Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 6 החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע ראיתי את הרכב על המשאיות שמביאות את הרכבים מהנמל לתצוגה

וראיתי על המשאית את המאזדה 6 החדשה

האם ייתכן שהיא כבר באולמות התצוגה?? או שזה מיובא לאירופה או אולי שזה רק בשביל השתלמות על הרכב?

206 XT

פורסם

כנראה הביאו לאישור ועדת תקינה. (לא מלשון תקין, מלשון תקנה).

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

בקרוב מאוד אמור להתחיל השיווק שלה.

ישראל הולכת להיות המדינה שמקבלת את המאזדה 6 עם תקינה אירופאית.

אגב התחיל גם שיווק הפוקוס CC.....מעניין אם ה-ST גם תגיע

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
השבוע ראיתי את הרכב על המשאיות שמביאות את הרכבים מהנמל לתצוגה

וראיתי על המשאית את המאזדה 6 החדשה

האם ייתכן שהיא כבר באולמות התצוגה?? או שזה מיובא לאירופה או אולי שזה רק בשביל השתלמות על הרכב?

ישראל תשווק את המאזדה 6 לפני אירופה ,את המאזדה 6 תוכל לראות באולמות התצוגה (לפחות בת"א ) כבר ביום שישי הקרוב , אני מעריך שיהיו את כל הנתונים כולל המנוע 2.5 ליטר 178 כ"ס אם אני לא טועה .

פורסם

לפי המגזין האינטרנטי של גלובס מאתמול בלילה, למיטב הבנתי, היום הושקה בישראל המאזדה 6 החדשה שאם יורשה לי, היא פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה! ממש לקסוס IS לעניים, להערכתי, רק בשל המראה המדהים של הרכב הוא יהיה כוכב מכירות אף יותר מה6 הקיימת. (ואם להמר, הבחירה המועדפת עלי ולדעתי תהיה הצבע הכי נפוץ בארץ{בקרב אנשים שהזמינו את הרכב עם צבע מטלי} זה הלבן פנינה)

http://www.mazda.co.uk/NR/rdonlyres/E03770F6-9548-4C3F-86E8-AC02336D117A/0/Mazda6_12_800.jpg

http://www.autoweek.nl/images/800/6/16b9fb4ba4b5d31268fe05b99ddf49d6.jpg

אני חייב לציין, אני לא עובד וקשור בשום אופן ישיר או עקיף למכירות של דלק מוטורס, אבל המכונית מושלמת פשוט.

יפיפיה!

עמרי.

פורסם

178 כ"ס? חשבתי שראיתי איפשהו 170.

בכל מקרה, חבל שלא תגיע גרסת ה-1.8 במחיר תחרותי ונוח יותר או גרסת הדיזל (שפורד אגב עשו בשכל שהביאו את המונדאו גם עם מנוע דיזל). ה-6 החדשה אגב נראית הרבה יותר טוב מהנוכחית.

פורסם

הרשו לי לתקן, והמידע הבא הוא ממקור ראשון (נציג של היבואן - דלק מוטורס):

1. ה-6 החדשה נבחרה להיות מוצגת (השקה) באירופה וכן בישראל באותו תאריך: ה-11/11/2007. למרות זאת, היום קיבלתי הזמנה להשקה מוקדמת שתיערך ביום ו' השבוע בכל אולמות התצוגה של היבואן המשווקים את מאזדה (!!!). להזכירכם - עיתונאים זוכים להשקה וסקירת/מבחן הרכב לפני הקהל הרחב, ולכן הובאו הרכבים כבר בתחילת השבוע.

2. ל-6 החדשה יש בסיס מרכב משותף לרכב אחר המשווק כבר כחצי שנה ומיובא ע"י אותו יבואן: הפורד מונדיאו. במקרה או שלא, מידותיה קצרות אך במעט מזו האחרונה, ושתיהן 'השאילו' את בסיס המרכב המשותף מוולבו S-80.

3. הובטחו שיפורים ב-6 החדשה, הן בנושא ריכוך נוקשות הנסיעה עד לרמת שיכוך סבירה לארצנו, וכן הקטנת כמות הרעשים שמועברים לחלל תא הנוסעים - כל זאת מבלי לפגוע בביצועים ובאמינות של קודמתה. את זאת נבחן בנסיעות מבחן.

4. רמת המחירים אמורה להיות רק במעט יותר יקרה מהדגמים היוצאים תוך שמירה על מחיר סביר, שיכניס את הגרסה הבסיסית לרמת מיסוי 4 (בעיקר לאחר שינוי מדרגות המס והורדת המחירים הצפויה לאחר ה-01/01/2008).

נחיה ונראה.

מונדיאו טיטניום שחור-פנתר, 2.3ל' בנזין, 6היל' טיפט', חלונות כהים, עור, סאן-רוף חש', ב. שיוט, ב. אקלים מפוצלת, צ'יינג'ר MP3 Sony ל-6 דיסקים, AUX מובנה, שליטה מלאה מההגה, גודייר 235/45 עם מגנזיום R17 וחיישני חניה היקפיים.

פורסם

היא יוצאת ב4 דגמים לא יודע את כולם

אני יודע רק שאת ה2.0 ליטר יעלה בסביבות ה151 אלף ש"ח

ויש 1.8 ליטר בטח ובטח שיעלה פחות מ2.0 ליטר

206 XT

פורסם
3. הובטחו שיפורים ב-6 החדשה, הן בנושא ריכוך נוקשות הנסיעה עד לרמת שיכוך סבירה לארצנו, וכן הקטנת כמות הרעשים שמועברים לחלל תא הנוסעים

אחת הבעיות המרכזיות ב-6 הנוכחית !!

אבא שלי כבר מחכך את ידיו בחוסר סבלנות :-)

פורסם

אייל, הרבה יותר מרשימה מהיוצאת - אבל הרבה פחות מרשימה מהמונדיאו.

אמיר, תגיד לאבא שילך לראות את המונדיאו - קלאסה אחרת :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מונדיאו חדשה מרשימה?

אתמול ראיתי על הכביש - לא התרשמתי בכלל.

6 חדשה נראית לי מנופחת ועלמונית.

נחכה ונראה איך היא במציאות.....

אהבתי את ה-LOOK של את מזדה 6 הנוכחית.

מתלים נוקשים מדיי ומרווח מצומצם מאחור לטעמי הם הבעיות העיקריות שלה.

"לקסוס לעניים"?

יש כאן מישהו שרוצה רכב של עניים? :shock:

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

מעניין אם הפח הוא אותו פח

הפחחים בכלל לא ממליצים על מאזדה רק בגלל הפח שלהם כל מכה קטנה הוא מתעקם

מעניין אם שינו אותו

כי לפי מה שקראתי בכתבה בוואלה רכב שינו הרבה דברים אבל לא דיברו על הפח

רשמו גם ששינו את ההגה להגה חשמלי מה זה אומר ??

206 XT

• תוכן חדש...