Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בחיפושי אחר מצבר לוולוו 244 GLE מודל 83 (בספר רכב כתוב 60AH) עשיתי סקר מחירים באינטרנט ויצאו התוצאות האלה:

1. VOLTA 65AH באתר "על גלגלים" - 619 ש"ח (לא כתוב כמה אחריות).
  2. 65AH תחת הלוגו מצברי הדרום. באתר שלהם כתוב שזה מצבר VOLTA סוג א' תוצרת וולקן עם לוגו של מצברי הדרום. 560 ש"ח (18 חודשי אחריות).
  3. NG exide 62AH (מייבא לובינסקי, משווק איציק מצברים. איש השירות שחזר אלי אמר שהמצבר יחזיק לפחות +-3 שנים) 400ש"ח (שנה אחריות)
  4. NG exide 74AH (איציק מצברים) 550ש"ח (שנה אחריות)
  5. VARTA 60AH אטום, (איציק מצברים) 600 ש"ח (20 חודשי אחריות).

אשמח לשמוע מה אתם חושבים על המצברים האלה.

אם מישהו יודע משהו על מצברי NG exide (מיובאים ע"י דוד לובינסקי)? המחיר שלהם הוא האטרקטיבי ביותר, אבל האם הוא גם מצדיק את התמורה?

האם מישהו שמע על מצברי הדרום? והאם לדעתכם ניתן להאמין להם שזה באמת VOLTA?

שבוע טוב לכולנו.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

• תגובות 514
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חוץ מזה יש גם מצבר שנפ 60 ו-65AH שהציעו לי מאתר סטאט מצברים תמורת 550 ש"ח (שנה אחריות).

מה אתם אומרים? מישהו?

פורסם
חוץ מזה יש גם מצבר שנפ 60 ו-65AH שהציעו לי מאתר סטאט מצברים תמורת 550 ש"ח (שנה אחריות).

מה אתם אומרים? מישהו?

במצברים הייתי ממליץ לך לקחת מותג מוכר כמו שנפ, וולטה או ורתא. בעיקר במידה ותצטרך את האחריות.

לגבי מחירים, בדרך כלל, ככל שהאחריות גבוהה יותר והמותג טוב יותר, המחיר גבוה יותר (בערך כמו כל דבר בחיים...).

טווח המחירים שאתה מציג אינו כל כך גבוה ונע בין 550 ל-619 ש"ח למותגים הידועים ואני לא כל כך מבין מדוע ההתלבטות.:shock:

תחליט האם חשובה לך תקופת האחריות והאם אתה מוכן לשלם עליה וקבל החלטה.:-D

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

פורסם

כנס לאתר של איש שטח ותראה מה המחיר רוב הסיכויים שהוא יהיה נמוך יותר...(מנסיון)

לך על הוורטא גם מצבר גרמני איכותי וגם אטום שלא מוציא קורוזיה(שוב מניסיון לגבי הקורוזיה)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

את הסקר שפירסמתי למעלה כתבתי אחרי בדיקה גם באתר של איש-שטח. המחירים של אישטח היו נחמדים, אבל טיפה פחות אטרקטיביים משל המתחרים. מקווה שהסקירה תעזור לשאר החברים המחפשים מצברים בסד"ג הזה.

כרגע מצאתי מטען למצבר הישן והם הולכים להעביר את הלילה ביחד. עם זה לא יעזור לא תהיה ברירה אלא לקנות מצבר חדש. במחירים שצויינו, דווקא השנפ נראה לי האטרקטיבי ביותר - לא ככה?

פורסם

כמו שאמרו לפניי - מה ההתלבטות?

יש לך את הוורטא עם האחריות הארוכה ביותר ובמחיר לא בהרבה גבוה מהאופציות האחרות.

חוצמזה שניתן להשיג את הוורטא ב580 ש"ח בצמיג ישיר, ואם אתה מהצפון יש מקום בקריות שמוכר ב550 ש"ח.

וד"א אם מישהו חשב לקנות מצברי FIAMM - פשוט אל!

