Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכבוד עונת הפורמולה החדשה,שאלה בנושא

עבור מי שרוצה לראות מרוץ לראשונה בחייו, מהו המרוץ המומלץ?מבחינת מחיר,חוויה,מקומות צפייה,

מן הסתם ארופה באה בחשבון(הונגריה,בלגיה,ספרד,טורקיה....המועמדות העיקריות).

דיברו לא מזמן על מירוץ לילה ומירוץ רחובות,דובר על סין(לילה) היכן יערך מרוץ הרחובות?לא דיברו על ספרד?

פורסם

מירוץ הלילה יהיה בסינגפור ולא בסין

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני מניח שאם אתה כבר נוסע למירוץ כוונתך לנסוע לסוף שבוע מלא ולמלא את ריאותייך באויר צמיגים חרוך ואת אוזנייך ברעש מנועים רועמים במשך שלושה ימים מלאים. של פורמולה-1 וליגות משנה כדוגמת ה-GP2 ופורש סופרקאפ.

הנקודה החשובה לטעמי בבחירת המסלול היא היכולת שלך כצופה להסתובב בכל שטח המסלול ולראות את המכוניות מעמדות שונות.

ישנם מסלולים בהם אתה מגיע כצופה נכנס ליציע שלך ולא ממש יכול להגיע למקומות אחרים לדוגמא מסלול ההוקנהיים רינג בגרמניה. לעומתם יש מסלולים הבנויים כפארק בו אתה יכול להסתובב בפנים ולהגיע כצופה למקומות רבים הנושקים ומשקיפים על המסלול. ההסתובבות במסלול לא כל כך רלוונטית ליום המירוץ עצמו מכיוון שכמות הצופים ביום זה אדירה וקשה באמת להסתובב לאורך המסלול ולהינות ולכן כדאי לנצל זאת בימי המוקדמות.

נתון חשוב נוסף הוא האוירה. לדעתי ישנם מסלולים שכיום לא מספקים את הסחורה מבחינה זו ובין המירוצים האירופאיים ניתן למצוא את המסלול בטורקיה שאינו מתמלא בקהל. אם כבר ללכת אז למסלול שביום המירוץ תרגיש שאתה נמצא באירוע אדיר מימדים. בד"כ המירוצים במערב אירופה יספקו את הסחורה. פה גם נכנסת לתמונה השאלה את מי אתה אוהד כי אני מניח שלשונאי אלונזו למיניהם לא יהיה נעים להסתובב בברצלונה.

הנתון הבא בסדר העדיפויות שלי הוא המיקום ביום המירוץ עצמו. חשוב להיות בעמדה שבה תראה קטע מספיק ארוך מהמסלול ושגם תהיה בעמדה טובה מול מסך וידיאו. ביום המירוץ אתה לא ממש זז מהמקום המיועד לך. אם אתה גם יכול לשבת בעמדה שתספק אקשן זה גם יכול להיות טוב. אני למשל הייתי בצרפת בעונה שעברה ובחרתי ביום המירוץ לא לשבת בכיסא היקר שקניתי ליציע אלא ביציע של ג'נרל אדמישן שישב על פניית אדלייד ונתן עמדת תצפית מעולה על מקום שבו פוטנציאל לעקיפות שאכן קרו.

עוד דבר חשוב בכיסא אותו אתה קונה שיכול להיות מאוד חשוב למסלולים מסוימים האם היציע מקורה. ישנם מסלולים כמו בבלגיה בשהם כמעט אין סיכוי שכל סוף השבוע יהיה יבש. עמדה ממוגנת מפני גשם יכולה להיות מאוד חשובה בסיטואציה כזו.

לטעמי הבחירה לא צריכה להתחשב בעד כמה המסלול יכול לספק מירוץ מרתק מכיוון שמה שחשוב כצופה במסלול עצמו זה לראות את המכונות המופלאות האלו נוסעות ופחות להתעמק בקרבות או בתאונות שספק אם תראה אותם במו עיניך גם אם יתרחשו כי זה בדרך כלל לא יהיה בשטח של המסלול שהיציע שלך רואה.

