Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהרבה מקומות, בעל הבית חוסך ומקטין את מספר המלצרים או מתדלקים.

כתוצאה מכך השירות גרוע, אין יחס אישי, כל דבר לוקח זמן.

מי שיסבול הוא העובד שעובד יותר קשה כי יש עליו יותר לקוחות. בנוסף הוא יתן שירות גרוע ויקבל טיפ נמוך.

לגבי תחנות דלק וטיפוסים מפוקפקים, אם אני זוכר בארה"ב המוכר בחנות יושב מאחורי זכוכית משורינת ומקבל כסף דרך צוהר מיוחד. עקב מקרי שדידה ואלימות רבים.

אל תדאגו- גם ישראל תגיע לשם.

אמריקה!

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ולגבי טיוריית הטיפים של אמיר שליט - שאין מה להגיש אני די מסכים איתה.

אמר סטיב מרטין באחד הסרטיו "the point is not to tip - the point is to overtip" :)

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
אנני יודע אם זה נכון (אני צריך לברר ) אבל שמעתי שיש כרטיס אשראי שנקרא דביט , שמחייב את החשבון באופן מיידי . ואז אין בעיה של כרטיסי אשראי . כששאלתי בבנק שלי אמרו לי שלא , אבל קראתי את זה בעיתון כך שאני מניח שיש

היה לי אחד עכשיו במשך כמה חודשים. זה לוקח כסף מהחשבון שלך פעם בחודש או מתי שבא לך להטעין אותו. מצד אחד אתה יכול להשתמש בו עד שהכסף ננגמר, אבל מצד שני הכסף יוצא מהחשבון לחשבון וירטואלי, ככה שבכל מקרה יש אפשרות להכנס למינוס.

לא רוצה להכליל אבל מי שאין לו כרטיס אשראי בעולם כה מודרני, זה אומר דרשני.

לא צריך להיות בעל משכורת של יותר מחייל או תלמיד ברבע משרה כדי להחזיק אשראי, אשראי לא עולה כסף, זו נוחות.

לא מסכים איתך בכלל!

בתקופה שהייתי חייל נקלעתי למינוס של 1500 למרות שעבדתי, וזה היה הגבול המותר.

אחר כך הסכימו לתת לי אלקטרון עם מסגרת של 500 שקל לחודש.

עכשיו, אתה יודע מהו אלקטרון? זה כרטיס שעובד מתי שבא לו אפילו אם יש לך כסף בחשבון, אתה יכול לעשות עד עסקה אחת ביום ואי אפשר לקנות שום דבר בתשלומים.

בתחנות של דור-אלון, TEN וסונול הוא בכלל לא עובד ובתחנות של פז הוא עובר רק מדי פעם. בתחנות של חברת דלק הוא עובד רק אם לא קנית שום דבר באותו חודש.

אי אפשר גם לשלם איתו חשבונות, ובשנתיים האחרונות אם לא היה לי את כרטי האשראי של אמא שלי לא הייתי יכול לתדלק אפילו את האוטו וגם רצו לבטל לי את הפלאפון למרות שהיו ממשיכים לגבות על המכשיר עצמו כל חודש.

מה שהם רצו בשביל שיהיה לי כרטיס נורמלי זה שאני אביא להם במשך 3 חודשים תלושי משכורת של לפחות 3000 שקל, שיהיה לי לפחות 1500 שקל בחשבון בכל רגע נתון למשך חודשיים והתחייבות שאני לא אכנס למינוס.

ככה נוצר מצב שבו מצד אחד אין לי כסף בחשבון, אבל יש ביד, ואם כבר יש בחשבון אז אני חייב לשלם עמלה על כספומט בשביל להוציא אותו, כי אין לי אפשרות להשתמש בו באשראי.

שכח משירות עצמי, עד לפני כמה חודשים היו תחנות שלא היו מתעסקות עם מזומן בשירות עצמי, ואם אתה מביא מזומן אז הן לוקחות לך על שירות מלא כי אתה מטריח את המתדלק.

במילים אחרות, מה אתה יודע על סיבות של אנשים לזה שלא יהיה להם אשראי?

לפעמים יש דברים שאתה לא יכול להבין ומצבים שבהם הבנק עושה לך את המוות בלי שום סיבה.

