Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הקופאיות באייס ואופיס דיפו יושבות כמו סתומות עם הסקאנר ולא עושות כלום, בכל בעיה הן קוראות לאחראי משמרת או אחראי מחלקה.

גועל נפש.

על המשפט "כל עבודה מכבדת את בעליה" - שמעת?

אני בטוח שאם לאותן קופאיות מסכנות היתה הברירה, הן בוודאי היו בוחרות לעבוד בעבודה פחות קשה ויותר רווחית. דווקא מאדם כמוך שעבד כנותן שירות בתפקיד בעל אופי כה דומה לתפקיד של אותן קופאיות מסכנות היה מצופה לקבל מעט אמפתיה במקום שימוש במשפט כה נלוז.

תתבייש לך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יהודה כתב:

"אותי זה מאוד מחשיד מישהו שמחזיק כרטיס זהב למשל . ועוד יותר מי שמחזיק כמה כרטיסים , כי אז אני כמעט בטוח שהבנאדם כול הזמן במינוס ומנסה ללהטט בכרטיסים שיש לו"

יהודה,

לא נכון לחשוב כך. תפיסתך בענין כנראה נובעת מחוסר ידע, או משמרנות יתר.

היום מציעים לך כרטיסי אשראי נוספים בכל רשת. מפתים אותך שתקבל מבצעים והנחות בקניות ובעוד כל מיני רשתות הקשורות להסדר. כך יוצא שכרטיס אחד קיבלת דרך הבנק וכרטיס נוסף קיבלת דרך מגה/היפרכל/מ.מ.ס.י. ועוד כל מיני רשתות מפתות.

כרטיסי זהב נותנים מסגרת אשראי גבוהה יותר, ובד"כ הבנק לא יאפשר מסגרת גבוהה יותר אם אתה לקוח ללא בטחונות מתאימים.

לדוגמה כרטיס אשראי רגיל נותן מסגרת של 5,000 שקל, כרטיס זהב נותן מסגרת של 12,000 שקל וכרטיס פלטינה נותן מסגרת של 30,000 שקל.

ככל שהכרטיס "עולה", כך הריבית על קרדיט יורדת. (למי שצריך).

גם חברות האשראי מנסות לפתות אותך לקבל כרטיס נוסף, ישראכרט למשל גם מפיצה של דיינרס, והיא זאת ששולחת לך הצעה מפתה עם צרור מבצעים ובונוסים, רק שתבקש עוד כרטיס שלא עולה לך כלום.

אם יש לך ישראכרט, הם יציעו לך דיינרס ולהיפך.

חוץ מזה אתה צובר נקודות, למשל מי שמחזיק כרטיס פלטינה יכול להמיר את נקודותיו ביחס מועדף לנקודות אל-על.

מי שמלהטט בין כרטיסים ומאבד שליטה על החשבון, מהר מאוד ימצא את עצמו בלי כרטיס, חברות האשראי הרבה יותר מהירות בלחסום אותך מאשר הבנקים.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

נכון מאוד, אם יש לך 100000 שקל בחשבון אז מה אכפת לך שהכרטיס שלך יהיה זהב?

לפעמים צריך מסגרת יותר גדולה.

לי כיום יש זהב (אבל אין לי 100000 בחשבון) ואני רק משתמש במסגרת של 7000.

הם גם נותנים לך מסגרת יותר גדולה אם יש לך כסף סגור לתקופה מסוימת כמו שיש לי, ככה שהם יודעים שלא משנה מה תעשה, לא תגיע למינוס.

פורסם

כרטיסי זהב נותנים מסגרת אשראי גבוהה יותר, ובד"כ הבנק לא יאפשר מסגרת גבוהה יותר אם אתה לקוח ללא בטחונות מתאימים.

לדוגמה כרטיס אשראי רגיל נותן מסגרת של 5,000 שקל, כרטיס זהב נותן מסגרת של 12,000 שקל וכרטיס פלטינה נותן מסגרת של 30,000 שקל.

אין קשר בין סוג הכרטיס לאשראי שלו.

https://www.cal-online.co.il/he-IL/cal/compare/Pages/Results.aspx

לי יש ויזה בינלאומי שהוא לא זהב ולא פלטינה ואשראי יותר גבוהה מהאחרון שרשמת ואני לא בעל עסק

אבל זה לא הנושא...

