Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ולא איזה זנזונת

קשה מאוד למצוא רכב שהוא לא זנזונת

אבל שוב - זנזונת

יש לך משהו עם המילה הזו, הא ?

תסביך כלשהו ? :?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני מה זה מופתע ממחירון לוי יצחק, ביוני-יולי 2005 המחירון היה 67 כשמכרתי, שנתיים לאחר מכן, המחירון עומד על 38 :shock:

היום אפשר לקנות קליאו דור 1 בוא נגיד ב-45-50 גג ואני מדבר על שמורה!

לבחור יש תקציב 60, שיחפש משהו אחר יותר חדש וטוב, למרות שאין על ההתנהגות של צרפתייה, מניסיון:wink:

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם

נדב, לאחרונה נמכרה זו שהראיתי לך במפגש (כסופה, יד 2, 100K ק"מ) ב-55K, והיא נמכרה תוך פחות משבוע!

מצב השוק היום הוא קריטי, מה שאתה רואה ביד 2 זה עקשנים (אחד שרצה 55 על אחת עם שאסי) או שעברו תאונה.

קליאו MK1 תמכר בקלות ב-60, ואם למוכר יש זמן הוא גם יקבל יותר. לי הציעו 60 שבוע לאחר הקניה, בלי שום תוספת שהספקתי להוסיף בזמן שהקליאו היתה אצלי.

אני בכלל דוגל בשיטה של אייל - תסע באוטו עד שיגיע המשוגע שיציע לך מחיר שלא תוכל לסרב לו.

ועד שהיום הזה יגיע - תמשיכו לגזגז! :-P

פורסם

ולענייניננו?

מישהו מכיר יאריס טי 2003 למכירה ?

נ.ב

___

מה דעתכם על להחיות חלום ילדות

ולהעמיד בחניה אלפא 33 ?

ראיתי ביד2 אחת לבנה יד 2 עם 95000 ק"מ שנת 94

קשה לי להאמין למה יש ככ קצת ק"מ, אולי מנוע חדש (לא מצוין)

אני מכיר את הסיפור עם אלפא, שברגע שאתה נכנס להוצאת על אלפא, אתה לא מפסיק

אבל זה בכל זאת חלום..

טיפים מאלפיסט ?

פורסם

אם היה ליאריס קצת יותר כח, היא היתה הבחירה הטובה ביותר.

אם היום הייתי צריך לקנות קטנה ספורטיבית בתקציב הזה, זה כנראה היה יאריס או פולו GTI.

ZIV, לא ידעתי שיש לי שיטה....

ברכב לפני הקודם נסעתי 5 שנים, הגולף הכחולה היתה סבבה אבל מה שבאמת רציתי היא ה GTI לכן ניתן לומר שמחיר גבוה הצליח לשכנע אותי למכור.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

פולו GTI מדוע ולמה?

לא נותנת ערך מוסף על גבי האחרות, במיוחד עם המנוע החלש משמעותית.

הייתי מעדיף עשרות מונים את אחותה לבית, האיביזה 20VT.

פורסם

ממצליץ לך בחום לבדוק את אופצית הTDI איביזה TDI בפרט

בהמת מומנט (בתאוצות ביניים הרנו וחלק גדול מהמכוניות שהוזכרו כאן פשוט לא עומדות בקצב)

צריכת דלק מצחיקה (מאוד)

תא נוסעים נורמלי יותר מזה שקיים בדור הקודם (לדעתי)

שנתון חדש ביחס לבנזין

אם תמצא ממליץ לך בחום לבדוק 8)

חסרונות :

רעש

תת היגוי כמו בדגמים האחרים של VAG

הילוך ראשון

אם אתה לא משתתף בג'ימיקקות,נס הרים וכל הבבל"ת לדעתי זה רכב שפשוט עושה את העבודה

פורסם
פולו GTI מדוע ולמה?

לא נותנת ערך מוסף על גבי האחרות, במיוחד עם המנוע החלש משמעותית.

הייתי מעדיף עשרות מונים את אחותה לבית, האיביזה 20VT.

למה ? כי בעיניי לאחר שבדקתי אותה היא אופציה ראויה בהחלט.

לאיביזה חסרונות רבים ויתרון אחד : כח מנוע.

אני לא משתייך לקונצנזוס של הקליאו 172 (כפי שלא השתייכתי לקונצנזוס של 106 ראלי) ,

לדעתי הרכב הזה נוסע יפה מאוד, אבל לא מהווה קניה כדאית. במיוחד לא במחירים המופלצים שנדרשים עליו,

במיוחד לא ברמת האמינות שלו ועלויות האחזקה הגבוהות (הרבה יותר גבוהות מגולף GTI למשל שהוא רכב לא זול לאחזקה) , ואני גם באופן אישי גם לא אוהב את העיצוב ואת איכות ההרכבה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא שאני מת על הקליאו ספורט, אבל תרשה לי לחלוק עליך.

למי שמחפש את ההתנהגות והפרקטיות, הקליאו ספורט היא אחת הקניות היותר כדאיות שיש.

אז מה עם עלויות האחזקה לא נמוכות, עדיין העלות שלה נמוכה מאוד ביחס למה שהיא נותנת (מנוע 2.0, התנהגות מעולה עם כל האיבזור שצריך).

ז ה שהיא לא מומלצת לכל אחד (איכות פנים\אמינות\אנערף) זה משהו אחר.

Back to the original - NC again.

• תוכן חדש...