Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא חושב שניתן לייצר חלון כזה אצל זגגים כיוון שהחלון הוא מעט קמור וגם מחוסם,

אפשר רק אצל יצרני שמשות לפי דוגמא וזה יעלה לדעתי הון.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
אולי כדאי לקחת את הבקבוק למשטרה ולמצוא את המניאק (טביעות אצבעות), הוא כבר יחפש לך זוג חלונות.

המשטרה זה הגוף האחרון בישראל שיגן על האזרח.

אל תחפש שם תשובות, בזבוז זמן.

EBAY יש?

ארה"ב, יפן?

אופנוען

פורסם

***נמחק הציטוט המיותר***

אין.

ובגלל הקימור הקטן שבחלון 3 זגגים שניגשתי אליהם בשביל הצד השמאלי ענו בשלילה.

חושב לעשות מפלסטיק שקוף:cry:

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

פורסם

ממקרה אחר פה בפורום,

ללא תבנית יציקה חדשה באיזור 4K ש''ח

עם תבנית כ-500 ש''ח

מחו''ל הבנתי שלא מומלץ להזמין כי הסיכוי שיגיע שלם נמוך.

אין מנוס ממציאת תבנית פה בארץ, להתחיל לחפש במפעל שאמרו מעליי

porsche 914,2.0,1970

פורסם

אין.

ובגלל הקימור הקטן שבחלון 3 זגגים שניגשתי אליהם בשביל הצד השמאלי ענו בשלילה.

חושב לעשות מפלסטיק שקוף:cry:

סבלנות עאדי סבלנות, יהיה בסדר.

בסופו של דבר אתה תמצא 2 חלונות טובים, זה יקח כמה שבועות גג.

אם אתה רוצה להגיע ולחפש גם באיזור הצפון אני יכול לעזור לך בחיפושים סוף שבוע (פירוקיות בירכא, אבו סנאן, שפרעם ואולי להפעיל קצת קשרים ישנים בכפר קנא ויפיע).

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

לא רוצה לבאס אותך אבל לי לקח 10 חודשים למצוא חלון...

אף אחד לא יכול לייצר לך חוץ מצובא וזה יעלה הון אם אין להם כבר תבנית מוכנה.

הרכב שלך לא כזה נדיר, כדאי שתתחיל לחפש רכב כזה לפירוק.

בהצלחה(עשית לי דז'וו למה שקרה לי :evil:)

חולרות

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

מקרה דומה קרה עם חלונות של סובארו קופה שנת 86.

במשך שבוע שלם חיפשו בכל רחבי הארץ חלון כזה, ולא היה בשום מקום.

בגלל נדירות הרכב אף אחד לא בא לדרוש את החלקים, והוא נגרט כמה חודשים אחרי שהגיע לפירוקיה.

אחרי שבוע של חיפושים נזכרתי שבכפר יאסיף הייתה אחת לפני שנתיים שם, וניגשתי לפירוקיה - שם חפרו מתחת לערימות של גרוטאות, ומצאו את הסובארו המיועדת.

שעתיים אח"כ ו-150 שקל פחות בארנק, והייתי עם החלון המתאים במכונית בדרך אל הפחח - ובא לציון גואל.

לצערי אני לא יכול לומר שזה יהיה המקרה כאן. מדובר ברכב נדיר מאוד ויהיה קשה למצוא את החלק.

הצעתי היא:

יצירת חלון זמני מפרספקס. קודם כל זה יהיה פחות מכוער מחלונות שבורים, דבר שני זה יקל על הלחץ למצוא חלון זכוכית אמיתי.

ככה תוכל להתפנות באיזי למצוא את החלון המתאים לך.

הצעה נוספת:

ברגע שתמצא את החלונות, תייצר לך לפי דוגמא את שני הצדדים, כמו שצריך.

אני בעצמי חשבתי לקנות עוד כמה חלונות לסובארו קופה שלי בזמנו, אבל מכרתי אותה כבר.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

עאדי,אתה יכול להיות רגוע,כחלק ממשפחת מועדון סובארו קלאסי נעזור במה שרק ניתן.

פנה אלי לפרטי,ואני הולך איתך יד ביד לאחת כזו,מקוה רק שאצליח לשכנע את האיש לשלוף איברים ממנה.

זגג בכל רופן לא יכול לעזור לך מכיון שהשמשות המקוריות מגיעות קמורות,ולהרדטופ המצולמת מעלה אין שמשות.

אלוני

פורסם

למה יש לזה סמל של מוסטנג בצד, זה לא סובארו או משהו בסגנון??? נמחק אני ממליץ כמו שאמרו תגיש תלונה ותביא את הבקבוק אם שמרת אותו. זה יכול להוריד לך המון כאב ראש ולעשות לחא%ות שעשו את זה המון כאב ראש! בהצלחה בחיפוש ואם נראה משהו אני ישלח לך פרטי .

• תוכן חדש...