Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם חייבים לתת טיפ במסעדה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וויכוח סוער אצלנו במשפחה-האם משאירים טיפ במסעדה? ואם כן כמה שמים?

אני נוהג לשים 10% לפחות גם כשהשירות לא הכי טוב מתוך הבנה שטיפ הוא חלק ממחיר מנה. לא?

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בעיקרון מיבחינת חובה:

אם רשום איפושהו במסעדה (בדרך כלל על התפריט) שהמחיר אינו כולל שירות אז אתה חייב מבחינת תשלום

זה כמו שיהיה רשום או שיאמרו לך שזה מינימום 50 שקל להזמנה.

מיבחינת כמה נהוג להשאיר, לרוב נהוג 10% ומעלה.

חוצמזה תעשה אתה וכל אחד אחר מה שמתחשק לו כי עכשיו הולך להיפתח פה דיון אשר בו כל אחד יספר חוויות שלו על טיפים והתנאים לך שהוא ישאיר טיפ.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

על פי החוק - אתה לא חייב להשאיר טיפ כיוון שבעל המסעדה מחויב לכלול את השירות במחיר המנה.

אם השירות היה אדיב באמת רצוי להשאיר טיפ מכובד.

פורסם

עניין תרבותי. בארץ מקובל לתת טיפ של כ-10 אחוז,

גם אם השירות לא היה מושלם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אין שום חובה כזאת בארץ.

בחו"ל לעומת זאת,יש מקומות שבהם החשבון מגיע לאחר חיוב 10% שירות.

אני נוהג להשאיר לפחות 15% בשירות סביר,כשהשירות חרא אני משאיר 10% על האגורה (מתוך ההבנה שהטיפ בחלק נכבד מהמקומות זה המשכורת של המלצר).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא קיימת חובה והטיפ תלוי יותר במלצר וההתנהגות שלו מאשר באחוז המקובל.

יצא שלא השארתי טיפ פעם אחת בלבד, במקום שידוע בזכות השירות ה"אדיב" שלו ואני מקווה שהמלצר לא היה מופתע במיוחד, מתוך 1001 תשובות אפשריות לבקשה מסוימת הוא מצא את זו שהכי לא התאימה.

בשער המקרים, לפחות 15%, הרי אנשים שעובדים במלצרות הם סטודנטים תיכוניסטים וכולי, זו לא עבודה מזהירה ואפילו ניתן לתאר אותה כקשה, עוד 10/20/30 שקל לא יגרמו לי לפשיטת רגל

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אקיצ'ו, לא יפה... :wink:

ולענייננו - אני משאיר טיפ רק! אם המלצר היה טוב+ ולא אם הוא עושה לי פרצופים וכו'..., וזה כבר קרה לי שלא השארתי למני*** טיפ.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

מנחם אין לזה שום קשר להיותו של המלצר מניאק או עושה פרצופים

זה בגלל שאתה תימני

תימני לא משאיר טיפ נקודה.

שאל את יאשה

אירית

פורסם

לפחות הוסיפי סמיילי ליד הערות גזעניות, כדי שנהיה בטוחים שזה בצחוק.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אני אגיד את מה שרוב הגברים קצת מתביישים להגיד -

למלצרית יפה אני משאיר בדרך כלל יותר טיפ.

למלצרית מדהימה אני בדרך כלל משאיר הרבה מאוד טיפ.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...