Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 229
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש מזרחית ויש מזרחית. הגל העכור ששוטף את תעשיית המוזיקה בימים אלה, כפי שהיטיב להגדירו יהורם גאון, הוא הכל חוץ ממוזיקה מזרחית (ויש כאלה שטוענים שזה הכל חוץ ממוזיקה, אבל זה כבר לדיון אחר). מוזיקה מזרחית אמיתית היא יפה, בעלת עומק ואלמותית.

נקח לדוגמה קלאסיקה כמו "הפרח בגני": מדובר בשיר שבימים אלה סוגר שלושה (!!) עשורים, ועדיין נשמע רענן, קליט ויפה כמו ביום הראשון שבו הוא הושמע (בפסטיבל הזמר המזרחי של 1982, שבו גם היתה הפריצה הגדולה של זהר ארגוב). זאת מוזיקה מזרחית.

פרט מעניין הוא שלא רק יהורם גאון ה"אשכנזי" סבור שהמוזיקה המזרחית בת-זמננו חוטאת לז'אנר שאליה היא מתיימרת להשתייך, אלא גם מוזיקאים מזרחיים מכובדים ומוצהרים כגון אביהו מדינה וישי לוי מחזיקים בדעות מאוד דומות (ביטאו דברים ברוח דומה בראיונות לעיתון). ועוד לא התחלתי להזכיר את אפרים שמיר ודעותיו המאוד מוצקות בנושא.

אז כן, אני נהנה להאזין למוזיקה מזרחית, וממש מתעב מוזיקה "עאלכ" מזרחית. אפילו התקליטן בחתונה שלי קיבל רשימה סגורה של שירים במזרחית ולצידה איסור חמור לחרוג ממנה.

מקווה שאתם לא פוסלים אותי בשל כך (ואם כן, זאת בעיה שלכם).

סיימתי לחפור על מוזיקה מזרחית ולעומתה מוזיקה גועלית - אפשר לחזור לנושא השרשור.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

זאת המזרחית החדשה שהתכוונתי אליה. כל הקובי/משה/אבי פרץ למיניהם. פשוט בזיון.

וכן, מסתבר שאפשר לשרת בגולני ולחיות עם מזרחית. אם אתה רוצה ואם לא, הרס"פ היה משמיע בפול ווליום מזרחית כבדה ודכאון כל היום בפלוגה. כנראה שזה תרם לסלידה שלי מה"מוזיקה" הזאת.

עם האנשים במחלקה שלי גדלתי בעצם, ולהם אני מוכן לוותר :) למרות שרובם דווקא לא שמעו מזרחית.

Stay Dirty

פורסם

יש הבדל עצום בין המזרחית הישנה והגועל נפש הזה שאומרים שהוא מזרחית של השנים האחרונות.

הקלאסיים לא מפריעים לי.

אם הם לא היו פוסלים אנשים ששומעים מזרחית (בערך 50% מהאוכלוסייה) רוב הסיכויים שהם היו מאבדים את הבתולין בגיל צעיר יותר

:lol: :lol: :lol:

דווקא לא. זה היה מבחירה. רציתי לחכות להיות מוכן נפשית לאחריות שאמורה לבוא עם סקס.

מה שאני לא מבין שה איך אפשר לשרת בגולני ולפסול את מי ששומע מזרחית (שזה אומר כמעט את כל הגדוד).

גם לא הייתי יוצא עם מישהי שמעשנת סמים, שעושה בניית ציפורניים מגעילה וגרוטסקית, שמוציאה אלפי שקלים על בגדים בחודש, שיש לה כבר ילדים, שאין לה רישיון נהיגה (זה בגלל שאני פשוט צריך מישהי שתתחבר לתחביבים שלי), ששונאת בעלי חיים או כל דבר שאני מחשיב להתנהגות שאני לא רוצה בחיים שלי.

