Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבקשה תמונות של רכיבים וקרוס אובר בנוי של משתתף גמר ארופה בתחרות אוטוסאונד של אממה.

מדובר על רכיבים יקרים וגדולים.

ד"א הבחור לקח מקום 8. הבחור רוסי בשם אלקסנדר שליקוב, לקח מקום ראשון ברכב אודי TT. אם קרוס הרבה יותר פשוט.

Inductors.jpg

duelund_resistors.jpg

duelund_vsf-cu.jpg

krosschm.jpg

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי דעתי זאת נראת סתם הגזמה מוחלטת.

יש חשיבות לאיכות החומרים בקרוס,אבל פה זה SHOW OFF.

אבל יצא לו יפה:)

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

מקום 8? קיבל נקנוקיה:D

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

בשלבים של SQ ברמה גבוהה כזו השיפור הכי קטן עולה כמה אלפי יורו

אם נדע איזה רכיבים יש לו נדע אם זה מיותר או לא (או יותר נכון עד כמה זה מיותר )

פורסם

חבל"ז איזה תגובות אתם נותנים פה. מדובר על מערכות ברמות של תחרויות גמר ארופה. ואתם מתחילים אם התגובות שלכם. "זה שטויות" זה נישמע ילדותי!!

זה ספורט ואנשים מתחרים שם ומקבלים כבוד, פרסים. כמה חבל שגישה היא כזאת!

באיזה פורום אתם, של סבתות?

פורסם

האמת, גם אם היה לי המון כסף להשקיע על מערכת וללכת להתחרות בתחרות של אממה או מה שזה לא יהיה, זה הדבר האחרון שהייתי עושה, וגם לא. בגלל זה, לדעתי(!) זה סתם שטויות.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מה קשור מה הייתה עושה אתה?

זה פורום אודיו או פורום דיבורים על שטויות? אנשים דנים פה על אודיו מיקצועי לרכב. ולאף אחד לא מעניין כלום. רק מגבר של לנזר ב 800 ש"ח.

למה ליהיות ככה? פשוט חבל ואין לי מילים אחרות לתאר את כל התגובות שקיבלתי פה.

פשוט מעניין עד לאן אנשים מגיעים. בידע שלהם ואהבה שלהם לתחום. אנשים פה מתחרים! עוד פעם אני אומר. הם עושים הכל בחוכמה. אולי הוא לא לקח מקום ראשון אבל היו כאלה שלקחו וגם הם בנו קרוסים אולי פשוטים יותר אבל ברמה גבוה מאוד גם שלא רואים פה בארץ ולא יראו. למה כי הגישה היא כזאת "לעלות את רמת הודעות לאודיו בארץ!" איפה? מתי? למי לעלות את המודעות? זה כמו רכב ספורט משופר ויפה במרוצים. זה כמו לילבוש משהו יקר של וורסצ'י אמיתי. זה לא שטיות, זה ארופה!

פורסם

אני לא אלך איתך ראש בראש כי פשוט אין על מה, אבל כנראה לא קראת ואמרתי שלדעתי(!!!) זה שטויות. תקרא לי לא מקצוען (כי אני באמת לא), תקרא לי איך שאתה רוצה, אני לא רואה בזה משהו רציני שיקדם אותנו קדימה בתחום אם נדון על דברים כאלה. :roll:

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אז מה אקדם אותנו...? דיבורים על רמקולים אחוריים עד 500 ש"ח? או קי גם את זה אנחנו צריכים אבל זה לא מה שאקדם אלה זה מה שיעצור אותנו!

אז מה בידיוק אקדם אותנו קדימה? אתה לא מתאר לעצמך מה קורה בפורומים בחו"ל למה לא ליהיות יותר טוב? למה להיתקע אם שאלות טיפשיות?

אני לקחתי את התמונה הכי מעניינת ואת הדבר הכי יקר. כדאי לעלות את המודעות ושתידע שיש גם דברים כאלה בעולם.

כך עוד כמה תמונות של התקנות.

34120.jpg

34124.jpg

פורסם

רומן עזוב, לא שווה את הויכוח.

הרכב נראה מטורף לגמרי! זה באמת משהו חדש לי לפחות - קבלים במימדים כאלה ברכב.

אפשר לדעת מאיפה התמונות? קישור אולי?

פורסם

מה שיקדם אותנו זה המודעות למוצרים יותר טובים והכנסתם לארץ ולשוק (שלאט לאט נכנסים מוצרים מעולים מחברות מעולות לארץ). זה מה שיקדם ולא דיבור על קבלים וקרוסים למיניהם. קודם שזה ייעשה, ואז אני אדבר איתך על קרוסים ענקיים וכל מה שרק תרצה.

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מה העצבים והלחץ?

סה"כ קרוס נחמד, סביר להניח מאוד מושקע. ובעיקר יקר.

שווה את הכסף?

לא היה אפשר לאותה התוצאה, או נגיד תוצאה נמוכה ב0.000001% בעלות נמוכה בהרבה?

אין לי בעיה, הוא מתחרה, והוא השקיע את מיטב כספו במערכת. אני בטוח שאם הוא הגיע לרמות כאלה המערכת שלו נשמעת פנומנאלית. אבל שפיכה של כ"כ הרבה כסף, על משהו שלא נראה לי שנותן לו כזה שיפור לעומת משהו זול יותר. לא כ"כ עושה לי את זה.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

גיא, אתה יותר מידי שלילי. בארץ יש מספיק מוצרים מעולים מרוב החברות , והבאת מוצרים חדשים ועוד יותר טובים - ברכה.

הבעיה שלי = מחירים. וזה כבר דיון אחר לגמרי.

פורסם

וואללה ציפיתי להרבה יותר מקצוענות בתחביב שלכם , אבל מסתבר שאפשר להלביש אותכם בבגדים אודיופילים אבל אי אפשר להוציא ממכם את הקטנוניות .

אתם צריכים להתבייש בעצמכם

רומן , הוא כתב משהו על מעגל ז'ובילי ? כלומר האם הוא עשה מעגל כזה ? כי אני מבין שזה קרוס פאסיבי , ואז חבל שלא עשה (למרות שזה לא ממש חשוב , אבל זה יכול היה להוסיף טיפה )

בברכה יהודה

• תוכן חדש...