Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביגוד טרמי Aztec Equator Smart, איפה ניתן לקנות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חשבתי גם על חרמונית אבל אני לא מוצא מי היצרן של החרמוניות הצבאיות, בעבר נאמר לי שאלה חגור אבל לאחרונה מישהו אמר לי שזה של חברה אחרת.

נסה לבדוק עם נעם אורים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגבי ציוד טיולים וביגוד תרמי שווה לך ללכת ל"מסלול". יש בת"א בבוגרשוב. אם אתה עושה כרטיס חבר אתה מקבל 15% הנחה ובימי הולדת 25% (על כל החנות!) מניסיון, המחירים זולים יחסית למקובל בתחום, והציוד איכותי.

www.maslul.com

לגבי אצטק. אני פעם רציתי לקנות ש"קש שלהם שנראה מבחינת מפרט כמציאה. מברור מסתבר שזו חברה ישראלית שמייצרת במזרח. אני התרשמתי שהציוד לא איכותי.

לפני כחודשיים קניתי ביגוד תרמי של גרוויטי (http://www.gravityisrael.com/), תוצרת הארץ והתרשמתי שהציוד איכותי מאוד. פעם ראשונה שאני לובש ביגוד תרמי שבאמת מנדף זיעה. המחיר לא זול. 280 ש"ח לחולצה.

בכל מקרה, אם הביגוד לא לפעילות אלא לרביצה בקור (דייג?) אני חושב שעדיף לך מעיל רוח ומתחתיו פליס וזהו. ביגוד תרמי אמור לנדף זיעה ואם אתה לא מתכוון להיות פעיל ברמה של הזעה חבל לך על הכסף.

אם אתה מחפש חרמונית אני ראיתי לא מזמן בפקע באיזור התעשיה ברחובות (רח' משה יתום מימין לפני סוכנות טויוטה אם אתה בא משיכון סלע)

וגם בהגרעין

http://www.hagarin.co.il/asp/Hagarin.asp?WCI=Catalog&FromTextSearch=yes&Direction=Next

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

גם הפליס הרגיל לא עוזר (העבים של פוקס), היו פעמים שהיתי עם חולצה קצרה, על זה רגילה ארוכה, על זה עוד אחת רגילה, על זה פליס ומעיל ועדיין הרגשתי רוח חודרת ואיתה גם הקיפאון. אני מחפש משהו באמת טוב כי פעם אחרונה פשוט לא הרגשתי שום חלק בגוף מרוב הקור וזה היה מצב לא נעים בכלל בגלל חוסר יכולת אפילו לעמוד.

מה שנראה לי נחמד זה אולי לקחת את הסט מרוזפלד ועליו לשים סט מיקרו פליס בתקווה שזה באמת יעזור עם מינימום שכבות.

בפקע לא זכור לי שיש להם חרמוניות (וליתר דיוק הם לא נמצאים ליד טויוטה אלא ממול המתחם של בזק וטויוטה בכלל בצד השני של אזור התעשיה)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תשמע

הייתי בתנאי קור יותר קיצוניים, אתה פשוט לוקח בגדים שלא מתאימים, כמו לדוגמא ג'ינס, שהוא מתקרר ומקרר אותך עוד יותר..

שכבה ראשונה - מכנס וחולצה טרמית (100 שקל של CAMPTOWN ברוזנפלד).

שכבה שנייה - מיקרופליס (חולצה - 60 שקל של UNIDRESS ברוזנפלד)

שכבה שלישית - חליפת סערה, האלה הצהובות שמרגישות ממש כמו ניילון-פלסטיק. גם יגן עליך מגשם אם יהיה, וגם לא חודר רוח בכלל.

פורסם

פליז ומעליו מעיל נגד רוח/חרמונית (פחות נוח).

מספיק בכדי לשמור על חום גוף וללא שכבות מיותרות, מנסיון.

ד"א, יש לי הרבה פליזים, חלקם "פליזים" 100% כותנה, גם הם הספיקו לי, הפטנט פה הוא המעיל נגד רוח/גשם.

זה נכון

פורסם

לפי דעתי, הסט של camptown הוא גם טוב וגם זול (100 ש"ח מכנס+חולצה) ואמור לתת מענה טוב (מניסיון של שמירה בבונקר בשבטה בין 2 ל6 בבוקר בקור מקפיא, למי שיודע על מה אני מדבר).

אין לי מושג בנוגע למותגים אחרים וההשוואה שעשיתי היא בין CAMPTOWN לבין ביגוד רגיל.

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

אם אתה מחפש איך להלביש את עצמך בצורה שתשמור על טמפ' הגוף שלך בצורה הכי טובה אתה לא בהכרח חייב להוציא הרבה כסף על ביגוד יקר.

תספיק לך גופייה ארוכה, מעלייה פליס איכותי ומעל זה מעיל רוח.

המעילי ניילון אטומים כמעט לגמרי גם לרוח, מתתחת לזה פליס ועוד שכבה אחת ממתחת ואתה מת מחום! לא יעזור כלום. רוח אתה לא תרגיש. בנוסף מעילי הרוח קלילים ולא מגבילים יותר מידי בתנועה.

בקשר למכנס? לא ממליץ ללבוש ג'ינס. הוא מתקרר, מקרר אותך, רוח חודרת דרכו.

2 מכנסי גטקס ומעל זה מכנס טרנינג פשוט צריכים לעשות את העבודה, אם יהיה רחב - עדיף.

ועכשיו סתם שאלה, למה לשבור את הראש ולא לקנות חרמונית איכותית שתשרת אותך לאורך זמן?

GS300.

פורסם

חרמונית די מגבילה את התנועה ולא מאפשרת שהייה בתוך מים (עד גובה הבטן בערך), לכן אם אני רוצה לשים סרבל אני חייב ביגוד מחמם.

some people need a high five

in the face

with a chair

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ את השירשור - אני גם כן מחפש ביגוד תרמי, חשוב שיהיה צמוד לגוף ולא עבה

שומר על חום גוף בטמפ' של מינוס כמה מעלות ושיהיה נוח.

המגבלה היחידה היא המחיר - משהו מספיק איכותי במחיר סביר לסט כזה של חולצה+מכנס ואם זה לא יותר מידי

אז שיהיה ניתן להשיג באיזור חדרה והסביבה :-).

הביגוד הוא בשביל צניחה חופשית, חייב להיות דק כדי שאני אוכל להיכנס גם לחליפת צניחה מעל הביגוד הטרמי

ושלא יקשה עליי את התנועות עם הגוף (כמו בביגוד עבה)..

יש למישהו המלצות?

• תוכן חדש...