Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחלתי את התואר פחות משנה לאחר תום השירות הצבאי, בגיל 22.5 בערך.

(עשיתי קבע לכן העיכוב)

את הפסיכומטרי עשיתי במהלך השירות לקראת סופו, כנ"ל לגבי שיפור אחת הבגרויות כדי להתקבל למוסד בו רציתי ללמוד.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תואר ראשון התחלתי בגיל 16.

תואר שני התקבלתי בגיל 21, התחלתי בגיל 22.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

שמע, אם תהיה מהנדס אולי הייתי ממליץ ללכת ללמוד. בשביל הנדסאי? עזוב. לך תעשה צבא כחפ"ש, וזהו.

עכשיו אתה אומר?! :-( אני השנה מסיים והופך להנדסאי. התחלתי בגיל 17 וחצי (אני אישית כי אני קטן יחסית בגיל יחסית לחברים שלומדים איתי).

בתכנון - לסיים כמו שצריך, לבצע המון קורסים בצבא, כמו כן לשפר בגרויות ולעשות פסיכומטרי. משם לאוניברסיטה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
עכשיו אתה אומר?! :-( אני השנה מסיים והופך להנדסאי. התחלתי בגיל 17 וחצי (אני אישית כי אני קטן יחסית בגיל יחסית לחברים שלומדים איתי).

אל תיעלב ידידי הצעיר

לכל אחד יש תפקיד בחיים האלו.

הנדסאי זה מקצוע קצת יותר מעשי ממהנדס - אם כי מעניין לא פחות :idea:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

לא נעלבתי חלילה. יש לי עוד אפשרות אחרי הצבא (ואפילו לפני אז זו כבר דחיה מוגזמת של הצבא) להשלים למהנדס.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא מוגזמת ולא נעליים, אם הצבא מוכן לממן לך או לפחות לעזור בתואר מהדנס (כל עוד זה במוסד נורמלי, טכניון למשל), לך על זה בכל הכוח מה יהיה אח"כ לא צריך לחשוב.

גם משכורת בקבע של הנדסאי היא לא משכורת של מהנדס, והאפשרויות אחרי סיום הקבע מרובות.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
לא מוגזמת ולא נעליים, אם הצבא מוכן לממן לך או לפחות לעזור בתואר מהדנס (כל עוד זה במוסד נורמלי, טכניון למשל), לך על זה בכל הכוח מה יהיה אח"כ לא צריך לחשוב.

גם משכורת בקבע של הנדסאי היא לא משכורת של מהנדס, והאפשרויות אחרי סיום הקבע מרובות.

מניסיון, הטכניון הוא לא מוסד נורמלי. או יותר נכון, הוא נורמלי ללא-נורמאליים.

הדבר הכי טוב שעשיתי, היה לצאת משם.

אגב, מה ההגדרה המתמטית של טכניון? מקום במרחב בו נפגשים מרובעים ועקומות.

פורסם

עשיתי פסיכומטרי לפני הצבא (היה לי זמן מת מסיום י"ב ועד הגיוס וזו הסתברה כהחלטה טובה)

השתחררתי במרץ, התחלתי ללמוד באוקטובר אותה שנה

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
תואר ראשון התחלתי בגיל 16.

תואר שני התקבלתי בגיל 21, התחלתי בגיל 22.

פשש ואני חשבתי שאני הכי צעיר, מסתבר שיש עוד אחד כמוני. :lol:

אוקטובר 2004 עד מתי?

ROOONEEYY

פורסם

בן 29. לא למדתי כלום.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...