Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בן אדם תשמע,

אתה מנסה לירות לכל הכיוונים, כמו שאמרתי לדעתי אתה לא רציני ואתה מנסה לטעום מכל העולמות , העלת בשירשור הזה בערך את כל האופציות הספורטיביות, חצי ספורטיביות או רק פוזה ספורטיבית שקיימות

עשה עם עצמך חשבון ותיסגר לאיזה כיוון אתה רוצה ללכת

לירות לכל הכיוונים ואולי לפגוע זו טעות לדעתי

בן

ציטוט שלי את עצמי לטובת תיקון טעויות כתיב

עימכם הסליחה

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מ01= 110, אבל לך תדע אם דגם התברג לשנתון למעלה כי נשאר במחסן.

איך אני מברר את העניין ?

הבחורה שהרכב שלה מטומטמת בת 24 ?

פורסם
צודק בהחלט!

אני נוסע על אחת כזאת כבר כמה ימים, והקשר היחידי למשהו ספורטיבי זה הגיר הידני :lol:

האחיזה מתאימה לסבתא זקנה שנוסעת כל היום בעיר על 20!

בדוק את לחץ האויר בצמיגים. ה XS שנהגתי עליה אחזה יופי.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
כל קשר בין 206 XS לבין רכב ספורטיבי הוא מקרי בהחלט :roll:

איזו הגזמה...

אני מאוד אהבתי את הרכב.

נכון, אני לא הכי אובייקטיבי, זה אמנם הרכב הקודם שלי :-), אבל עדיין מדובר ברכב מהנה מאוד.

אם ליאריס אתם מתייחסים כספורטיבית אז ה-XS בדיוק באותו מקום.

מסכים שפותח השרשור קצת מדלג על טווח רחב של ספורטיביות (עם ובלי גרשיים) ומן הסתם היאריס וה-XS נמצאות קצת בשוליים ורחוקות מאופציות אחרות כמו הקליאו אבל אני מניח שעל ה-206GTI, בהקשר של השרשור הזה, לא הייתם מתלוננים שהקשר לספורטיבי הוא מקרי, ותכל'ס, ה-XS זה פשוט עוד צעד אחד הלאה.

ניר

פורסם

גם אני מממליצי ה- 206 (וזה לא שאני משוחד בגלל שיש לי אחת בבית, בין היתר).

בהחלט אחד הרכבים שכיף לנהוג בהם.

תקשורת טובה דרך ההגה, ישבן שמח אם יודעים גם מה עושים, משיכה נחמדה מצד המנוע (בגרסת ה- 110 סוסונים)...

ואחלה דרך שלא לקחת צד בויכוח "מי יותר טוב, מאה-ושש-רעלי או קליאו-שפורט" :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

206xs

2002

יד שניה

57000ק"מ

סיבה למסיבה

או נורה אדומה

רוצה 58K!!!!!

נ.ב

מה קורה בטיפול 60,000

ומה קורה בטיפול 90,000

ברור שזה תלוי גם ברכב ומה עבר עליו

אבל בכללי

איזה טיפול יקר יותר

מתי עושים טיימינג

כמה זה יוצא

וכו'

וחבר'ה תודה רבה על ההשקעה

יש לי כמה 206 על הפרק

אני מקווה שנסגור בקרוב ואז אני באמת אודה לכולכם

אולי תקבלו סיבוב ;)

פורסם
בדוק את לחץ האויר בצמיגים. ה XS שנהגתי עליה אחזה יופי.

כמה צריך למלא??

מבחינתי לפחות, אני יורד מ-106GTI ונוסע כבר כמה ימים ב-206 XS והרכב גם ג'יפ ולא אוחז בשיט, אבל הכל תלוי למה משווים!

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם
206xs

2002

יד שניה

57000ק"מ

סיבה למסיבה

או נורה אדומה

רוצה 58K!!!!!

נ.ב

מה קורה בטיפול 60,000

ומה קורה בטיפול 90,000

ברור שזה תלוי גם ברכב ומה עבר עליו

אבל בכללי

איזה טיפול יקר יותר

מתי עושים טיימינג

כמה זה יוצא

וכו'

וחבר'ה תודה רבה על ההשקעה

יש לי כמה 206 על הפרק

אני מקווה שנסגור בקרוב ואז אני באמת אודה לכולכם

אולי תקבלו סיבוב ;)

יכול להיות שהק"מ הגיוני, בדוק את זה מול הטיפולים בחברה.

ד"א יש לך פה בפורום בחור שמוכר 206 XS, בדוק בפורום של המכירות ...

פורסם
מבחינתי לפחות, אני יורד מ-106GTI ונוסע כבר כמה ימים ב-206 XS והרכב גם ג'יפ ולא אוחז בשיט, אבל הכל תלוי למה משווים!

נו, אז מה אתה טוען ? שאתה עושה את ההשואה לרכב העל שאתה רגיל אליו ?

עזוב אותך, אנחנו גם עם רכבים אוחזים ונחשבים ועדיין אומרים לך שה-206 אוחזת יופי.

אולי הצמיגים מחורבנים/גמורים, אולי סתם בלי אוויר, אולי אתה סתם מתבאס מהמעבר ומקצין.

לפותח השרשור, זה באמת קצת מצחיק, במחיר הזה אתה יכול להשיג כמה מהאופציות היותר ספורטיביות.

ניר

פורסם
כמה צריך למלא??

אני לא יודע בקשר לGTI אבל בפניות מהירות (וקהות) ה206 מתפקדת יותר טוב מהראלי, ככה שהייתי בודק שוב את האוטו שברשותך.

בנוסף, כמו שנאמר, הצמיגים משחקים תפקיד משמעותי ביותר.

"I teach the fools some basic rules"

פורסם
כמה צריך למלא?

מבדיקה שעשיתי אצל חבר לפני הדרכה ממש לא מזמן, הלחץ בבארים היה שווה ערך ל- 35 PSI על צמיג קר.

בהחלט לא שגרתי, אבל זה מה כתוב בספר רכב + על הדלת.

לתשומת ליבך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
מבדיקה שעשיתי אצל חבר לפני הדרכה ממש לא מזמן, הלחץ בבארים היה שווה ערך ל- 35 PSI על צמיג קר.

בהחלט לא שגרתי, אבל זה מה כתוב בספר רכב + על הדלת.

לתשומת ליבך.

זה נשמע המון!

מילאתי שלשום 30 וזה היה נראה לי סבבה, אבל כנראה שנצטרך לחזור למלא שוב והפעם קצת יותר :wink:

לניר,

לגבי הפניות וזה, אולי זה הצמיגים שלא אוחזים כי הם במצב לא מי יודע מה.

אבל מה שכן, הרכב יושב גבוה בכביש, והמתחרה הטבעית שלו היא היאריס T ספורט.

ה-106GTI סתם זה מבאס כזה לרדת מרכב קארטינג שיושב על הכביש ואוחז בצורה מטורפת לרכב גבוה, אבל זה עניין של כמה שבועות בלבד.

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

• תוכן חדש...