Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1.למרות הכינוי בפורום לא קוראים לי עדן אלא עידן.

מי שרואה את הכינוי שלך בפורום,ועדיין לאחר מכן קורא לך עדן ולא עידן - האנגלית שלו לא משהו (בלשון המעטה) :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 229
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

א) אני לא סובל אלכוהול.

ב) אני עדיין מתבלבל בין ימין לשמאל (אני בן 28 ).

ג) יש לי חתולה סיאמית.

ד) הרכב השני שלי זה דייהו נובירה (כן, עדיין נוסעת), הראשון זה מיצובישי לנסר קלאסיק.

ה) הבילוי האולטימטיבי בשבילי זה להיות לבד עם המחשב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

1) לוקח לי בממוצע 15-20 שניות להרדם לגמרי למצב "פלטה" (נמדד ע"י האקסית המתוסכלת :lol: שהייתה מתחילה שיחות על דא והא ומגלה שאין כתובת למילותיה)

2) לא סובל אלכוהול ועישון מכל סוג

3) איבדנו את הכלבה שלנו לפני 4שנים בערך ועדיין לא התגברתי על זה,ולא חושב שלעולם אתגבר

4) לא רואה בכלל כדורגל או כדורסל,אבל כמעט כל ספורט אחר סביל בעיניי

5) למרות המזל (עקרב) וההורים (מרוקאים שניהם) בנאדם רגוע לחלוטין,ויכול לקחת שעות לעצבן אותי :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

ב) אני עדיין מתבלבל בין ימין לשמאל (אני בן 28 ).

שמנזר, יש לזה פיתרון.

תתחיל להשתמש בביטוי "הימין השני שלך". לאישתי זה עזר קצת.:twisted:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אתם נראים לי אנשים מעניינים וניראה לי שהמשחק פורומים הישן והילדותי הזה ירוץ יפה

וואו,כמה נחמד לקרוא מהסוף להתחלה...להגיע להתחלה ולהבין שאני פתחתי את זה.

טוב נעשה עוד 5 עובדות עלי.

1. הייתי חייל כ"כ גרוע בצבא עד שאפילו הגנן של הבסיס נתן לי תלונה.

2. ננשכתי על ידי כלבים 6 פעמים, אפילו הגעתי פעם אחת למיון,כל ה6 פעמים האלה היו ע"י הכלבים הפרטיים שלי-כייף.

3. יש לי 3 כלבים בבית זכר ושתי נקבות, השתי נקבות לא מסתדרות אחת עם השניה ברמה שאם הן רואות אחת את השניה-הן רוצות ויכולות ללכת מכות עד כדי רצח.

4. הייתי חייל כ"כ גרוע שזה מפתיע שלא הייתי בכלא בשירות(השבתת מנוע מטוס,הפלה של חלק בגודל של כמטר מהמטוס כשהוא המריא ועוד ועוד)לא מתגאה בזה כלל וכלל.

5. הפעם הראשונה שלי הייתה בשלישייה-אבל בצד הרע של האיזון בנים-בנות.

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

1. יש לי עשר שנות לימוד, ובלי בגרות כלשהי. כמה עשרות שנים קודם, אחד כמוני היה נשלח לכלא. כמה מאות שנים קודם, אחד כמוני היה נשלח ליישב את אוסטרליה.

2. התחתנתי לפני כמעט שנה בעיריית ניו יורק. ההורים של שנינו שמעו על זה בבוקר המאורע, כשכבר לא נשאר מספיק זמן לעלות על מטוס ולבוא. זה היה אחרי כמעט 7 שנים ביחד. ההורים שלה שמעו על זה בסקייפ. ההורים שלי קראו על זה בגוגל טוק. עצה? אם יש לכם ילדים, אל תתנו להם לסוע לבד לניו יורק. ואם כן, תוודאו שלפחות מותקן לכם סקייפ.

3. אני עובד מהבית כבר שלוש שנים. אני מאוד מעריך את החופש שזה מקנה לי; השכנים שלי כנראה חושבים שאני סוחר סמים. אני משתדל לבקר את הלקוחות עבורם אני עובד מדי פעם, רק בשביל להזכר מה אני לא רוצה לעשות בחיים. אני כמעט תמיד חוזר חולה.

