Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 229
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה יודע שראיתי אותו?

קוראים לו SNOWFLAKE הוא היה בגן החיות בברצלונה והוא הגורילה אלבינו היחידה שהמדע תיעד אי פעם חוץ מאשר כמובן אלי לוזון (ככה זה גם מתקשר לעניין המוזיקה המזרחית וגם לאתר האנטרופולוגי שלך)

הלך לעולמו ב 2003, תנצבה

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
1. שונא את הישראלים - אנשים צבועים ומגעילים שלא בוחלים במנהגים לא ראויים וחסרי כבוד, כמו עקיפה בתור, לקלל בלי סיבה אמיתית, חוסר סבלנות וקנאות לא קטנה. (וכן, אני ישראלי)

הלכתי רחוק מדי...אני ממש לא שונא ישראלים. בכלל, המילה "שנאה" היא בעלת משמעות שלילית עצומה, כך שהעניין פה יצא מוגזם לחלוטין. מילא, לפחות אני מניח שדי התבגרתי בשלוש שנים שעברו מאז:).

יאללה, עוד הפעם:

1. אני שונא (הפעם, אני לא לוקח את המילה הזו חזרה!) גזענים על רקע עדתי. מעדיף שיקראו לי "יהודי מסריח", מאשר אשכנזיפת או כל "ביטויי החרטא" האלו. כשהייתי בבית ספר, סבלתי מזה לא מעט. בכלל, ספרדי או אשכנזי, אשר מראים טיפה קטנה של גזענות כזו, גורמים לי להתרחק מיידית.

אני לא מאמין בקטע העדתי. אני תמיד דואג להציג את עצמי כיהודי, כאשר מישהו מתעניין.

2. אני בן 25 ואף פעם לא התאהבתי. כל מערכות היחסים שלי היו קצרות (אף פעם לא הגעתי לשנה) ובפעם היחידה שכן חשבתי שאני ב"דרך הנכונה" להתאהב, חבר ראה את ה"מיועדת" מנשקת אדם אחר. יום למחרת נפרדתי ממנה ולא הסתכלתי לאחור.

שלא יהיו אי-הבנות, אני מאוד רוצה להתאהב, אבל הסבירו לי שזה עניין של זמן:lol: .

3. אני לא אוהב מתמטיקה, אבל משום מה, כל "עניין המספרים" בשוק ההון, הולך לי בכלל לא רע ואפילו מסקרן אותי.

4. אני אעשה קעקוע של הכלבה שלי. אני מושך את זה יותר מדי זמן, אבל הדבר ייעשה.

5. אאודי R8 מטריפה אותי, כמו שאף דוגמנית לא מצליחה. אני יודע...צריך לשים הבדל בין בחורות ומכוניות, אבל רמת האדרנלין שלי, כאשר אני רואה אחת, היא בשמיים. לצורך העניין, שום פרארי/מזארטי/בוגטי(איך הגעתי?)/מרצדס לא מעניינת אותי, אם עומדת לצידן R8.

הבטחתי לעצמי שיום אחד תהייה לי אחת, גם אם זה לא יהיה בישראל. אני מקווה שאוכל לעמוד בהבטחה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
.

5. לא צורך תרבות ישראלית בכלל. לא טלוויזיה, לא רדיו ולא מוזיקה. אני מחובר לעולם התרבות הפרטי שלי, וכולו מגיע מהניכר.

כנ"ל. אין לי על המחשב אפילו שיר ישראלי אחד, והסרטים הישראלים היחידים שראיתי בחיים זה חגיגה בסנוקר, גבעת חלפון וצ'רלי וחצי ביום העצמאות כשהייתי ילד...

1. יש לי 6 ציקלידים (דגים).

2. גיליתי את האפשרות של להכין טוסט עם בשר רק בגיל 20.

3. לא אוהב לשתות כל סוג של משקה אלכוהולי חוץ מבירה ויין. יש לזה טעם של תרופות בשבילי.

