Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השתחררתי מהצבא בבחמדון שבלבנון ב 28.10.1982, והתחלתי ללמוד ב 31.10.1982 . אם לא הייתי מתחיל ישר ללמוד, היו מאריכים לי את השירות בעוד שלושה חודשים.

הרבה זמן הצטערתי שלא לקחתי חופש כדי לאוורר קצת את הראש, ובסוף עשיתי את זה בין שנה שישית לסטאז'. אני בהחלט ממליץ לך לקחת תקופה (לא ארוכה מידי) של חופש אחרי הצבא כדי להתגבש על עצמך.

נמרוד

פורסם
אני גם חושב על זה, אבל מצד שני, אני מפחד לקחת את הזמן שלי יותר מדי.

כמו שאיש חכם אמר פעם "החיים הם לא מירוץ מי ישיג את התואר ראשון ובאיזה גיל..", תזרום.

פורסם
למה? להשיג תואר ראשון בחיים זה הכל? אי אפשר להסתדר בחיים בלי תואר ?

להשיג תואר ראשון זה לא הכל בחיים, אבל זו בהחלט מדרגה רצינית לעלות.

בחיים אפשר להסתדר, כנראה בלי תואר, אם יש לך הרבה כישרון בתחום בו אתה עוסק, אבל לא הייתי מהמר על זה מראש.

פורסם
מי אמר את זה? כי חכם הוא לא :(

דווקא כן. כמו שנאמר, תואר ראשון זה לא הכל בחיים (אומנם בהחלט טוב שיהיה אחד כזה, מבחינתי זה אפילו מאוד חושב, אבל זה לא הכל).

חיים רק פעם אחת, אז על הדרך צריך גם להנות, ולא רק להיות במירוץ של להשיג את התואר כמה שיותר מהר (כמובן שזה לא אומר שאי אפשר להנות וללמוד בו זמנית, לפחות במידה מסויימת).

*אני אישית לא בדיוק הולך לפי הדרך שאמרתי (כלומר לזרום ולהנות על הדרך), אבל אני בתהליך לשנות את זה.

פורסם
מניסיון, הטכניון הוא לא מוסד נורמלי. או יותר נכון, הוא נורמלי ללא-נורמאליים.

הדבר הכי טוב שעשיתי, היה לצאת משם.

אגב, מה ההגדרה המתמטית של טכניון? מקום במרחב בו נפגשים מרובעים ועקומות.

התחלתי בגיל 23, תעשיה וניהול בטכניון.

ד"א - כל מה שאתה אומר על הטכניון נכון אבל גם לא נכון.

בכל מקום אתה יכול למצוא אחלה אנשים, גם בטכניון. ובפקולטה לתעשיה וניהול אתה מוצא גם מלא כוסיות 8).

יש יצורים בכל מקום ויש אנשים טובים בכל מקום, החוכמה זה לדעת למצוא... בהנחה שאתה לא אחד מהיצורים :lol:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
דווקא כן. כמו שנאמר, תואר ראשון זה לא הכל בחיים (אומנם בהחלט טוב שיהיה אחד כזה, מבחינתי זה אפילו מאוד חושב, אבל זה לא הכל).

חיים רק פעם אחת, אז על הדרך צריך גם להנות, ולא רק להיות במירוץ של להשיג את התואר כמה שיותר מהר (כמובן שזה לא אומר שאי אפשר להנות וללמוד בו זמנית, לפחות במידה מסויימת).

*אני אישית לא בדיוק הולך לפי הדרך שאמרתי (כלומר לזרום ולהנות על הדרך), אבל אני בתהליך לשנות את זה.

אפשר להנות גם בעבודה שתספק אותך ותתקבל אליה בזכות התואר שלמדת.

פורסם
למה? להשיג תואר ראשון בחיים זה הכל? אי אפשר להסתדר בחיים בלי תואר ?

אפשר, אם אתה מוכן להתפשר מבחינה תעסוקתית וכלכלית (ועל יציבות בחיים)

(או שיש לך קשרים קומבינות וכשרון כדי להתקדם בלי תואר)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
בפקולטה לתעשיה וניהול אתה מוצא גם מלא כוסיות 8).

בטכניון הרוב כוסיות, הבעיה היא שהכוסיות ממין נקבה הן מיעוט זניח.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...