Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברכב מאדם פרטי שעבר 63,000 אלף ק"מ

עם גיר אוטומט.

הרכב עולה 52 אלף אבל אני אנסה להוריד ל 50 אלף ש"ח

האם פיאט מריאה נחשב לרכב כדאי לרכישה?

אני די אהבתי איך הרכב נראה -ללא מכות או שריטות

סלון נקי ודי שמור

אם יש בפורום אנשים שבבעלותם פיאט מריאה בשנתון המדובר ,אשמח לדעת מה דעתם?

תודה

פורסם

אני הייתי לא הייתי נוגע , עם כל הכבוד לזה שהאוטו נחמד מכמה בחינות אתה תפתח את המחירון עוד שנתיים והוא יהיה פחות מחצי מחיר, תלוי כמה אתה מתכוון להשאר עם האוטו.

206 XS

פורסם

אם הרכב שמור, טופל בזמן במוסך, ויעבור בדיקה, עם נתונים טובים - הוא טוב.

יש לרכב ירידת ערך גבוהה - לכן נסה להוריד עוד במחיר.

מצורף קישור, על דיון. במשפחת המכוניות הללו. קרא בעיון וקבל החלטה.

( ברשותי בראבו 98 1.6 אוטומט , ללא בעיות, למעט טיפולים רגילים, ובלאי סביר )

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=112117

בהצלחה - אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

הממ... רק שתדע, שיש לגירים האוטומטיים של הרכבים האלה מוניטין מפוקפק, בצדק. במשפחה של שותף שלי היו שתי מריאות, ובשתיהן הגיר הגיע למצב של גסיסה / חצי גסיסה תוך שנים בודדות.

(האמת שבאחד מהם הגיר בדיוק החזיר את נשמתו לבורא בדייט ראשון שלו, ליד רמלה, בגשם שוטף... לא נעים)

פורסם

המריאה מכונית הרבה יותר טובה מהתדמית הגרועה מאוד שיש לה בארץ.

גדולה ומרווחת, נוחה ומאובזרת. הגרסאות האוטומטיות כבדות ולא חסכוניות בדלק.

תיבת ההילוכים נהנית ממוניטין לא טוב, כי תיבה אוטומטית במכונית אירופאית חייבת להיות בלתי אמינה. כמובן שכל המומחים שמדווחים על חוסר האמינות הזו אינם מודעים לכך שמדובר על תיבה יפנית מתוצרת וורנר-אייסין, אחד היצרנים הגדולים בעולם לגירים אוטומטיים.

ככל שידוע לי, אמינותה ממוצעת.

גרסת ה Weekend (סטיישן) ענקית, ומאפשרת להוביל תכולה של שתיים-שלוש דירות ממוצעות...

המחירון של המריאה מחפיר (ולא בצדק). אם אין בכוונתך להחזיקה שנים רבות - עד שערכה יתאפס ממילא - אולי עדיף לשקול חלופות אחרות, או לנהל מו"מ קשוח עם המוכר.

• תוכן חדש...