4. הכנתי מקצף ביצים מגלעיני אבוקדו.

5. לא סובל אנימציה יפנית, לא מסוגל לראות את זה ולא יודע למה...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

2. גיליתי את האפשרות של להכין טוסט עם בשר רק בגיל 20...

רק שאני אבין, אנחנו שוב מדברים על סקס? :headscratch:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
רק שאני אבין, אנחנו שוב מדברים על סקס? :headscratch:

the notorious cock meat sandwich

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

1. איבדתי את בתוליי בחורף 98 ומאז לא מצאתי אותם.

2. מהיום שנולדתי התנהלתי כאלטיזאכן, חוזר מבית הספר ומביא ספרים שמצאתי ברחוב, חיות, או כל דבר שנראה לי מעניין ושם בבויידם.

3. התחלתי לאכול חצילים בגיל 24, עד אז זה היה הדבר הכי מגעיל בעולם בשבילי.

4. אכלתי מדוזה וסנאי - לא ביחד ובהפרש זמן של כמה שנים.

5. זוהר ארגוב מלך!

haters will hate

פורסם
התחלתי לאכול חצילים בגיל 24, עד אז זה היה הדבר הכי מגעיל בעולם בשבילי.

לא אכלתי חצילים עד הצבא. הטבח יגאל מהר קרן - אתה מלך :lol:. גם חלווה לא אכלתי עד הצבא האמת.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני לא מאמין בקטע העדתי. אני תמיד דואג להציג את עצמי כיהודי, כאשר מישהו מתעניין.

אני כבר מעדיף שיקראו לי אשכנזיפט מאשר יהודי. כששואלים אותי מאיזה מוצא אני, אני מגוון בין "מוצא האדם מהקוף, אתה עוד לא התפתחת" לבין "ברווז".

4. אני אעשה קעקוע של הכלבה שלי. אני מושך את זה יותר מדי זמן, אבל הדבר ייעשה.

עצה ידידותית, ממישהו עם ניסיון חיים רע, אל תעשה את זה.

אתה עלול למצוא עצמך (לא עלינו, שלא נדע) בסיטואצייה שבה הקעקוע הזה יקרע לך את הנשמה מהמקום כל פעם שרק תחשוב עליו :cry:

הסנטימנט יפה ומובן לי היטב, אבל זה עלול לכאוב בצורה שאתה לא יכול לתאר (לא עשיית הקעקוע...:? ).

גילוי נאות, לי אין קעקועים מכל סוג שהוא. הנוצות מפריעות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
עצה ידידותית, ממישהו עם ניסיון חיים רע, אל תעשה את זה.

אתה עלול למצוא עצמך (לא עלינו, שלא נדע) בסיטואצייה שבה הקעקוע הזה יקרע לך את הנשמה מהמקום כל פעם שרק תחשוב עליו :cry:

הסנטימנט יפה ומובן לי היטב, אבל זה עלול לכאוב בצורה שאתה לא יכול לתאר (לא עשיית הקעקוע...:? ).

גילוי נאות, לי אין קעקועים מכל סוג שהוא. הנוצות מפריעות.

לי ביכלל ניראה שהוא היתכוון לכלבה מסעיף 2.

גם זו טעות

פורסם

1. אני גר על אי מזה שבועיים.

2. בספר המחזור בתיכון שלי חזו בדיוק מרשים במה אני אעבוד

5.יש לי בגד גוף מוזהב, ואני אפילו לובש אותו באירועים מיוחדים. No Homo

שירותי מין לנשות השבט?

(מעבר לתגובה המתבקשת, על שרשור חסר ערך ללא תמונות בסביבת אבטיחים, כמובן)

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

לא כזה אי, קצת יותר מפותח, בלי שבטים.

לגבי שירותי מין, הבוס שלי תמיד אומר "לכל זונה יש מחיר, וכולנו בחברה זונות".

תמונה, אבטיח לא היה:

228734_10150190360697048_607202047_6958866_1029831_n.jpg

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...