Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל החברים שלום.

מדובר ברנו מגאן קופה דיי בעייתית..

יש לי 2 בעיות מקווה לעצה טובה ופתרון באתר..

1. יש לי נזילת מים אל תוך האוטו בכמות שלא תבייש את נהר הריין :? ואני אומר זאת במלוא הרצינות,

חשבתי בהתחלה שזה בא מניקוז בחלון הקידמי אך הניקוז שם בסדר גמור , למי שיש עצה טובה ונתקל בבעיה

אשמח לשמוע...

2.כתוצאה מהנזילות , בית הפיוזים שלי התקצר ועשה בעיות ולמעשה נמצא בשלבי גסיסה מתקדמים..

מחפש בית פיוזים תחלופי למי שמכיר זה נקרא BSA - BSI של SIEMENS

בברכה

nikel

פורסם

תגדיר נזילה לתוך הרכב - באיזה מקום אתה רואה הצטברות מים ?

לגבי בית הפיוזים - EBAY UK/FR.

כדי לקבל תשובה רצינית תרשום גם נתוני דגם (דגם מנוע, שנה, סוג הגיר).

Veni Vidi Vici

פורסם

לגבי בית הפיוזים או מחשב הגוף של הרכב, רכיב זה מקודד ולא ניתן להחלפה (ברמת העיקרון) ביחידה דומה מרכב אחר.

בעיות של קורוזיה ורטיבות לפעמים ניתן לתקן, פנה לקומפיוקר בקיבוץ גבעת השלשה צוות מיקצועי שעושה פלאים.

joni

פורסם

לא קשה לאתר נזילות מיים, יש לאתר, להחליף את הדרוש החלפה בחלק/ים משומש מתאונה, ככל שניתן למצוא, להחליף, ובא לציון (לרכבך) גואל.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

**********הערת מנהל המערכת*************

ציטוט נמחק.

אין צורך בציטוט ההודעה שמעל. (גם אם היא של אחד המנהלים)

הדבר מצויין בהוראות וכללי הפורום.

תודה.

לרכב זה לא ניתן לקחת מחשב מפרוקים (בית פיוזים) מפני שהוא מכיל את משבת המנוע של הרכב רכיב שעובד בסינכרון מלא עם מחשב ניהול מנוע ומפתח הרכב.

יש אפשרות לרכוש מפרוקים סט מושלם מפתחות מחשב הזרקה ומחשב גוף (בית פיוזים)

joni

פורסם

יש לחפש חלפים משומשים ו/או לגשת למעבדה המתמחה בתיקונים מסוג זה. האופציה השנייה עלולה להתגלות טובה יותר, אם כי שתיהן חייבות בדיקה.

הראשונה היא לחפש מה שנקרא בלשון הפירוקיות "סט התנעה" מושלם ,כפי שציין קודמי בתגובתו (לעניין סוג החלקים שאתה חייב לרכוש).

אחת האפשרויות מהאופציה השנייה היא שתתקשר למעבדה של אייל נויימן, דבר עם אייל, חבר יקר , אולי יש לו הצעה טובה לפתרון כמה שפחות יקר.

יש עוד מעבדות שעוסקות בתחום, אם זכורני נכון, "קומפיוקאר" מתעסקים רבות בתקלות מבית היוצר של רנו, ולא רק.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הנזילה לא נראית לעין אלא רואים את המים צפים בתחתית הרכב (המקום הכי נמוך ברכב) שזה המושבים האחוריים

פורסם

אם הרכב לא יד ראשונה, תבדוק אם הוחלפה שמשה כלשהי - ע"י בדיקת כיתוב קטן בכל שמשה. אם באחת מהשמשות יש כיתוב שונה, מהשאר, היא הוחלפה. אם היא הוחלפה, יתכן ובעת החלפה לא אטמו כראוי.

היות ומדובר במגאן קופה ואתה אומר שיש נזילה במושבים מאחור אז תתכן חוסר אטימה בחלונות צד הקטנים שנפתחים לצד. יתכן והגומי שם התייבש. יש לך גם סאן רוף, גם ממנו יכולה להיות נזילה.

בכל מקרה, תתחיל מבדיקת שמשות והחלונות צד. סאן רוף יותר בעייתי ונקווה שאינו קשור לבעייה.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם
הנזילה לא נראית לעין אלא רואים את המים צפים בתחתית הרכב (המקום הכי נמוך ברכב) שזה המושבים האחוריים

אופציה נוספת שכדאי לבדוק היא מסילות הניקוז שעל הגג.

הגומיות שעל המסילות נוטות "לקפוץ" ממקומן. תפקידן לנקז את המים לכיוון החלון האחורי וייתכן שבדרך נוזלים מים לתוך הרכב.

אני אישית לא נתקלתי בבעיה כזו.

5700 סל"ד מקסימום

• תוכן חדש...