Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי גולף 2002, ונפל לה החלון על היום הראשון :-(

חיפשתי המלצות למוסכים באזור השרון ומצאתי רק המלצות נגד (כמו לא ללכת ל"ג.ג.ג" רעננה וכאלו)

אם מישהו מכיר מוסך מורשה של צ'מפיון ברעננה או אזור השרון - הדבר יעזור עד מאוד

אם אין כזה - אני מוכן להרחיק קצת יותר - העיקר שיהיה מוסך טוב

(אני מתכנן לעשות שם גם טיפולים, אז אני רוצה מקום כמה שפחות חאפרי... ורמאי)

אשמח להמלצות (וגם ל-"אתה לא יודע לחפש יא מעפן הנה השרשור שדובר עליו על המוסך הכי טוב בעולם" :wink:)

תודה

וואלק אתתתתה

פורסם

מוסך תושייה באמת מוסך מעולה אני מכיר את יניב וחיים אישית ואני ממליץ בחום אבל בתקלה כזו לא מומלץ ללכת למוסך מורשה כי החלק יקר וזמן העבודה שלהם ממש יקר עדיף ללכת לסתם מישהו בדרך כלל יש להם מנגנונים משופצים והם אפילו נותנים אחריות

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

תודה רבה לכל העוזרים!

בסוף הצלחתי להשיג בשעת לילה מאוחרת עוד כמה חברים מהאזור בעלי פולו/גולף והם אמרו ש ג.ג.ג. לא נורא

אז הלכתי לשם וגבו ממני רק על שעת טיפול (מסתבר שהחלון נפל בגלל איזה חלק פלסטיק בפנים, והמנגנון בסדר)

בכל מקרה אני אנסה בפעם הבאה (שאני מקווה שתהיה עוד שנים רבות :-P) את מוסך "תושיה"

וואלק אתתתתה

• תוכן חדש...