Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 229
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני סטודנט, לא תלמיד תיכון. אם יבטלו את הסמסטר אפסיד כסף (אני גם ככה מפסיד בינתיים).

3 ומשהו שנים מנוחה הספיקו לי.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

נו מה נסגר איתכם? שרשור כזה קורע מצחוק צריך להימשך לעד! (כבר 40דקות שאני מת מצחוק וכואבת לי הבטן מאוכל מקולקל כנראה בו זמנית :p)

אז תורי עכשיו? K!

1)גמני נמנה עם האנשים בארץ שמעולם לא שתו אלכוהול או עישנו סיגריה

2)הכלבה שלי אבדה לפני 3חודשים ומאז עוד לא התגברתי על זה (14וחצי שנה איתנו)

3)אני אוכל כל דבר כשר חוץ מקורקבנים\חריף\סלק אדום

4)יש לי רשיון כמעט 8שנים וקיבלתי עד היום רק אזהרה אחת (בגלל ששייטתי על 130 בכביש עכו מזרח)

5)אוהב כמעט את כל סוגי המוזיקה (רוק פאנק פסיכודלי טראנס טכנו האוס מטאל ושות')

יאללה תורכם תמשיכו! :)

אופיר

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

4)יש לי רשיון כמעט 8שנים וקיבלתי עד היום רק אזהרה אחת (בגלל ששייטתי על 130 בכביש עכו מזרח)

יאללה תורכם תמשיכו! :)

אופיר

האזהרה לא על ה130 אלא על זה שהיית בעכו מזרח :-D

פורסם

עכשיו תורי:

1) אני קמצן כרוני... כל הזמן מחשב כמה הכל עולה לי... מתבלט שעות אם לקנות חטיף.. ב2 מילים: דן חסכן.

2) אני שונא חצילים אפילו שאף פעם לא אכלתי אחד..

3) לא עובר את ה90 קמ"ש בשום מצב... (דן חסכן כבר אמרתי?)

4) אוהב לשתות פריגת ענבים...

5) נוטה לסיים משפט ב3 נקודות...

פורסם

א. לא יודע להסביר את זה אבל ישלי חולשה לגולף (בע"ה בעתיד יהיה לי אחד משלי)

ב. אוכל בלי חומוס זה לא אוכל בשבילי

ג. מאז שאני זוכר את עצמי החלום שלי היה להוציא רישיון

ד. אני עצלן בטירוף

ה. אוהד בית"ר ירושלים

Toyota Yaris TS

פורסם

1) הגובה שלי זה 1.96 והמדית נעלים היא 47 (כן כן איפה הבדחנים שאומרים שאני קונה נעלים ומקבל משוטים חינם).

2) אני אוהד מכבי ת"א.

3) לא עישנתי סיגריה מאז יום היוולדי, אבל כמה פעמים עישנתי נרגילה.

4) אני אוהב מוזיקה שחורה.

5) עברתי 2 ניתוחים בכיתה י"ב כי במקרה מצאו לי גידול בתוך הפה שהלכתי לעשות טיפול שיניים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
1) הגובה שלי זה 1.96 והמדית נעלים היא 47 (כן כן איפה הבדחנים שאומרים שאני קונה נעלים ומקבל משוטים חינם).

2) אני אוהד מכבי ת"א.

אתה לא במקרה גם שחקן במכבי ת"א כדורסל? :shock:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

עוד סיבוב? עוד סיבוב!

1. בעברי הייתי ספורטאי מצטיין. פעמיים אלוף הארץ ב50 חתירה, מקום שישי באירופה ב200 חזה. כל זה עד לפציעה שבגללה נאלצתי לפרוש

2. אני בררן מידי בכל מה שקשור ללבוש ומראה חיצוני בכלל.

3. בעל עסק עצמאי לייעוץ השקעות. בעל תעודת יועץ השקעות ובכל זאת מתנגד בתוקף לכל מה שקשור להשקעות במט"ח ובכלל מה שלא קשור בניירות ערך.

4. חוץ מאולי מונדיאל ועוד איזה משחק שמזדמן לי לראות עם החברים, אין סיכוי שאשב לראות משחק כדורגל\כדורסל וכדומה.

5. סיימתי את הלימודים בתיכון לפני כמעט 10 שנים ועדיין נשארה לי שנאה עזה לממסד הזה שנקרא בית ספר בכל פרט ופרט.

6. יש לי שנאה עזה לכל חברת סלולר \ כבלים \ אינטרנט ובכלל כל חברה שנועדה ונוסדה כדי לגזול את כספי הציבור ואת האזרח הקטן בכל דרך שהיא (וזה כולל את הפיס, לוטו , טוטו , ווינר, כרטיסי גירוד ממכרים, ומכונות קזינו ומשחקים שודדים אחרים למיניהם)

GS300.

פורסם

1. חולה על בשר.

2. אין אצלי ארוחות בלי חומוס וחריף (מכל סוג שהוא - טבסקו,עריסה,מטבוחה וכל מה ששורף...)

3. מכור לטראנס מגיל 10.

4. אני בן 17 וקצת.

5. משום מה כמעט בכל הודעה שלי חייבות להופיע לפחות פעם אחת 3 נקודות...

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

א) יש לי כלב אמסטף מעורב כנראה עם חתול

ב) אני עדיין מתבלבל בין שמאל וימין (למרות היותי בן 24)

ג) אני עובד בזק בינלאומי

ד) המראה החיצוני שלי תואם את הכינוי שלי

ה) כשאני שותה שתיה חמה, אני לא מוציא את הכפית מהכוס (ובחיים לא פגעתי לעצמי בעין)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
עוד סיבוב? עוד סיבוב!

6. יש לי שנאה עזה לכל חברת סלולר \ כבלים \ אינטרנט ובכלל כל חברה שנועדה ונוסדה כדי לגזול את כספי הציבור ואת האזרח הקטן בכל דרך שהיא (וזה כולל את הפיס, לוטו , טוטו , ווינר, כרטיסי גירוד ממכרים, ומכונות קזינו ומשחקים שודדים אחרים למיניהם)

ללפי ההגדרה הזו, סביר להניח שתשנא כל חברה באשר היא.

כל החברות הוקמו ממטרה לעשות רווח. רווח מגיע מכספי הלקוחות שהם ב99 אחוז מהמקרים, בצורה ישירה או עקיפה, הציבור ובכללו האזרח הקטן.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...