4. מאחר וכמעט כולכם אוהבים חומוס, אני אנצל את סעיף 4 למסר בונה יותר: אני חושב שכל אחד צריך לקרוא ספר של איין ראנד בשנות ה20 שלו. לא לפני, ולא אחרי.

5. לא צורך תרבות ישראלית בכלל. לא טלוויזיה, לא רדיו ולא מוזיקה. אני מחובר לעולם התרבות הפרטי שלי, וכולו מגיע מהניכר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
. לא צורך תרבות ישראלית בכלל. לא טלוויזיה, לא רדיו ולא מוזיקה. אני מחובר לעולם התרבות הפרטי שלי, וכולו מגיע מהניכר.

גם אני.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

1. אני אתאיסט כבר שנתיים כמעט. זה הדבר הכי טוב שקרה לי, ושינה לי את דרך החיים לחלוטין. חבל שזה לא קרה יותר מוקדם.

2. מכור לאייפון וכל מה שקשור בו. עד כדי כך, שפעם אחת עצרתי באמצע סקס עם החברה, רק כי לרגע לא זכרתי איפה הנחתי אותו, וחששתי שנמעך אותו.

3. שירתתי 3 שנים כלוחם גולני. לצערי, שגרת הגדוד והנפצות הקצינים שברו אותי, וכיום אני עריק מילואים. לא אחזור לצה"ל לעולם.

4. איבדתי את הבתולים בגיל 20 (!).

5. פוסל אנשים אוטומטית ברגע שאני מגלה שהם שומעים מזרחית.

Stay Dirty

פורסם

אני אגיב באותם סעיפים של אסף :)

1) אתאיסט מגיל 0 אבל רק בגיל 23 התחלתי להבין כמה אני מיליטנטי בנושא.

2) שונא אייפונים ושונא התעסקות עם השטויות שיש שם. אתמול ידידה התלהבה והראתה לי "פסנתר" במשך 5 דקות. מתו לי 257 תאי מוח בזמן הזה.

3) גם אותי הצבא שבר אבל אני לא עריק.

4) איבדתי את הבתולים שבוע לפני גיל 21.

5) פוסל בחורות על זה ששומעות מזרחית או מעשנות.

פורסם
אני אגיב באותם סעיפים של אסף :)

1) אתאיסט מגיל 0 אבל רק בגיל 23 התחלתי להבין כמה אני מיליטנטי בנושא.

2) שונא אייפונים ושונא התעסקות עם השטויות שיש שם. אתמול ידידה התלהבה והראתה לי "פסנתר" במשך 5 דקות. מתו לי 257 תאי מוח בזמן הזה.

3) גם אותי הצבא שבר אבל אני לא עריק.

4) איבדתי את הבתולים שבוע לפני גיל 21.

5) פוסל בחורות על זה ששומעות מזרחית או מעשנות.

1. אני אתאיסט כבר שנתיים כמעט. זה הדבר הכי טוב שקרה לי, ושינה לי את דרך החיים לחלוטין. חבל שזה לא קרה יותר מוקדם.

2. מכור לאייפון וכל מה שקשור בו. עד כדי כך, שפעם אחת עצרתי באמצע סקס עם החברה, רק כי לרגע לא זכרתי איפה הנחתי אותו, וחששתי שנמעך אותו.

3. שירתתי 3 שנים כלוחם גולני. לצערי, שגרת הגדוד והנפצות הקצינים שברו אותי, וכיום אני עריק מילואים. לא אחזור לצה"ל לעולם.

4. איבדתי את הבתולים בגיל 20 (!).

5. פוסל אנשים אוטומטית ברגע שאני מגלה שהם שומעים מזרחית.

אתם 2 גברים אינטיליגנטיים,לא ממש חכם לפסול אדם על פי סוג המוזיקה שהוא שומע.

פורסם

אם הם לא היו פוסלים אנשים ששומעים מזרחית (בערך 50% מהאוכלוסייה) רוב הסיכויים שהם היו מאבדים את הבתולין בגיל צעיר יותר (גילוי נאות: זה סוג המוזיקה הכמעט יחיד שאני לא סובל אבל אני פוסל אותה רק לגבי עצמי ולא לגבי אחרים).

מה שאני לא מבין שה איך אפשר לשרת בגולני ולפסול את מי ששומע מזרחית (שזה אומר כמעט את כל הגדוד).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...