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

למה בכלל צריך את השירות הנ"ל ? כמו שקונדסון כבר כתב : יש לי ספידומט, מגיע, מעביר כרטיס, מתדלק, לוקח קבלה ונוסע. הכי פשוט. בלי לריב, בלי מבצעים. ועדיין מקבל 70 אג' הנחה על 98:-D

Veni Vidi Vici

פורסם

לפותח השרשור, כל הכבוד, העלת לי חיוך עכשיו באמצע המשמרת.

בבוקר אני סטודנט ובלילה עובד בחנות סו גוד של סונול.

מקרה שקרה לי:

מגיע לקוח, מצפצף באינטרקום

אני: ערב טוב, לפני שאני מסיים הוא מתפרץ.

לקוח: מהר מהר אין לי זמן בשבילך.

אני: אדוני אנחנו באמצע העברת משמרת תצטרך להמתין כמה דקות (ב-22.00 סוכרים משמרת של כל היום והפעולה לוקחת כמה דקות כי מדפיסים כל מה שמכרו באותו היום.

לקוח: (צועק כבר) אין לי זמן, מה זה כמה דקות, אני רוצה דלק עכשיו.

אני: אנחנו באמצע העברת משמרת ואי אפשר לתדלק, תצטרך להמתין מספר דקות.

עכשיו הוא עוזב את הינטרקום ונכנס לחנות.

לקוח: מה זה התחנה הזאת, איזה חוצפה, אני מאחר להצגה :?

אני: אדוני אין לי מה לעשות, זה הנוהל של סוף יום, תמתין כמה דקות ותתדלק.

לקוח: אני בגללך מאחר להצגה, איזה חוצפה, חרא של תחנה, לא מתדלק פה יותר, תביא את המנהל.

לוקח את המספר של המנהל, אומר לי אתה עוד תשמע ממני, מחר אתה מפוטר.

יוצא בזעם והולך.

מה אני יגיד, בנאדם מתוסכל מחיים שלו.

כמובן שהוא לא עשה כלום לבסוף עם המספר של המנהל.

:roll:

פורסם

בן אדם אדיוט!

זה דומה לכמה וכמה סיפורים שהיו לי בשבוע וחצי שעבדתי בYELLOW.

אחרי זה החלטתי שלא שווה לי לעבוד בשביל האדיוט הזה.

(אין שום דבר נגד העבודה, אבל המנהל היה חתיכת זבל)

פורסם

אני אתחיל מהסוף: לגבי הקופאיות, אני אכן עובד בענף הזה, אבל כשאני לא מסתדר למשל עם פריט בחנות כי הסקאנר לא קולט אותו, אז מסתדרים מאלתרים נכנסים לרשימת פריטים עושים משהו עם עצמי, מעבר לזה, שאותי כלקוח לא מעניין הציפורניים של אותה מוכרנית ואם תשימו לב על מה הן תמיד מדברות תבינו שאיכשהו אני כן צודק.

לגבי השקל ותאילנד: אצלנו בחנות יש "TIP טיפה ואני מפליג ליוון", זה אני כתבתי, אנשים עושים לי "עם זה תפליג ליוון ?" אז הסברתי להם שבכל יום עבודה עם 20 ש"ח טיפים סה"כ, בעוד חצי שנה יהיה לי הכסף להפליג ליוון כולל הבזבוזים, לרוב זה עובד הם מחייכים וזורקים עוד שקל.

לגבי כסף קטן: זה נורא נחמד לשמוע את הערכה שלכם לכסף "זה מרשרש", מישהו רוצה לבוא לראות כמה כסף קטן יש לי ? כל פעם שאני בא הביתה ואני שופך מהכיס, אז זה מצטבר וזה כסף שיום אחד אני אצטרך אותו.

לגבי כרטיסי אשראי: זה נכון, רוב אלו שיש להם 3 כרטיסים ויותר הם אנשים מסובכים עם כסף, מי שיש לו כסף תמיד הולך עם מזומן, כל האנשים עם הכסף הגדול מסתובבים עם מזומן, לי עצמי יש 2 כרטיסי אשראי מסגרת כוללת של 15 אלף ש"ח והם שניהם חסומים :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

זה פשוט לא נכון.

אני מכיר המון אנשים עם המון כסף שהולכים עם מזומנים אבל רק משתמשים בהם בקניות קטנות שבהן הם לא עוברים את המינימום לאשראי (קניות מתחת ל20 שקל).

רוב הזמן משתמשים בכרטיס.

זה הרבה יותר נוח, אבל יש כמה סוגים של כלכלת בית ומספר הכרטיסים לא מעיד על שום דבר.

