Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , אני עומד לרכוש רכב חדש , כמו כן חברת הביטוח שלי אמרה לי שמספיק לי להתקין עלוקה.

אני לא ממש מבין בזה ורציתי לשאול אותכם מה זה בדיוק עלוקה לרכב ומה ההבדל בינה ולבין הקודן ואם צריך את שניהם יחד?

דבר נוסף רציתי לדעת מה ההבדלים ההיתרונות והחסרונות בין איתורן של חברת איתורן ולבין חברת פוויטנר ומה עדיף יותר?

תודה מראש לכולכםםם.

:)

פורסם

המוצרים כולם טובים.

מה שחשוב הוא, שיתקין זאת מתקין שמכיר היטב את סוג הרכב הנדון ומערכתיו, בעל נסיון בדגם הספציפי.

לוח המקשים שולט בתקשורת אחת מתוך כמה סוגים על העלוקה. קימים לוחות מקשים ששולטים על ניתוק אחד ללא עלוקה, או אז, קל יותר לגנב לעקוף את המערכת, לכן חשוב שלוח המקשים ישלוט על ניתוק מסוג עלוקה, ויש מערכות עם שלוש עלוקות ואופציה ליותר,. כאשר כל עלוקה מסוג ובתקשורת שונה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ממליץ בחום-איתוראן.

יצא לי לראות באופן אישי כייצד הם פועלים בארוע אמת-מגיע להם צל"ש על המקצועיות והמבצעיות.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

עלוקה זה הקודן (PASSWORD.) .

אין לך למה לשלם עוד 2740 ש"ח ועוד תשלום חודשי אם החברת ביטוח לא דרשה בכך.. אלא אם אתה חרד לרכבך ומעונין להתקין עליו את מערכת האיתוראן (מיותר לדעתי).

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

בעניין העלוקה זה לא מונע גנבה אלה רק מעקב את הגהבים אם אתה מעוניין במוצר טוב אז לך על עלוקה של רב בריח יש להם את המחירם הכי סבירים ומוצר ברמה .

הההבדל בי העלוקה לקודן רגיל הוא מיקום הניתוק של המנוע , בקוד רגיל הניתוק יהיה לרוב מתחת לדש בורד ואילו באלוקה יהיה במקום מרוחק וכמו שצינו לפני ניתן גם במספר מקומות ברכב שכל ניתוק יעקב את הגנב בכמה דקות , אני ממליץ באופן אישי ללכת גם על מערכת אזעקה טובה שתמשוך צומת לב אואפילו במערכת אזעקה דו כיוונית:smilecolr

פורסם

עלוקה הינה יחידת ניתוק דיגיטלית היושבת על אחד הקווים או מערכות של הרכב והמנוטרלת בעזרת לוח מקשים.

תפקידה של העלוקה או כל מיגון אחר , כפי שנרשם קודם, זה להקשות על הגנב ולעקב את זמן הגניבה, אם הגנב לא מצליח להניע תוך 2 גג 3 דקות הוא יעבור לרכב של השכן.

לרב המוצרים הם אותם מוצרים של אותם יצרנים פשוט בכל רשת יש להם שם שונה לכן אין הבדל כלכך גדול בין הרשתות והמחירים , מה שהכי חשוב הוא טיב ההתקנה ומיקום יחידת הניתוק ( העלוקה ) ככל שהמיקום וההתקנה טובים יותר כך גובר הקושי של התגברות על המיגון.

נכון להיום ישנם מוצרים שכוללים בתוכם שתי יחידות ניתוק כאשר אחד הניתוקים מתבצע ע"י עלוקה בתקשורת אלחוטית (RF ) ואלא המוצרים המומלצים כי אז לגנב מאוד קשה לאתר את העלוקה האלחוטית, המחיר של המיגונים הנ"ל נע סביב 500-600 ש"ח כולל מע"מ והתקנה המיגון הנ"ל מספק נכון להיום את רוב חברות הביטוח.

ולסיכום, הכי חשוב זה טיב ההתקנה והמיקום , שיהיה בהצלחה אם הרכב, תתחדש!

• תוכן חדש...