לפני שבוע מת אצל אבא שלי בכריזמה מצבר כזה 60AH לאחר 13 חודשים, חודש לאחר תום האחריות.

הרכב נבדק לבעיות זליגה ומתח, ונמצא תקין.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

"NG exide 74AH (איציק מצברים) 550ש"ח (שנה אחריות)"

איכות מותג חשובה. (כבר נאמר לפני ) וגם חדשי האחריות... אם רוצים להשוות נכון צריך

לחלק את המחיר בחדשי האחריות ולקבל "עלות מצבר לחודש "

בעיניין זה מצבר וולטה 24 חדשי אחריות72+ A שנמכר באוטודיפו עבור 972 ש"ח (ולבעלי כרטיס חבר עוד 17 אחוז הנחה) נראה כרכישה המושכלת ביותר.

אם לא אמצא זול יותר תוך יום יומיים זה מה שאקנה לוולו 960.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

לאחר סקר טלפוני קצר מצאתי כמה אלטרנטיבות למצבר של ה-206 של אחותי, עליו השלום.

יש לי כמה שאלות:

1. לשנפ יש מצבר עם 12 חודשי אחריות או עם 20 חודשי אחריות, השאלה היא האם יש הבדל פיזי במצבר או רק באורך האחריות?

2. אני מתלבט בין שלושה מצברים:

א. שנפ 50 א"ש 12 חודשי אחריות ב-440ש"ח - מצברים שיווק ישיר

ב. שנפ 50 א"ש 20 חודשי אחריות ב-550ש"ח - מצברים שיווק ישיר

ג. וורטא 50 א"ש 20 חודשי אחריות ב-550ש"ח - פזרון

המחירים כוללים התקנה בבית הלקוח (ת"א)

תודה,

אלון

פורסם

אלון, שאלה מס' 1 שלך מעניינת גם אותי.

לגבי ההתלבטות שלך, לא אוכל לעזור, אבל שים לב לרשימה שפרסמתי למעלה, עלו המחירים הזולים ביותר שמצאתי לאחר סקר די רציני, אמנם מדובר במצבר גדול יותר, אבל תוכל לקבל אינדיקציה לגבי המשווקים היותר זולים בשוק.

אעדכן לסגירת מעגל, שבסופו של דבר רכשתי היום מצבר הי-אנרג'י 65 אפ/שע באוטודיפו. למרות שאיש השירות אמר שהמצבר עולה 550 ש"ח, בקופה חייבו אותי רק ב423ש"ח:lol:, בהחלט הפתעה נעימה. אחריות לשנה. נדמה לי שזו העסקה המשתלמת ביותר, לפחות עבורי.

פורסם

חבר בפורום בעובד באוטודיפו כתב שזה מצבר נחות תוצרת וולטה בגלל זה הוא יותר זול .

בהצלחה !

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אני תמיד קונה את המצבר הזול ביותר באוטו דיפו ותמיד פרק הזמן שהוא מחזיק הוא כימעט זהה בין כל היצרנים.

שנפ, ורטה, היי אנרג'י - לא משנה במאומה.

יש לי כבר שלוש שנים מצבר של SPARK (מאוטו דיפו) שמיוצר במיזרח אירופה ואין שום בעיה.

ואני מציין עובדות - לא שהמצבר אמין כי השם יפה או בגלל שיש הרבה זמן אחריות או כי הוא יקר אז הוא טוב !

פורסם

גם אצלי בגולף הספארק שנקנה לפני כשלוש שנים, עדיין מחזיק מעמד - מזל? אולי.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

התחדשתי במצבר Varta Blue 45(46)AH.

לאחר סקר שווקים הפור נפל על "איש שטח".

יצרתי קשר עם עידן- "איש השטח" (בהמשך התברר שהוא אחד משני השותפים במיזם), וקבענו להפגש בחנותו.

עלות המצבר והרכבתו (ע"י עידן) היא 508 ש"ח, אחריות היא ל-20 חודשים.

המקום הקטן והיפה של עידן שוכן בעיר העתיקה ברחוב קק"ל 10, באר-שבע.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

• תוכן חדש...