות שאולי הייתם לוקחים לפני הלקסוס.

ושוב, אני מדבר על הקבוצת מכוניות הזאת. מן הסתם, רוב האנשים כאן (וגם אני) בגילאים שמכוניות כאלה לא מדברות אליהם.

כמו שלא הייתי רוצה סידרה 7, S קלאס או A8, לא הייתי רוצה לעצמי גם קאמרי. היא פשוט גדולה מידי :)

ו.. מנהלים צריכים רכב אוטומט. נסיעות ארוכות לפגישות, עמידה בפקקים, הם לא צריכים להתעסק עם הילוכים. זאת דעתי :)

זה האוטו למי שלא בטוח:

http://www.tomscoffeehouse.com/images/blog_pics/toyota_camry_2007_xle.jpg

http://www.cleanmpg.com/photos/data/500/Toyota_Camry_Hybrid_2007.jpg

המאליבו באמת מגיע עם מנוע מאוד חזק ומחיר זול. אבל אני חושב שהקאמרי היא ליגה אחרת (בעיקר בגלל שזה טויוטה...)

בקיצור, אני ממליץ וזאת מטרת העץ הזה :)

פורסם
לזה בדיוק התכוונתי, שאין עוד רכב במחיר של 280 אלף עם מנוע כ"כ חזק. אם אתה רוצה יותר איבזור ופחות מנוע, לך על לקסוס, אבל תשלם יותר ותקבל כנראה הרבה פחות - ובסוף יגנבו לך אותו :)

קודם כל לא ניתן להשוות בין מכונית עם הנעה קדמית (קאמרי) למכונית עם הנא(ע)ה אחורית (לקסוס IS).

הדמיון החיצוני המינורי שבין השתיים איננו אומר דבר.

אם אינני טועה לקאמרי 5 הילוכים קידמיים בעוד של- IS יש 6.

ואלה רק ההבדלים במערכת ההנעה, עדיין לא דיברתי על המנוע המתקדם בהרבה שיש בלקסוס (2 מזרקים לצילינדר).

הכנסו למכוניות ותתחילו לעבור על רשימת האבזור שיש ב- IS ושאין בקאמרי ואז תבינו לאן הלך הכסף... :lol:, רק לשם הדוגמא, לקאמרי אין מערכת חימום / קירור שנותנת סירקולציה של אוויר בכיסאות הקדמיים, לקאמרי אין שלוש זכרונות לכל אחד מכיסאות הנהג והנוסע (אצל הנהג גם מראות הצד וההגה נמצאים בזכרון) ועוד ועוד.

לעניין גניבת הרכב, נדמה לי שאתה טועה, מכיוון שגם חברת הביטוח חושבת אחרת ממך. ביטוח מקיף ללקסוס IS, לנהג מעל 40 בלי תביעות עולה 4,160 ש"ח לשנה במגדל (לא שירביט לא ביטוח ישיר - מיגדל).

הסיבה לכך פשוטה, רכב נגנב כמעט תמיד לפירוק לצורך חלקי חילוף, הלקסוס לא רק שהיא אמינה בטירוף, כל המכוניות שיובאו נמצאות באחריות (תחילת יבוא ספטמבר 2006) ולכן לאיש אין אינטרס לגנוב את הרכב.

פורסם

הלקסוס היא רמה מעל הקמארי. אבל במחיר של הטיוטה, הקאמרי נותנת תמורה מעולה.

מאובזרת,חזקה, יפה(דומה ללקסוס) ובעיקרון אחל'ה רכב.

אני האמת חובב VW ולכן הייתי בוחר בפאסאט 2.0T, למרות שהמנוע חלש יותר, אבל זה אני.

פורסם

הקאמרי היא אכן תמורה מצויינת לכסף אבל העיצוב שלה קצת סולידי.

בכל מקרה היא מכונית מצויינת ואין ספק שתהנה ממנה.

למרות שאם לי היו 280K לקנות רכב- הייתי הולך לכיוון של הלאון קופרה ועוד היה נשאר לי עודף לאופנוע ים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מאד אהבתי את העיצוב של הקאמרי, הוא אולי סולידי, אבל משדר עוד הרבה דברים מעבר לסולידיות, בטעם טוב ובלי להגזים.

בכל מקרה, מכונית מעל 300K בשבילי-רק קרייזלר 300C.לא לקסוס ולא ZB.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אם אינני טועה לקאמרי 5 הילוכים קידמיים בעוד של- IS יש 6..

דווקא 6 :)

בכל מקרה, אין ספק שעדיף לקסוס... לא מתווכח על זה לרגע.

אבל מדובר על מנוע יותר קטן בלא מעט יותר כסף. אם תסתכל על לקסוס עם מנוע 3.5, ההפרשים כבר יהיו באיזור ה200 אלף אם אני לא טועה.

• תוכן חדש...