פורסם
יש מזרחית ויש מזרחית. הגל העכור ששוטף את תעשיית המוזיקה בימים אלה, כפי שהיטיב להגדירו יהורם גאון, הוא הכל חוץ ממוזיקה מזרחית (ויש כאלה שטוענים שזה הכל חוץ ממוזיקה, אבל זה כבר לדיון אחר). מוזיקה מזרחית אמיתית היא יפה, בעלת עומק ואלמותית.

נקח לדוגמה קלאסיקה כמו "הפרח בגני": מדובר בשיר שבימים אלה סוגר שלושה (!!) עשורים, ועדיין נשמע רענן, קליט ויפה כמו ביום הראשון שבו הוא הושמע (בפסטיבל הזמר המזרחי של 1982, שבו גם היתה הפריצה הגדולה של זהר ארגוב). זאת מוזיקה מזרחית.

פרט מעניין הוא שלא רק יהורם גאון ה"אשכנזי" סבור שהמוזיקה המזרחית בת-זמננו חוטאת לז'אנר שאליה היא מתיימרת להשתייך, אלא גם מוזיקאים מזרחיים מכובדים ומוצהרים כגון אביהו מדינה וישי לוי מחזיקים בדעות מאוד דומות (ביטאו דברים ברוח דומה בראיונות לעיתון). ועוד לא התחלתי להזכיר את אפרים שמיר ודעותיו המאוד מוצקות בנושא.

אז כן, אני נהנה להאזין למוזיקה מזרחית, וממש מתעב מוזיקה "עאלכ" מזרחית. אפילו התקליטן בחתונה שלי קיבל רשימה סגורה של שירים במזרחית ולצידה איסור חמור לחרוג ממנה.

מקווה שאתם לא פוסלים אותי בשל כך (ואם כן, זאת בעיה שלכם).

סיימתי לחפור על מוזיקה מזרחית ולעומתה מוזיקה גועלית - אפשר לחזור לנושא השרשור.

סליחה אבל לא מתחבר גם לזהר ארגוב ובני דורו.

אין לי בעייה עם מוזיקה ערבית/מרוקאית/עירקית/תימנית/ספרדית וכו' אבל יש לי בעייה עם כל העיבודים והרכיבה על הז'אנר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא משנה מוזיקה כזאת או אחרת

לפסול אנשים בגלל שהם אוהבים דבר מסויים שאתה לא אוהב. הזוי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
י

גם לא הייתי יוצא עם מישהי שמעשנת סמים, שעושה בניית ציפורניים מגעילה וגרוטסקית, שמוציאה אלפי שקלים על בגדים בחודש, שיש לה כבר ילדים, שאין לה רישיון נהיגה (זה בגלל שאני פשוט צריך מישהי שתתחבר לתחביבים שלי), ששונאת בעלי חיים או כל דבר שאני מחשיב להתנהגות שאני לא רוצה בחיים שלי.

יוסי, קבל עיצה ידידותית: אל תחפש עוד יוסי פרהנקוס כבת זוג כי את זה כבר יש לך אחד כזה. חפש מישהי שפשוט יהיה לך כיף איתה גם אם לא תנהגו ביחד/תשמעו קונצרט של הפילהרמונית של זימבבאוה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

דווקא לא. זה היה מבחירה. רציתי לחכות להיות מוכן נפשית לאחריות שאמורה לבוא עם סקס.

מזל טוב, זכית בפרס ההודעה הכי הומואית בפורום לשנת 2011

4.JPG

פורסם

ולא סתם שנו חז"לינו: "כל הפוסל, במומו פוסל".

אך כמה שזה נכון!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חבר'ה - לא התכוונתי ליצור פרובוקציה. תנו לי לנסח את זה מחדש: אני לא פוסל, פשוט יורדות לאותו בנאדם כמה נקודות אצלי.

Stay Dirty

פורסם

וכמה נקודות עולות אם חובבות המוזיקה המזרחית יורדות חבל על הזמן?

פורסם

ילד, אל תתערב, עד לפני שבועיים עוד היית בתול! :wink::lol:

פתאום נהיה לי אה גרויסאע מומחה לפלשיו. :roflmao:

• תוכן חדש...