Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תיבדוק בעצמך, לך מאחורה לאגזוז תפוס אתו עם היד ותתחיל להזיז לצדדים ותישמע אם אתה שומע רעש, אם כן אז זה הממיר או חלק שהתפרק בתוך הדוד של האגזוז.

רצוי ללכת לאגזוזן שיבדוק לך את זה אם אתה כל כך רוצה לדעת..

הוא תפוס טוב כך שזו תהיה בעיה לבדוק את הממיר.מטעמי בטיחות, אני ממליץ ללכת לאגזוזן, להרים את הרכב על ליפט , לראות את הממיר בבירור ושהאגזוזן ייבדוק שמן הסתם הוא מקצוען ויוכל לקבוע אם הממיר דפוק. בדיקה לא עולה כסף.

ay-ahzakot.co.il

פורסם

אהלן לכולם, הלכתי לאגזוזן (א.פ.ל) והוא הרים אותי על הליפט (בזמן שהייתי בתוך האוטו למזלי חבר שלי נשאר למטה) הוא אמר לי שהרעשים לא קושרים לאגזוז והממיר בסדר גמור ושאני ילך למכונאי, יש למישהו מושג מה זה יכול להיות אם זה לא ממיר? אני מזכיר שהרעשים מתחילים כאשר אני נותן לחיצה מאומצת על הגז בנסיעה ישרה.

תודה מראש,

ראובן.

פורסם

1001 דברים , רעשים יכולים להיות מכל מיני איזורים, מנוע, גיר, ציריות וכו' דרך המסך לא תוכל לקבל תשובות.

ay-ahzakot.co.il

פורסם

הרעשים מתמשכים כל עוד אתה לוחץ על הגז?

אם אתה מפסיק ללחוץ על הדוושה הרעשים מפסיקים?

בדקת מתחת לרכב אולי משהו נתפס שם?

הרכב מאיץ טוב בלחיצה על הדוושה שיש את הרעשים?

יכול להיות הרבה סיבות לרעשים.

פורסם

הרעש מתחיל בלחיצה מאומאצת על המצערת מפסיק בזמן הלחיצה (זאת אומרת שרעש מפסיק עוד לפני שאני עוזב את הגז), לפי דעתי אינו מפריע לתאוצה. אם אני עומד במקום לוחץ על הגז בצורה מאומאצת יש רעש בשניה וחצי הראשונה ואז זה נעלם למרות שאני ממשיך ללחוץ באותו חוזק.

לא נראה לי שמשהו נתפס למטה מכיוון שהייתי מספר פעמים על ליפטים ולא הבחנתי בשום דבר כמו כן ציריות זה גם לא יכול להיות כי זה קורה בזמן נסיעה ישרה לא בזמן פנייה.

טוב זהו אם זה עוזר למישהו אולי להבין מה זה יכול להיות.

בכל מקרה תודה מראש,

ראובן.

פורסם

שאלתי את כל השאלות האלו בשביל לתת לנו כיוון חשיבה ל מה יכולה להיות הבעיה

אני חושב שיכול להיות שיש לך איזה רצועה שורקת או משתפשפת באיזשהו חלק שווה הצצה.

אבל זה רק מחשבה ונורא קשה לעלות על הבעיה ככה דרך המסך.

• תוכן חדש...