(תודה לאל שכיום אני מרוויח מספיק בשביל להגיד להם שיקפצו לי ולעבור לבנק אחר, וזה בדיוק מה שעשיתי)

טיפ נותנים לא על שירות, אלה על שירות יוצא דופן, משהו מיוחד, מעל ומעבר לסטנדרט - זה הרעיון שעומד מאחורי הטיפ.

מי שבא להיות מלצר/מתדלק/נער מעלית וכד' - עצם הגדרת תפקידו היא לתת שירות. בשביל זה הוא מקבל לפחות 20 שקל לשעה.

גם נציג שירות בפלאפון/מירס/פרטנר/סלקום וכד' הנמצאים בתחנות שירות למכירה/שידרוג/תיקונים, עובדים קשה מאוד. אנחנו משלמים אלפי שקלים על מכשיר שמכרו/שידרגו לנו ובכל זאת לא משאירים להם טיפ.

נסיעה לבאר שבע במונית ספיישל עולה כ-350 שקל. לא צריך לתת טיפ, תנסו להגיד לנהג 300 שקל ותראו שהוא מיד מסכים.

את הדירה שקניתם ב-200,000 דולר ואמרתם תודה לקבלן שנתן לכם מפתח, בנו פועלים קשי יום שמצצו את לשד נשמתם ב-12-15 שעות עבודה תמורת שכר זעום - למה להם לא מגיע טיפ ??

חברת הובלות גובה ממך 1,500-2,000 שקל עבור הובלה, קנית מכונת כביסה וביקשו ממך עוד 150 שקל הובלה, מאיפה החוצפה לבקש טיפ.

משהו השתבש לנו בהבנת המושג טיפ.

אם אני רוצה לבקש חשבון במסעדה וצריך לחכות 10 דקות למלצר שיביא חשבון, לחכות עוד 10 דקות שיקח כרטיס אשראי ויחזיר לחתימה, זה לא בדיוק שירות לחכות 20 דקות כדי לקום וללכת.

כשאני מחכה למלצר יותר מ-3 דקות לחשבון, אני פשוט קם ומתחיל ללכת, ואז פתאום המלצר תוך 2 שניות מגיע אליך, עושה חשבון לוקח כרטיס מחתים ומחכה לטיפ.

אם תבינו שטיפ זה לא סטנדרט, אלא תודה על המעל ומעבר, גם נותני השירות ילמדו לנהוג בהתאם.

זה לא אומר שלא צריך לתת טיפ - צריך לתת טיפ באופן מושׂכל, אחרת הענין של טיפ נראה כברור מאיליו ומאבד את ערכו.

מסכים ב100%:mm_yeah:

פורסם

יוסי,

לא מכיר את אלקטרון, אבל כיום יש מספר סוגים של "כרטיסי כסף" שנטענים לפי בקשתך ויכולתך והם יותר גמישים מהאלקטרון.

אחד הכרטיסים האלה ניתן לרכישה וטעינה אפילו בדואר ישראל, הבעיה היא שהעמלה על כל טעינה בדואר, היא יחסית גבוהה, ולכן לא כדאי להטעין סכומים קטנים.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
נראה אותך מחזיק כ.אשראי עם משכורת חייל של 350 ש"ח בחודש, בלי דמי כיס מההורים, ועוד עם הוצאות על סיגריות ופלאפון על הראש.

.

שאני הייתי חייל המשכורת היתה 280 והיה לי כרטיס אשראי והיתי צריך להחזיק בנוסף אסטרה GSI + בילויים עם חברה ולא היתה לי עבודה קבוע אלא יומיים פה ויומיים שם ועל הדרך גם ניקלעתי למינוסים ולא היתה לי עזרה מאיש ועדיין חייתי כמו בנאדם והתנהגתי כך.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

...בארה"ב (יותר נכון ישראל) המוכר בחנות יושב מאחורי זכוכית משורינת ומקבל כסף דרך צוהר מיוחד. עקב מקרי שדידה ואלימות רבים.

אל תדאגו- גם ישראל תגיע לשם.

אמריקה!

