Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם הקרוסאובר הזה macsound דגם:ea-378 (לא מצאתי עליו בכלל מידע באינטרנט) יתאים לבי אמפינג? במידה וההד יונט שלי לא תומך בקרוס 3 WAY.

ואם כן כיצד אני מחבר אותו (לא מכוון) אלא מחבר מבחינת מתח RCAים?

תודה מראש לעונים.

:-) just smile
פורסם

נראה קרוס פשוט ונחמד. שים לב שאפשרויות בחירת נקודות החיתוך שלך מוגבלות, אך אני מאמין שתסתדר איתן.

הקרוס הנ"ל צורך +, - ורימוט משלו, בדיוק כמו מגבר, אך מספיק חיווט דק וסטנדרטי.

מההד יוניט אתה צריך 2 זוגות RCA שילכו לקרוס: זוג אחד שהולך לסט הקדמי ועוד זוג שיפעיל את הסאב.

מהקרוס עצמו צריך עוד 3 זוגות RCA שילכו למגברים: זוג RCA לטוויטרים, זוג RCA לוופרים וזוג RCA לסאב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...