Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בפיאט אונו 1400 שנת 95

בזמן האחרון מדי פעם עם הפעלת האורות ברכב האורות בלוח השעונים הפסיקו לעבוד לאחר מכה שאני נתתי על הלוח שעונים הם חזרו לעבוד , היום אני בא להפעיל אורות , גם האורות בלוח שעונים וגם מקדימה ומאחורה לא עובדים. בדקתי פיוזים והם תקינים.

יכול להיות שזו הידית?? אם למשהו יש עוד השערה מה זה יכול להיות אני אשמח לשמוע .

כמובן שאני לא יסע היום ברכב ומחר על הבוקר אני יקפוץ לחשמלאי שיבדוק לי את זה.

תיקון כותרת: אורות הרכב לא פועלים

פורסם

בדוק האם כשהאורות חנייה הקדמיים והאחוריים ותאורת לוח השעונים לא דולקים, אם האורות הראשיים (נמוכים וגבוהים) כן דולקים או שגם הם לא דולקים.

יתכן שהתקלה הנה די פשוטה:

הסר את פלסטיק חובק ההגה התחתון (ע"י פרוק 3 ברגים).

מידית האורות/אתות/מגבים יש 2 חוטים ירוקים המתחברים במחבר פלסטיק בודד אל חוט שצבעו אדום/צהוב.

נתק מחבר זה וראה אם מגעיו שרופים ולכן אין מעבר טוב של זרם חשמלי והאורות אינם נדלקים.

אם אכן זאת הסיבה, אז או שתסדר המגעים או שתתקין מחבר אחר כלשהוא.

נא עדכן בממצאים ותוצאות.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

בעיקרון כאשר מפעילים וינקרים למשל אז החיווי על גבי הלוח שעונים מופיע ככה כל שאר הדברים , אבל כאשר מפעילים את האורות גם חניה גם דרך וגם גבוהים אז החיווי על גבי הלוח שעונים לא פועל , התאורה לא פועלת וגם האורות עצמם , גם אחורה וגם קדימה.

שמתי לב שכאשר אני לוחץ על הכפתור שמפעיל את האורות ערפל אז האורות מאחורה כן נדלקים ומקדימה לא וכאשר אורות הדרך מכובים אז גם הערפל מתכבה , לפי דעתי זה מראה שהידית עצמה עובדת לא??

בכל אופן תודה על העצה אני מחר ינסה לבדוק את הדברים אם לא ילך אני יגש לחשמלאי ואני יחזור לעדכן.

פורסם

רפי הבעיה אכן הייתה כפי שציינת האחד המחברים נשרף לגמרי , כולו נהיה שחור , אבל אני כנראה מספיק דביל בשביל לשלם על זה 40 שקל אצל חשמלאי במקום לנסות לסדר בעצמי . טוב ככה לומדים :-)

תודה רבה רפי.

פורסם

אני לא התלוננתי על החשמלאי שגבה את הכסף אלא על עצמי שלא ניסיתי לפתור את זה לבד , כי זה בעיה די פשוטה לתיקון

בכל אופן שוב תודה ושיהיה שבת שלום .

• תוכן חדש...