Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 94K לגאסטי..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגאסטי מרווח הטיפולים הוא כל 12.5K או שנה.

הגאסטי שלי עשתה רק 89K אבל רציתי לדעת לקראת הטיפול שיהיה עוד מס' חודשים.

אני רוצה לקנות את החלקים בעצמי ,ולתת למוסכניק לעבוד עם החלקים שלי.

מדובר בדגם 1993 מנוע 1200 הזרקה ,ידנית.

קניתי אותה לפני חצי שנה מאשה זקנה שעשתה רק 80K (היא היתה יד ראשונה) ויש את כל הספר טיפולים מהחברה.

מבחינה קוסמטית הרכב חדש,גם מכנית (אין נזילות,הרכב מגיב טוב,עובד חלק ושקט ומגיע לכל חור בארץ בקלות).

אחרי הקנייה עשיתי טיפול תקופתי במורשה סובארו,אבל ראיתי ששמו לי שמן לא הכי איכותי,ומסנן שמן חלופי.

החלטתי שלפעם הבאה אני יקנה את החלקים בעצמי ויתן להם לעבוד.

לטיפול הבא אני רוצה להחליף: מסנן שמן מקורי ,שמן מנוע ,מסנן אויר ,מסנן דלק , נוזל קירור, פלאגים ,תוסף BG להזרקה.

מה שרציתי לדעת:

1.איזה שמן מומלץ? איזה צמיגות, ואיזה חברה מומלצת (תקציב עד 150 שקל) .

2.איזה פלאגים לקנות ? (אני רוצה איכותיים,אבל לא להשתגע).

3.איזה נוזל קירור לקנות?

לגבי השאר אני יסתדר..

יש עוד משהו שכדאי לבדוק בטיפול חוץ מברקסים?

תודה רבה לטורח לענות.

פורסם

שלום רב וברוך בואך לפורום!

השתמש בשמן בצמיגות 10/40 חצי סינטטי, מתוצרת ליקווי מולי, במיכל אפור, שב והשמן מתוסף , בתוסף מוס 2, והוא בדיוק מתאים לתקציבך.

הפלגים המתאימים לרכבך הם מתוצרת NGK , כמדומני עם הקוד BPR6ES/5ES,רצוי ומומלץ לוודא את הקוד המדוייק המתאים לרכבך, בחנות חלקי החילוף, שם חיייב להיות קטלוג פלגים.

השתמש בנוזל קירור מתוצרת פרסטון במיכל הצהוב, עם הנוזל בצבע ירוק, ודאג לנקז אוויר, ולשטוף את מיכל העבוי המתפרק בקלות, ושבוודאי מלא חלודה.

בברכת חג חנוכה שמח.

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני אכן מתעסק עם קרבורטורים בלבד, תציין את מקום מגורייך, ונשתדל להמליץ לך על מוסך מומלץ ואמין, סמוך למקום מגורייך.

בברכה

צביקה

פורסם
מוסך הזוהר ,אתה ממליץ?

לא מכיר מוסך כזה אך מהשם אני מריח שלא הכל זוהר שם.

פנה לרכב ה100 רחוב ברקת 10( בעיר ולא באזור תעשייה, ליד בנק טפחות), טלפון 09-8627693, פנה למשה, ותאמר לו שאני שלחתי אותך, ותקבל יחס מיוחד.

בברכה

צביקה

פורסם

הוא מתעסק במערכות ומיגון לרכב..

עשיתי אצלו קודן לגאסטי ,רמקולים אחוריים ומערכת לפוקוס. ועוד כמה אביזירים כמו וילון אחורי.

לא חושב שהוא מתעסק בטיפולים שוטפים..

דרך אגב,מוסך הזוהר זה מול מוסך סקודה.

אני ילך למוסך טובול..למרות שהוא קצת יותר יקר אבל לפחות הוא בעל מקצוע אמין מאוד.(ניסיון טוב איתו)

מקווה שהוא יסכים לעבוד עם החלקים שלי.

**פעם שעברה (טיפול 82K), יצא טיפול 530 ש"ח שכלל: שמן מנוע של דלק(כמו שיש בהום סנטר),פילטר שמן לא מקורי,

פילטר אויר לא מקורי,תוסף דלק חברה לא מוכרת,שטיפה למנוע ובדיקה לברקסים כולל עבודה ומע"מ.**

בכל זאת,קצת יקר לסובארו ג'אסטי.

תודה בכל מקרה צביקה..

חבל שמתי שהיה לי DL לא הכרתי אותך.. עכשיו כבר לא מאמין שיהיה לי רכב עם קרבורטור.

• תוכן חדש...