Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי גולף שנת 2004 עם 50000 ק"מ, נאמר לי במוסך כי עליי להחליף רצועת טיימינג בהקדם.

כששאלתי מדוע יש צורך להחליף כל כך מוקדם נאמר לי כי זה כל 90000 או 3 שנים והייתי מעוניין לדעת האם זה נכון.

תודה!

פורסם

איני מומחה ברכבי גולף, לכן אשאיר זאת לאחרים.

אבל אומר לך כך, כאשר רצועת הטיימינג היא מגומי, גומי מאבד מגמישותו, מתייבש, נסדק וכו', גומי אחריי הכל.

לכן כן זה הגיוני, שלאחר 3 שנים הגומי יאבד מתכונותיו ויש צורך להחליפו, מכיוון שלא תרצה שבאמצע הדרך תאבד אותה ויפגע לך המנוע?

כפי שרון אמר כך תעשה :)

פורסם

החלפת טיימינג היא תלות של זמן או ק"מ -

הראשון מבין השניים.

אם המלצות היצרן הן אכן להחליף פעם ב-3 שנים או 90K,

אז יש לבצע את הטיפול (ובהקדם).

טיימינג זה לא טיפול שיש לחסוך בו.

עלות של מנוע או אוברול אחרי נזק כשיהיה אם יהיה,

וה"כתם" שנשאר במכירה, לא שווים את החיסכון.

• ספונסר פורום
פורסם

ההמלצה הזאת לגבי החלפת הרצועה היתה תקפה עד לפני כ-שנה

ומאז זה השתנה להחלפה כל 120K ובדיקה חזותית בטיפול השנתי ללא הגבלת שנים

ובמנועי דיזל כל K90 ללא הגבלת שנים .

אני אישית אצלי במוסך ממליץ לבעלי הגולף בנזין להחליף את הרצועה כל 4-5 שנים

או ב-120K .

בקיצור המוסך שלך לא מעודכן .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

רון.

המוסך שלו מעודכן. ! באיך לגבות יותר כסף. כי עם זה היה חוסך להם כסף הם היו מעודכנים

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מנסיון שלי עם גולף דור 4 לאחר 3 שנים מתגלים על פני השטח החיצוני של הרצועה סימני התייבשות ולכן הייבואן ממליץ להחליף את הרצועה לאחר 3 שנים.

אין הנחיה מפורשת של הייצרן להחליף את הרצועה לאחר X שנים אלה לפי קילומטרא'ז, וזה תלוי בסוג המנוע דיזל/בנזין וקוד המנוע ושנת הייצור של הרכב.

ההנחיה נכון ל-2006 היא לבדוק את הרצועה כול 30K החל מ-90K ולהחליפה ב-180K.

נשמע מוזר אבל ככה הייצרן ממליץ.

אני הייתי פועל לפי הצעתו של רון וגם בספרות של היינס ממליצים להחליפה מוקדם יותר.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני מעוניין לקנות את הרכב האמור (ליתר דיוק הוא 2003 ולא 4), ובביקור במוסך המרכזי באזור קרית מלאכי המליצו לי לא לנסוע איתו לתל-אביב לפני שאני מחליף רצועת טיימינג בעלות של 1100 + מעמ (יקר?? כמה אמור לעלות??)

העניין שאני לא יודע אם לסמוך עליו ולשלם את הכסף, או לנסוע למוסך שלי בתל אביב שיסתכל גם הוא על הרצועה, ולקוות שלא יקרה כלום בדרך.

מה אומרים?

פורסם

בהתחלה אתה רושם לך גולף 2004 ועכשיו את מעוניין לקנות אותו מעצמך ?

אתה מוכר לעצמך את הרכב וקונה את הרכב בחזרה ? האם מדובר על גולף או פיאט ?

הצלחתי להתבלבל !

איזה כייף לי :)

פורסם
בהתחלה אתה רושם לך גולף 2004 ועכשיו את מעוניין לקנות אותו מעצמך ?

אתה מוכר לעצמך את הרכב וקונה את הרכב בחזרה ? האם מדובר על גולף או פיאט ?

הצלחתי להתבלבל !

:-)

רציתי לחסוך במילים במודעה הראשונית אבל יצא כפול...

רוצה לקנות את הגולף האמורה, אבל חושש לנסוע איתה לתל-אביב מקרית מלאכי לפני החלפת הרצועה בגלל שהמוסכניק הפחיד אותי. יש לי סיבה לחשוש? 1100 לפני מעמ זה הרבה להחלפת רצועה במוסך מורשה?

• ספונסר פורום
פורסם
אני מעוניין לקנות את הרכב האמור (ליתר דיוק הוא 2003 ולא 4), ובביקור במוסך המרכזי באזור קרית מלאכי המליצו לי לא לנסוע איתו לתל-אביב לפני שאני מחליף רצועת טיימינג בעלות של 1100 + מעמ (יקר?? כמה אמור לעלות??)

העניין שאני לא יודע אם לסמוך עליו ולשלם את הכסף, או לנסוע למוסך שלי בתל אביב שיסתכל גם הוא על הרצועה, ולקוות שלא יקרה כלום בדרך.

מה אומרים?

כנראה שלא היה להם עבודה באותו יום אז הם הלכו על שיטת ההפחדות .

אתה יכול לנסוע באוטו לאן שאתה רוצה תהיה רגוע .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...