ישראל כבר הגיעה. יש אחת כזו בירוחם, בגלל היריות שם, שהשמשה ממוגנת גם נגד הדף של פיצוץ (אם אחד הכדורים יחטיא ויפגע באחת המשאבות), ויש עוד אחת באיזור דימונה אם אני לא טועה. וזה לא משהו שאפשר להתגאות בו!!:?:evil:

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

לא רוצה להכליל אבל מי שאין לו כרטיס אשראי בעולם כה מודרני, זה אומר דרשני. ברצינות?!!!! אלא אם כן אתה גאידמק אותי זה מאוד מחשיד מישהו שמחזיק כרטיס זהב למשל . ועוד יותר מי שמחזיק כמה כרטיסים , כי אז אני כמעט בטוח שהבנאדם כול הזמן במינוס ומנסה ללהטט בכרטיסים שיש לו

לא צריך להיות בעל משכורת של יותר מחייל או תלמיד ברבע משרה כדי להחזיק אשראי, אשראי לא עולה כסף, זו נוחות.

אז לרוב זה אותם טיפוסים שמתדלקים כל יום ב 20 שקל ושלא מודעים לתיפעול אינטרקום, כיבוד אנשים בטור, ואמירת תודה.

שוב, אני לא מכליל ואמרתי שזה הרוב או חלק גדול, יתכן בהחלט שישנם אנשים שהם לא כאלו ואין להם אשראי.

בקיצור, מי שהולך לשרת לקוחות צריך לזכור איפה הוא נימצא ואת מי הוא עומד לפגוש בדרך

במיליון אנשים שמדתלקים בעצמם בעמדה הוא לא פוגש אבל בכל יום הוא יתקל בבבון שיעלה לו את הסעיף ולמחרת יבא בבון אחר.

ליוסי איך בדיוק קיבלת כרטיס דביט ? כי לי אמרו בבנק שאין עדיין חיה כזו . אני מחפש את הכתבה כדי להראות לפקידה בבנק אבל אני לא מוצא.

ולגבי טיפ. אני אישית חושב שטיפ נותנים על שירות למעלה מהמצופה , כי אחרת אם יש לך בעיה עם המשכורת לך למי שמעסיק אותך . ואני את הכסף הקטן שומר , כי בכול יום אני מוצא שנתנו לי לפחות כמה שקלים שאותם אני שם בקופה , וכשמצטבר סכום נורמאלי אני נותן את זה לצדקה , לאנשים שבאמת אין להם (ויש המון אנשים כאלו שפשוט אין להם אוכל בביית )

בברכה יהודה

פורסם

יהודה - תגיד לבנקאית שלך שהיא מטומטמת.

כבר לפני שלוש שנים כשהוצאתי את כרטיס האשראי שלי הציעו לי את הדבר הזה. סירבתי בנימוס.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

צודק מילה במילה עכשיו פתחת פה לאנשים טיפה את העיניים שלא יבוא למוכרים בטענות ובעצבים כול הכבוד לך :)

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם
ב. מוכרן בYELLOW, מנקה שירותים, מסדר את החנות, מכין קפה ועוד. הקופאיות באייס ואופיס דיפו יושבות כמו סתומות עם הסקאנר ולא עושות כלום, בכל בעיה הן קוראות לאחראי משמרת או אחראי מחלקה.

זה ההבדל הקטן.

"סתומות"?, אני מבינה שלכבודו יש את הזכות לתת תארים וכינויים לאנשים שעובדים קשה בשביל הפרנסה שלהם.

:evil: מכעיס אותי לשמוע תגובות מהסוג הזה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ל. צודקת!

העובדה שמישהו עובד בעבודה כלשהי לא מספיקה בשביל לקבוע משהו על אותו בן אדם.

לא כל הקופאיות סתומות, לא כל הספרים הומואים, לא כל המורות מטורפות (חלק כן), ולא כל הכללה שאפשר לעשות היא אמיתית.

במקרה הספציפי של הקופאיות:

נותנים להן להשתמש בתוכנות זוועתיות שנתקעות על כל שינוי קטן וחלק גדול מהכרטיסים דופק אותן.

אין להן סמכות להחליט על שום דבר בלי המנהל ובגלל זה הן קוראות לו.

מכריחים אותן למכור כמות מסוימת של מבצעים בקופה ואם לא אז הרבה פעמים מפטרים אותן.

שמים להן מעט שעות עבודה ושעות דפוקות בכוונה בשביל שלא יוכלו ללכת ולהשיג עוד עבודה במקביל.

