Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמא שלי החליטה שהיא רוצה לקנות רכב דמוי ג'יפ שיהי גבוה צריכת דלק נמוכה בנזין אוטומט ותחזוקה נמוכה לגבי תקציב 90K -+

בערך כמובן שהיא רוצה שיהיה מפנק כמה שיותר אחיזת כביש טובה שנתון מתקדם לנסיעות עירוני ובין עירוני.

וכן אני יודע שהיא לא צריכה ג'יפ ושג'יפ לא נוח אבל היא רוצה רכב גבוהה ויפה עדיף 5 דלתות (לא יודע למה נישבע לכם)

אשמח לרעיונות צירתיים (אם אפשר "דמוי טריוס או ג'ימני)

אל נא תאמר מחר כי לא תדע מה יילד יום 8)

פורסם

היא צריכת אותו למטרת נסיעה בעיר או שיש נסיעות גם מחוץ לעיר?

נ.ב רכב 5 דלתות מאוד נוח ואני אישית מעדיף שיהיה 5 דלתות (אולי עניין של הרגל ואולי אהבה).

פורסם

דיהטסו פריוס

או ראב4

בשביל יותר פינוק תאלצו לרדת שנתונים וגם תהיה יותר צריכת דלק לגיפונים עירוניים יותר רציניים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

*טריוס.

והאמת שאני לא ממליץ עליו, כל טוסטוס שיכנס בו בצד יגרום לו להתהפך.

אם כבר אז ראב 4, או לקבל שכל ולהבין שב90K היא יכולה לרכוש אאודי משנתון דומה, עם צריכת דלק טובה יותר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני ממליץ על סוזוקי גרנד ויטרה. ישנו דגם עם מנוע 1600 (קצת חלש) ומנוע 2000. דגם XL7 מנוע 2700 גדול מדי ויקר להחזקה. לכן כדאי לקחת בחשבון רק שני הדגמים הראשונים.

רכב באה בשתי גירסאות 3(קצר) או 5 דלתות.

מאוד אמין, ביטוח זול יחסית לג'יפ (במיוחד למנוע 1600), צריכת דלק סבירה,ירידת ערך קטנה.

מבוקש-בדרך כלל אקזמפלרים במצב טוב נמכרים מעל מחירון .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יונדאי טוסון משנים קודמות תכנס לו בתקציב לא? אם כן אז שווה לך לבדוק את הרכב הזה :-)

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם
יונדאי טוסון משנים קודמות תכנס לו בתקציב לא? אם כן אז שווה לך לבדוק את הרכב הזה :-)

איפה ראית טוסון ב90 אלף???:roll:

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יבגני יש לי JAZZ HONDA ותאמין לי שאם היא היתה רוצה רכב 5 דלתות משפחתי זה מה שהייתי ממליץ תודה על ההצעה בעל אופן

אל נא תאמר מחר כי לא תדע מה יילד יום 8)

• תוכן חדש...