Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים האחרונים נתקלתי ברכב ב.מ.וו, 320i, מודל 1992, 2000 סמ"ק, אוטומט, 99,000 ק"מ, יד ראשונה - בקיצור נשמע טוב....אלא מה...בעיה קטנה - המחיר המבוקש (כפי שיפורט עוד מעט) חורג בהרבה מהמחירון המקובל...

שאלותי הם כאלו: האם מישהו מכיר את הדגם הזה של הרכב ? מה צריכת הדלק שלו ? מה עלויות הטיפולים של רכב כזה ? האם כדאי לשלם מעל המחירון ואם כן כמה (המחירות כ-28,000 ש"ח והוא דורש כ-45,000 ש"ח !! - אבל פתוח למו"מ) ? האם יש בעיות מיוחדת שכדאי לשים לב אליהן ברכב שכזה ?

פורסם

כן, לחפש משהו אחר.

עוד ערס שחושב שהאוטו שלו חדש מהחברה, ולא מוכן לקבל את זה שהערך יורד.

למה מה קרה? 17000 מעל המחירון? גם עם פול תוספות לא הייתי משלם לו את זה, ולא משנה כמה הוא ליקק את הצמיגים או האגזוז. חוצפן!

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

לפי דעתי נסה להגיע לתשלום הגיוני יותר משהו כמו 5-7 אלף מעל למחירון יהיה הוגן בהחלט , בכללי אם הרכב טופל כמו שצריך הוא צריך להיות אמין למדי , אך בהתחשב שהרכב דיי ישן צפה אולי להפתעות לא צפיות.

מחיר החלקים הוא יקר וכך גם הביטוח יקר למדי.

פורסם

הביטוח יקר להחריד, ברר עלויות ביטוח לפני הכל.

בזמנו תפסתי 320 ידנית שנת 94 יד 1 עם ק"מ מצחיק (של איזו צפונבונית), אבל כששמעתי מה עלות הביטוח, קיבלתי חררה.

הרכב היה שווה בערך 40, והביטוח מעל רבע מערכו.

המחיר לא הגיוני, אבל זכותו של המוכר לבקש כמה שהוא רוצה.

אני הייתי מוכן לתת על רכב כזה 31-32 בהנחה שהוא במצב יותר ממושלם (ורכב בן 15 הוא לא מושלם)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...