פורסם

מי שיש לו כסף תמיד הולך עם מזומן, כל האנשים עם הכסף הגדול מסתובבים עם מזומן

לא יודע מאיפה קיבלת את הרושם הזה, בד"כ אנשים שמסתובבים כל הזמן עם סכומים גדולים במזומן, מתוסבכים עם מס הכנסה או מוכרים למשטרה בדרך זו או אחרת, או לרוב שני התנאים מתקיימים יחד.

המצב האידיאלי זה להסתובב עם 20-100 שקל במזומן וכ.אשראי (אחד, שיכול גם לשמש ככרטיס כספומט) לגיבוי. הסיבה - אתה יכול להישדד, כסף מזומן יילך, וכ.אשראי ניתן לבטל בשיחת טלפון אחת, ואז גם להישאר בחיים (כי שודד גם יכול להפוך לרוצח) וגם עם כסף.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עם כל הכבוד לכולכם,מה שאני כן מבין בו זה ויזות.וויזה פלטיניום זה חשבון של לפחות מליון שקל בבנק.בשביל לקבל ויזה כזאתי אתה צריך שיהיה לך מינימום מליון שקל בבנק והמסגרת שלך היא קצת יותר מ30 אלף כמו שאמרתם בערך עוד כמה אפסים.

פורסם

אני אישית מכיר אדם עם וויזה פלטינום שהוא לא עומד בתנאים שפרטת.

מיליון ש"ח? נראה לי קצת נסחפת.

לא דיברנו על אמקס צנטוריון.........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אני אחזור בקטנה אל הויזות:

לאמא שלי יש פלטינום, אפילו 2, אין לה מליון ש"ח בבנק וגם לא רבע מליון, אולי בחובות יש לה מליון, לא בזכויות.

אגב כרטיסי אשראי: מגיל 17 יש לי כרטיס, אז הוא היה עם אשראי 2000, היום הוא עם אשראי של 9000, אין לי שום כסף נזיל, אני שונא כרטיסי אשראי, ואני עובד רק עם מזומן, כדי לא להשדד אני משתדל לא להסתובב עם יותר מ500 ש"ח עלי.

ומי שחושב שהוא חכם עם כל הקניות בכרטיס אשראי, חרטא ברטא, מוציאים כסף בלי היכר ובסוף החודש לא יודעים איך להתמודד עם זה, הויזה שלי משמשת לקניות גדולות מאוד, כגון מסך LCD 32 שקניתי אז עלה סכום נכבד נעשה בתשלומים, דלק וקניות מזון לבית, אין בכרטיס האשראי שלי וגם לא יהיה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

כמה טיפים מאיתנו הלקוחות אליכם המתדלקים:

• אני לא עובד בתחנה, וגם לא גר בה. קשה להאמין, אבל אני רוצה לגמור לתדלק ולצאת מה שיותר מהר. שאלות מיותרות, השהייית החשבונית עד שגמרת לסדר את כל המטבעות בקופה, או הסברים על מבצעי המתנות רק גורמים לי להתעצבן.
  • בדרך כלל אני מתדלק בדיוק לפני המקלחת, אבל לפעמים לא. אנא נקו מדי פעם את ידיות התדלוק שלא אסריח מסולר כל היום.
  • שירות עצמי פירושו שאני משרת את עצמי. ככה, פשוט. סידור מינימלי: גהץ-תדלק-סע. אם אני צריך אותך בתהליך, זה לא שירות עצמי. זה שורף לי זמן יקר, והופך אותי ללא נחמד.
  • בוא תחזור אחרי: אופנועים מחליקים על סולר ושמן. שוב: אופנועים מחליקים על סולר ושמן. אם תקדיש כמה דקות מכל שעה להעביר משהו על הרצפה ליד המשאבות, אני לא אצטרך להכנס ולצאת מהתחנה כמו בלרינה.
  • סיגריה זה מסוכן לבריאות. אם אני תופס אותך מעשן ליד המשאבה, זה ממש מסוכן לבריאות. שלך.
  • גם אני עבדתי לפרנסתי בעבודות מזדמנות שונות כשהשתחררתי מהצבא וכשהייתי סטודנט. אני יודע שזה לא הקריירה שבחרת לחיים, אבל בכל זאת תנסה לעשות לפחות כאילו שאיכפת לך. מה יקרה?

בקיצור, לכל משאבה יש שני צדדים.

;-)

נמרוד

• תוכן חדש...