Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 6 החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אליאב, אתה באמת חושב שבמהלך מבחן נהיגה ברכב הכתבים ידפקו אותו כדי לבדוק אם שינו את הפח?

חוצמזה שהשארת שקע בפח ממכה היא לא מחלה רק של מאזדה, אלה של הרבה מכוניות יפניות וקוריאניות.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הפח של מכוניות יפניות/קוריאניות בד"כ מאוד דק.

אני זוכר כשהייתי קטן, הייתי נשען על האוטו שלנו (סוזוקי באלנו) והפח היה מתעקם קצת וחוזר לצורה המקורית.

פורסם
אמיר, תגיד לאבא שילך לראות את המונדיאו - קלאסה אחרת :-)

מלחמה עבודה מראש!

אבא שלי רקם בינו ובין מאזדה קשר עמוק..

לאוו דווקא בגלל מאזדה/דלק מוטורס בארץ, אלא יותר משום שהוא מרוצה מאוד מה-6 הנוכחית שנמצאת בבעלותו כבר 4.5 שנים (יותר זמן מכל רכב אחר שהיה בבעלותו).

פורסם
באלנו,אפלהוז,DL אלו רכבים עם פח דק מאוד ולא בטיחותיים כלל.אלו לא מהווים דוגמא.

אתה צודק! רק כלי רכב עם "פח עבה" בטיחותיים.

לעניינו - אין קשר בין עובי פח המעטפת לבין בטיחות הרכב.

לעיתים היצרן משתמש בפלדה עם חוזק גבוה למתיחה והפלדה הזו דקה יותר ולעיתים המעטפת דקה מתוך רצון של היצרן לחסוך בעלויות.

את הבטיחות קובע מיבנה השילדה ולא עובי הפח החיצוני (שאכן נכון, פח דק רגיש הרבה יותר ללחיצות חיצוניות).

פורסם
מעניין אם הפח הוא אותו פח

הפחחים בכלל לא ממליצים על מאזדה רק בגלל הפח שלהם כל מכה קטנה הוא מתעקם

מעניין אם שינו אותו

כי לפי מה שקראתי בכתבה בוואלה רכב שינו הרבה דברים אבל לא דיברו על הפח

רשמו גם ששינו את ההגה להגה חשמלי מה זה אומר ??

ממש חבל שיש עדין יש אנשים החיים בקונספציה של שנות החמישים.

מאזדה ממש כמו רוב המתחרות שלה משתמשות במרכב שעיקרי תיפקודו הוא לספוג אנרגיה ולא בבנית טנקים (תשאיר את התחום הזה לצה"ל:-)) ועל כן הם רק ימשיכו את המגמה הברוכה הזאת. מי של מאמין יכול לראות בתר'ד בו נבחנה וולוו טנקית משנות התשעים למול רנו קטנה ופלאסטיקית שמשמידה את הולוו.

אגב, אם תבדוק המאזדה 6 הישנה (שתוכננה כבר מלפני חמש שנים) משיגה 4 כוכבי ריסוק ממש כמו אודי ,A4 ,A3 ואפילו הQ7 החדשה משמעותית ממנה!

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
אגב, אם תבדוק המאזדה 6 הישנה (שתוכננה כבר מלפני חמש שנים) משיגה 4 כוכבי ריסוק ממש כמו אודי ,A4 ,A3 ואפילו הQ7 החדשה משמעותית ממנה!

מין המפורסמות הוא, שאין להשוות בין המבצרים הגרמנים שעל גלגלים לקרטונים היפנים שעשויים מ"פח דק".

נכון שבמבחן ריסוק הניסן קשקאי לדוגמא, השיגה 5 כוכבים בעוד שהאודי Q7 השיגה 4 כוכבים בלבד.

אבל אי אפשר לבלבל את החבר'ה האלה עם עובדות.

פורסם
אתה צודק! רק כלי רכב עם "פח עבה" בטיחותיים.

לעניינו - אין קשר בין עובי פח המעטפת לבין בטיחות הרכב.

לעיתים היצרן משתמש בפלדה עם חוזק גבוה למתיחה והפלדה הזו דקה יותר ולעיתים המעטפת דקה מתוך רצון של היצרן לחסוך בעלויות.

את הבטיחות קובע מיבנה השילדה ולא עובי הפח החיצוני (שאכן נכון, פח דק רגיש הרבה יותר ללחיצות חיצוניות).

"תותח"

אני יודע בדיוק מה החשיבות של תא נוסעים חזק לעומת עובי פח,מאידך כל אדיוט שנשען על רכבים אלו יכול לגרום להם לכיפוף של מכה בפח זה מצחיק מרוב שזה עצוב.פח חזק חשוב מאוד לעמידות הרכב ולאו דווקא בתאונה אלא בתלאות היום יום.זה נותן הרגשה לאוטו של הלוחות שנה של פעם מפח-מי שעבד בקניאל בטוח מכיר אותם :-)

מניסיון של חבר נתן מכה עם הברך שלו לגטס ועיקם לה את הכנף כאילו נכנסה בעמוד עד שהדלת נהג לא נפתחה.

עוד מקרה הונדה סיויק חבר נשען על הדלת מישהו דחף אותו בקטנה והדלת נמעכה כאילו רכב נכנס בה בלי יכולת לפתוח אותה.

אותו במקרה עם הסיויק קרה באפלהוז.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
מעניין אם הפח הוא אותו פח

הפחחים בכלל לא ממליצים על מאזדה רק בגלל הפח שלהם כל מכה קטנה הוא מתעקם

הפחחים לא אמורים להיות שמחים מהמצב הזה כי זה מביא להם יותר פרנסה?

לפעמים (הרבה פעמים בעצם) בא לי להקיע מהשטויות של מוסכניקים ומהסיבונים שלהם :evil:

מעניין מה מוסכניקים "מומחים" אומרים על איכות "האלמנט" של המזדה החדשה........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
הפחחים לא אמורים להיות שמחים מהמצב הזה כי זה מביא להם יותר פרנסה?

לפעמים (הרבה פעמים בעצם) בא לי להקיע מהשטויות של מוסכניקים ומהסיבונים שלהם :evil:

מעניין מה מוסכניקים "מומחים" אומרים על איכות "האלמנט" של המזדה החדשה........

זה מה שגם אני אמרתי לאותו פחח

לגבי ההגה החשמלי מזה אומר?? מה הוא נותן?

206 XT

פורסם

בד"כ מדווחים על פחות תחושות ותקשורת עם הגהים חשמליים.

נראה מה יגידו על הגה חשמלי של 6.......

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

תמונות של המאזדה 6 הגנובה שהגנב נלכד בתוכה ונשרף במהלך מרדף

http://www.hnn.co.il/index.php?module=albums;task=view;id=3498

עריכה יש באתר עוד מאזדה לאחר תאונה בהמשך לדיונים על עובי הבפח במאזדה הקודמת

http://www.hnn.co.il/index.php?module=albums;task=view;id=3492

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...