Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם חייבים לתת טיפ במסעדה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אני יזרום על מקרה מיום שבת.

הייתי אמור לשלם 78 שח (לפי חישוב). לא היה לי כסף קטן לטיפ אז התכוונתי להשאיר 100 וללכת - כלומר 22 שקל טיפ שזה פי 2 וחצי ממה שמקובל להשאיר כי השירות היה מצויין.

מהרגע שביקשתי חשבון, השירות התהפך,

ביקשתי לארוז חלק מהארוחה, זרקו לי אותה, לא רק שלא הודו בטעות טענו שביקשתי לפנות

אחרי כל זה לא הגיע חשבון, והמלצרית נעלמה, עברה חצי שעה וכבר פניתי למלצרים אחרים לגבי החשבון וחשבון לא מגיע.

כבר הזמנתי לי שתיה קלה נוספת, עוברת רבע שעה נוספת, החשבון מגיע בלי שתיה.

טוב אני כבר מת לעוף משם, מחכה עוד כמה דקות אחרי שביקשתי שוב שתיה ושיוסיפו אותה לחשבון.

אני מקבל קייסמים ולא חשבון חדש ולא שתיה.

ביקשתי ממלצר אחר שיפרוט לי ויביא לי שתיה.

יצא 85 שקל וזה מה שהשארתי על השולחן, אין טיפ לאף אחד ! ישבתי 50 דקות אחרי הבקשת חשבון הראשונה שלי עם פה יבש.

יש לציין שהמקום לא היה עמוס בכלל ומעבר לכך היה מלא מלצרים.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הוא עשה את מה שצריך לעשות.

לברוח בלי לשלם זה לא פיתרון.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

וואלה לפעמים אני לא מבין אנשים, אתם הולכים למסעדה/בית קפה כדי להינות כי יש לכם את האפשרות הכלכלית לזה.

רוב המלצרים הם או נערים/נערות לפני הצבא או סטודנטים, ולאנשים מהסוג הזה כל שקל שתשאיר יותר משצריך, יעזור להם ויהנו יותר מהעבודה שלהם.

העבודה שלהם לא קלה כלל וכלל, ולא כל אחד מסוגל לעשות אותה.

כן יש מלצרים שעושים גם 800 שקל לערב כמו שברמנים עושים במקומות יוקרתיים, אבל רובם עושים כ-200 שקל למשמרת של קריעת תחת.

אז גם אם תשאירו 20 אחוז לא נראה לי שזה יזיק בצורה כה איומה לכיס שלכם.

דוגמא אישית :

קבוע כשאני יושב בבית קפה או משהו בסגנון, לרוב זה עולה לי 20-30 שקל הכל ואני משאיר כמעט תמיד 50 שקל.

אז לא יודע מה החשיבה שלכם בעניין הזה, אבל כמו שאתם עובדים קשה על הכסף גם המלצרים עובדים קצה בשביל הכסף שלהם

ואם אין לכם את האפשרות הכלכלית להשאיר מינימום 10-15 אחוז טיפ אל תכנסו בכלל למסעדה או בית קפה!

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם

אם המלצר פוגע בחוויה שלי במסעדה / בית קפה וכו', אז למה שאני אשאיר לו טיפ?

(כמובן שאם הכל היה סבבה לגמרי אז אני אשאיר טיפ, ואפילו נדיב מאוד מאוד)

אם הבוס לא משלם לו משכורת - זו הבעיה שלו. יש מספיק דרכים לטפל בזה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

נדב, ליבי ליבי על המלצרים (לא, לא באמת), אבל יש להם משכורת.

טיפ זו לא חובה, זו זכות, שאמנם היא מקובלת, אבל זו עדיין זכות.

אם היה שירות סביר, ואפילו פחות מסביר - סבבה, יקבלו 10 אחוז.

אם היה שירות מעולה - סבבה, יקבלו יותר. ולרוב גם אני אתן איזו מילה טובה למנהל / אחראי משמרת על אותו עובד.

אבל אם היה שירות נוראי בצורה חורגת מהרגיל - Z שהמלצר יקבל שקל. אפילו לא אגורה.

ללכת בלי לשלם זו לא אופצייה, כי זו גניבה, ואפשר להזמין לך משטרה על כזה דבר. אבל טיפ? שיילך לחפש (ועדיף מתחת לגלגלים של ג'יפ).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אוי אוי אוי אוי אוי מגיע לי מגיע לי מגיע לי

חלאס, הבנו. אפשר לעבוד גם בשמירה.

עבודה שיכולה להיות קלה, בלי לקרוע שום גלוטאוס מקסימוס.

אנשים עובדים קשה בכל העולם, ויש מיליון ואחת עבודות יותר קשות ממלצרות בבית קפה.

חלאס, אף אחד לא משלם טיפ לאיכר בעולם השלישי שגידל את הקפה שלך.

למה, מגיע לו פחות מאשר למלצר? שטויות במיץ.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
הוא עשה את מה שצריך לעשות.

לברוח בלי לשלם זה לא פיתרון.

סמכי עלי שאם מישהו היה מנסה לצאת ככה היו עוצרים אותו ודואגים שהוא יקבל את החשבון שלו.

הכוונה הייתה רחוקה מלקבל ארוחה חינם.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם
חלאס, הבנו. אפשר לעבוד גם בשמירה.

עבודה שיכולה להיות קלה, בלי לקרוע שום גלוטאוס מקסימוס.

אנשים עובדים קשה בכל העולם, ויש מיליון ואחת עבודות יותר קשות ממלצרות בבית קפה.

חלאס, אף אחד לא משלם טיפ לאיכר בעולם השלישי שגידל את הקפה שלך.

למה, מגיע לו פחות מאשר למלצר? שטויות במיץ.

שמירה זו עבודה קלה?

תנסה אתה לשבת על בסיס יומי 9 שעות בחניון לרכבים מלא בריח אגזוזים ותבקש יפה מנהג נהג לראות את תכולת תא המטען שלו.

רוב העבודות בחוץ הן קשות בצורה כזאת או אחרת. אם מלצר משרת אותך ערב שלם זו מן הנורמה לתת לו טיפ כאות תודה על השירות שלו (במידה והשירות שלו היה טוב מספיק). כנ"ל מובילים, מתדלקים, צבעים, שיפוצניקים, מוסכניקים ובכלל כל האנשים שמשרתים אותך ועובדים איתך פנים מול פנים ומשרתים אותך ואת יקיריך.

שטויות במיץ זה להשוות את השירות הזה לעבודה של איכר שמגדל קפה בשדות! אותו איכר לא עובד עם הלקוחות באופן ישיר ולכן אין סיבה כלל שיקבל טיפ ממישהו אלא אם נותן ההטבה הוא במקרה בעל הבית שלו.

מתי לאחרונה שמעתם על מישהו שנתן טיפ לעובד באסם כי הבמבה שלו הייתה טעימה?

מקווה שהבנתם את הפואנטה.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
אני אגיד את מה שרוב הגברים קצת מתביישים להגיד -

למלצרית יפה אני משאיר בדרך כלל יותר טיפ.

לחשפנית מדהימה אני בדרך כלל משאיר הרבה מאוד טיפ.-

כי ככה תחזור הביתה איתה ?:roll:

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...