עוד נתון שיכול להיות חשוב זה ההיסטוריה והיוקרה של המסלול אם זה מדבר אליך. פה אין ספק שהמירוץ במונקו לוקח בגדול.

באופן אישי אם הייתי יכול לבחור כל מירוץ באירופה בעונה הקרובה הייתי בוחר בבלגיה. ביקרתי שם העונה לא בזמן מירוץ וזה בלי ספק המסלול היפה ביותר מבין אלו שזכיתי לראות. יש בו את האפשרות להסתובב לאורך אזורים גדולים של המסלול יש לו את ההיסטוריה והפרסטיז' שכוללים את פניית או רוז' המדהימה בה גם הייתי בוחר לשבת. הבעיה היחידה היא שסביר להניח שירד שם גשם שזה מצד אחד לא נעים אבל יכול לספק גם מירוץ משוגע (ראה שנת 1998). ניתן לשלב נסיעה למסלול זה יחד עם ביקור בנורבורגרינג (נורדשלייפה) שנמצא מרחק קצר של שעה וחצי נסיעה משם.

עוד מירוץ שיכול להיות מעניין השנה הוא מירוץ הרחובות בוולנסיה אבל עד שלא נראה מה הולך שם לא ממש נדע.

פורסם

הבטחתי תשובה ו-42 ק"מ של ריצה היום לא ישנו את החלטתי.

השיקול הראשוני, לפחות מבחינת צופה ישראלי יהיה בדרך כלל המחיר למרוץ.

כל המסלולים נותנים שלל אופציות של מחירים לחבילות סופ"ש שונות. שההפרשים בתוך כל מסלול הם לגבי הטריבונות שיושבים בהם או יציעי הדשא למשל.

אני אישית מבקר קבוע בהונגרורינג משיקולי מחיר. השהייה שם לא עולה לי כסף (דירה של בן משפחה בבודפשט,במרחק רבע שעה נסיעה מהמסלול) .

הצפייה במרוץ עצמו - כמו שדרור אמר ,אפשרות ההליכה ברגל מסביב למסלול חייבת בדיקה , כמו גם מה כולל סופ"ש.

לנו יצא בשנה שעברה בהונגריה להרוויח בגדול - היתה תוספת של מרוץ פורמולה-1 של מכוניות משנות ה-70 וה-80 , פשוט מדהים ושווה כל יורו ששילמנו.

בדרך כלל מלבד הפורמולה-1 יש GP2 ופורשה סופר-קאפ , שהם מרוצים מעניינים בפני עצמם, שם אני מרשה לעצמי לעשות את הסיבוב מסביב למסלול ולצפות מנקודות שונות.

מזג- האויר - הבחירה במיקום המסלול כמו גם התאריך שבו מתקיים המרוץ מאד חשובה ולו רק מכיוון שלא נעים למשל לשבת ולצפות במרוץ כאשר כולך רטוב, כמו שקרה לי בהונגריה לפני שנתיים. היה מרוץ גשום ומדהים, הניצחון הראשון של באטון עם ההונדה , אבל היינו, אחי מתן ואני ספוגים במים.

השנה כבר התבשלנו בחום אוגוסט אופייני של בודפשט.

באם הייתי יכול לבחור מסלול אחד ויחיד, מלבד מונקו שיקר רצח, הייתי בוחר במונזה !

אגב- חיפוש מדוקדק פה בפורום יתן לך מספר שרשורים שעוסקים בדיוק בנושא הזה.

בהצלחה וספר לנו מה בחרת

דובי

(שהשנה שוב יהיה בהונגריה)

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

תודה לדרור ודובי, די סיכמתי את שתי האפשרויות שלי להונגריה ולוולנסיה(במרוץ רחובות נראה שיש חן).לקראת תחילת העונה אני בטוח שהנושא יעלה שוב,תודה לשניכם על העזרה

פורסם

הי,

אולי השנה גם אני יגשים חלום ישן ואסע למירוץ- הונגריה היא האופציה המועדפת משום שהיא משתלבת יופי עם טיול באיזור (בודפשט פראג וכו'). אולי נתארגן יחדיו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...