אחרי שהן מגלגלות אלפי שקלים בקופה וחייבות לחייך אליך כל הזמן בזמן שאתה צועק, הן גם אחראיות על כל גרוש שנעלם, ובגלל השכר הזעום שלהן רוב הפעמים ההפרש יותר גבוה מאשר השכר היומי שלהן.

אתה יכול לקחת כל מקצוע ולנתח אותו ככה, ושתדע שזה לא ממש כיף להיות קופאי.

(מצד שני אני לא אומר שאין המון קופאיות סתומות, אבל לא כולן)

בלי קשר, לכרטיס הדביט קוראים CASHCARD. זה כרטיס נטען של לאומי-קארד.

אלי התקשרו בשביל להציע לי.

פורסם

אותי מצחיקה קצת התגובה של אור, כיון שהוא עובד ב YELLOW

ואישית בתור עובד שם, אני יכול להעיד, שאנשים מתייחסים אליך כאל המיץ של הזבל, אתן דוגמא:

אצלנו ב YELLOW כתוב על הקופסא של הטיפים "עוד TIP טיפה לתאילנד", אם הייתי מקבל שקל על כל פעם שמישהו צחק על הקטע הזה (ולא בצחוק קליל אלא בבוז), במבט כזה של "כאילו שמהשקל הזה תגיע לתאילנד" הייתי קונה את ה YELLOW.

עוד דוגמא אפילו טובה יותר: מגיע בחור עם מרצדס חדשה, ודורש מוצר שנגמר, אמרתי שנגמר, והוא ביקש שאני אחפש במחסן, אמרתי לו שמוצרים כאילו אין במחסן, והם מגיעים מדי ערב, הוא בתמורה קרא לי "המיץ של הזבל" "אפס" "אתה חסר השכלה, בגלל זה אתה עובד ב YELLOW" (בכלל כמות האנשים שאומרים "אם יש לך השכלה למה אתה עובד ב YELLOW")

הצחוק היה בערך שלושה ימים לאחר מכן, שבעבודתי הראשונה בחברת הייטק מוכרת, הגעתי לטפל בבעיה בשרת מרכזי בחברה מוכרת, כמה מוזר היה להגיע לשם , ולראות את אותו אדון, שלפני כמה ימים קרא לי "המיץ של הזבל" ו "חסר השכלה" , בפה פתוח לחלוטין ושואל אותי "מה אתה עושה כאן ?!"

עניתי לו "בלילה.. אני עובד ב YELLOW, בבוקר, אני בא לסדר לאידיוטים כמוך את השרתים היותר חשובים שיש להם בחברה"

מיותר לציין שהוא חייך ויצא החוצה מהחדר ..

עוד מיותר לציין שבינתיים בערך חודש אחרי, ועדיין לא ראיתי אותו ב YELLOW.

פורסם

אני לא נתקל בכלל בעובדי תחנת דלק.

מאז שלפני כמה שנים עובד "חרוץ במיוחד" היה עסוק במיוחד במבט לכיוון השמיים וניסה להכניס את הפייה של התדלוק לתוך הכנף של הרכב,

ואז לטעון שהמכה כבר הייתה שם, הבנתי את הפרנציפ.

אני מתדלק בשירות עצמי, אף אחד לא מנסה לתדלק לי את הכנף, לשפוך לי דלק על הרכב,

להישען עליו כשכל הבגדים שלו שחורים (ועוד לצעוק עלי כשאני מעיר לו שלא יישען לי על הרכב שלי),

להציע לבדוק לי שמן מים כשהמנוע חם, ושאר ירקות...

תדלוק עצמי, עם כרטיס אשראי, נכנס, מתדלק, יוצא. תודה שתדלקתי לעצמי. 8)

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ואישית בתור עובד שם, אני יכול להעיד, שאנשים מתייחסים אליך כאל המיץ של הזבל, אתן דוגמא:

ב YELLOW.

אם ננסה להזכר בכל המקומות שבהם ביקרנו או עבדנו, תמיד נמצא את אותם האנשים שלא נכנסים רק כדי לרכוש מוצר,

אלא מגיעים כדי לפרוק מטען ריגשי, או במטרה ליצור פרובוקציה.

צריך ללמוד לעשות הפרדה בין הדברים ולהתעלם מ 99% ממה שהם אומרים, לחייך לתת שירות ולשכוח את אותו לקוח שהיה חצי שניה קודם בחנות וניסה להוציא אותנו מהכלים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...