Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון, תקציב 10K.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, הודעה ראשונה שלי פה.

ובכן אוטוטו נגמר לי המלווה ואני מעוניין לקנות רכב, התקציב שלי הוא 10K.

מעוניין ברכב ללא תחת, ושיהיה ידני.

וכמובן שיהיה חסכוני בדלק כמה שאפשר אך להתחשב גם במנוע יציב שלא יבקר לי במוסך כל חודש...

תודה רבה מראש =]

ועוד שאלה על הדרך, ישנו אתר כל שהו שדרכו אני יכול לברר על תצרוכות דלק של רכבים, גם רכבים ישנים?

פורסם

א'

ההמלצה שלי היא (מניסיון) פיג'ו 205 כמה שיותר חדשה.

חסכונית, נוחה, פשוטה ומתאימה לצעירים.

אני אישית מאוד אוהב את האוטו הזה.

ב'

לגבי האתר, אני חושב שאפשר למצוא דברים כאלה בקארפוליו

www.carfolio.com

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

תודה רבה.

יש עוד הצעות לרכבים?

ולגבי האתר, הוא אכן מביא מידע על רכבים מכל השנים אבל לצערי חסרים הרבה מאוד דגמים והרבה שנתונים וגם לאלה שיש, הוא לא מציג צריכת דלק ל80 אחוז מהרכבים הישנים.

יש אולי עוד אתר?

פורסם

מקס, אני כרגע לומד שנה במכללה ולאחר מכ בעזרת השםן אני לומד עוד שנתיים באוניטבסיטה, בגלל זה אני צריך את זה עכשיו =]

ותודה לכולם...

מה דעתכם על פג'ו 106 שנת 97-96 מנוע 1400?

פורסם

הצעה שלי תקנה רכב עם שאסי (רכב ראשון שלי היה כזה) תוכל לקנות כזה רכב אם תחפש ב50% פחות

זאת אומרת שתחפש רכב ששוה 20 אלף ותקנה ותו ב10 ככה גם שתמכור לא תפסיד הרבה ולא תיהיה בעיה גדולה למכור אותו (מניסיון)

אני קניתי מזדה לנטיס 98 מחירון 33 ב21 אלף ומכרתי ב22 לאחר שנה מבין!

זה הצעה שלי כי אם תקנהרכב ישן שמחירו הוא 10 אתה תבקר הרבה מאוד במוסך ממש בן בית.

בכל מיקרה בהצלחה

פורסם

זה הצעה שלי כי אם תקנהרכב ישן שמחירו הוא 10 אתה תבקר הרבה מאוד במוסך ממש בן בית.

בכל מיקרה בהצלחה

איזה שטויוץ במיץ עגבניות !

אם אותו רכב ישן הוא רכב מטופל כהלכה ועבר יישור קו לאחר הרכישה , אין סיבה בעולם שהוא יבקר כל שבוע במוסך .

אני אישית רכשתי שרייד כרכב ראשון לפני כ7 חודשים בערך ועשיתי לו יישור קו בעלות של 3000 שקלים , לאחר מכן היו תוספות שונות ומשונות כמו ניקוי קרבורטור , ניקוי רדיאטור שעשיתי שלשום , החלפת שמן גיר , החלפת יוניט מאורר וכל מיני חלקים שעם הגיל של הרכב מתבלים ...

מניסיון - טפל ברכב והוא יחזיר לך אהבה . לא תטפל , תפתח כרטיס חבר מועדון במוסך .

מה שכן נכון ועם זה לא אתווכח - שברכב ישן שלא הושקע בו תשקיע כפול , כיון שישנם הרבה מאוד אנשים שלא טיפלו ברכבם כמו שצריך ושאותם רכבים צברו כל מיני תקלות שונות ומשונות שלא טופלו .

אצלי למשל , הייתה אישה שנהגה ברכב עם רצועת טיימינג שלא הוחלפה כבר 10 שנים (!!!!!) .

מזל שלא התפוצץ , מיידית אחרי הרכישה הלכתי והחלפתי .

מה שכן , אם תשקיע ברכב שעולה 10 , עוד 2-3 אלף שקלים ביישור קו וטיפולים , תוכל לנסוע עליו בכיף וללא דאגות , יישור קו ברכבים כאלו הוא פשוט חובה.

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם
א'

ההמלצה שלי היא (מניסיון) פיג'ו 205 כמה שיותר חדשה.

חסכונית, נוחה, פשוטה ומתאימה לצעירים.

אני אישית מאוד אוהב את האוטו הזה.

ב'

לגבי האתר, אני חושב שאפשר למצוא דברים כאלה בקארפוליו

www.carfolio.com

יאיר.

או 309 שנמכרים במחירים הרבה יותר מגוחכים בגלל ש (רק בישראל ) היה להם שם כ"כ רע.רוב המכללים זהים ל 205.קרבורטור סולקס בעייתי אבל ניתן לפיתרון/ות זולים ואז מניע נגיעה בכל מזג אויר. התנהגות כביש יותר טובה.יותר מרווח.

פורסם
איזה שטויוץ במיץ עגבניות !

אם אותו רכב ישן הוא רכב מטופל כהלכה ועבר יישור קו לאחר הרכישה , אין סיבה בעולם שהוא יבקר כל שבוע במוסך .

אני אישית רכשתי שרייד כרכב ראשון לפני כ7 חודשים בערך ועשיתי לו יישור קו בעלות של 3000 שקלים , לאחר מכן היו תוספות שונות ומשונות כמו ניקוי קרבורטור , ניקוי רדיאטור שעשיתי שלשום , החלפת שמן גיר , החלפת יוניט מאורר וכל מיני חלקים שעם הגיל של הרכב מתבלים ...

מניסיון - טפל ברכב והוא יחזיר לך אהבה . לא תטפל , תפתח כרטיס חבר מועדון במוסך .

מה שכן נכון ועם זה לא אתווכח - שברכב ישן שלא הושקע בו תשקיע כפול , כיון שישנם הרבה מאוד אנשים שלא טיפלו ברכבם כמו שצריך ושאותם רכבים צברו כל מיני תקלות שונות ומשונות שלא טופלו .

אצלי למשל , הייתה אישה שנהגה ברכב עם רצועת טיימינג שלא הוחלפה כבר 10 שנים (!!!!!) .

מזל שלא התפוצץ , מיידית אחרי הרכישה הלכתי והחלפתי .

מה שכן , אם תשקיע ברכב שעולה 10 , עוד 2-3 אלף שקלים ביישור קו וטיפולים , תוכל לנסוע עליו בכיף וללא דאגות , יישור קו ברכבים כאלו הוא פשוט חובה.

רכב ישן פשוטו כמשמעו יעשה הרבה מאוד בעיות וגם אם תעשה את היישור קו הזה שאתה מדבר עליו זה יעלה לו 3 אלף שאולי אין לו ודבר שני זה שהוא יעשה יישור קו לאוטו לא ימנע מהאוטו לבקר יותר פעמים מאשר רכב שתקציבו 20 אלף ופה אני מתייחס שוב להצעתי הקודמת....

• תוכן חדש...