Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי לי כבל לנזר ואני לא יודע איך לחבר אותו למגבר ...דרך אגב יש לי שתי מגברים ...האם יש לכם מוסג איך מחברים את הקבל לשתי מגברים או בכלל יש אפשרות לחבר אותו לשני מגברים? בבקשה רוצה תשובה... תודה

החיים שלי זה מערכותתתתתתתת :lol:

המערכות זה מחלה שלי אין מה לעשות אני חולה מערכות :-D

פורסם

קודם כל הכבל לא מתחבר למגברים

הוא צריך להיתחבר ככה רגל אחת ל+ ורגל אחת ל-

אם התקנתה כראוי או התקינו לך כראוי, אז אתה עובד לפחות עם מפצל מתח אחד.

חבר את הרגל של הפלוס לפלוס ואת הרגל של המינוס למינוס(גוף הרכב).

ותקבע אותו במקום בולט שיהיה מגניב :)

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

אבל מה הוא נותן למגבר כפי שהבנתי ממך ? אתה אומר לי לחבר פלוס פלוס ומינוס למינוס אז מה קשור למגבר ?

החיים שלי זה מערכותתתתתתתת :lol:

המערכות זה מחלה שלי אין מה לעשות אני חולה מערכות :-D

פורסם

כמו שאמרתי בהודעה שלי

כבל לא קשור למגבר.

הוא צובר מתח ופורק מתח.

בעיקרון כאשר הצריכה שלך המערכת הגברה שלך עולה בפיק.

הכבר אמור לפרוק למערכת חשמל מתח כדי לייצב אותה.

וכאשר יש פיק/פיקים גבוהים הוא נטען עד לשיא הצבירה שלו.

צורה נפוצה לנפילות מתח שנגרמות עקב מערכת עם הספק גבוה זה תופעה של היבהוב אורות ברכב.

לרוב הצרכנים הגדולים של המתח(בפיקים) בהגברה זה המגברים של הסאבים

שבהם יש את הפיקים הכי גדולים.

פיק = PEAK

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

קבל לא כבל. כי כבל זה חוט. קבל צריך לחבר כמו שאמרו כבר. חוץ מזה הוא חייב ליהיות כמה שכקרוב יותר למגבר. ולמגבר שצורך יותר חשמל. בעיקר זה מגבר שמחובר לסאב וופר.

יש לך חיווט שאולך למגבר שזה פלוס ומינוס. אז אתה פשוט מכניס את הקבל באמצע. וכמה שקרוב למגבר.

כמה כבר דיברו על זה?

1.JPG

• תוכן חדש...