Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני קופר vs אודי אי 3..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתעניין ברכישה של אחד משני הדגמים הללו חדש מהחנות

שניהם יעלו בסדר גודל של 200 אלף שח לאחר הכל.

שאלותי העיקריות נוגעות יותר למיני קופר

כיצד היא מתנהגת?

יש לרכב שוק?

היא נחשבת להצלחה או רק רכב עם פוזה?

בכלל כל פרט שתוכלו לזרוק לי על המיני קופר אני אשמח.

בברכה,

proud to be a mini 2006 owner

פורסם

בתור אחד שהייתה ברשותו מיני קופר וכעת מיני קופר S

המיני , הנאת נהיגה אמיתית, יש להן שוק מאוד טוב לדגם הקודם, נמכרות מעל המחירון ובהרבה.

אני מאמין שגם הדגם החדש יהיה עם שוק טוב, אבל בעוד שנה-שנתיים, כאשר יתחילו לחפש 2007-2008 משומשות.

לאודי יש יתרונות משלה, היא מפנקת יותר ויותר פראקטית, תא מטען גדול יותר, מרווח ישיבה מאחורה טוב יותר וכו'.

אם אתה מחפש רכב ליום יום שיהיה נוח וחווית נהיגה לא ממש שיקול בשבילך, לך על האודי.

אם אתה מחפש רכב שתהנה לנהוג עליו, שיהיה זריז ומעט יותר ספורטיבי מהאודי, לך על המיני.

בכל מקרה של שאלות על המיני אני אשמח לענות בפרטי,

נאור

פורסם

המיני היא לטעמי הזדמנות מוחמצת לשוק הישראלי, בשל מחירה הגבוה. וחבל. לא לחינם התחושה בארץ היא שמדובר בזן נדיר, למרות שאירופה מפוצצת במכוניות האלו. והסיבה אינה פזרנותם של האירופאים. מספיק לבדוק מחיר של מיני באירופה, יחסית למכוניות מיני אחרות, או מכוניות אחרות בכלל.

פורסם

המיני היא הרבה יותר מכונית "פאן" - מהנה יותר משמעותית לנהיגה עבור הנהג הספורטיבי, נראית ומרגישה כמו משהו עם הרבה יותר אופי. מצד שני היא צפופה, תא המטען פצפון ונוחות הנסיעה פחות טובה. מול גרסת ה-1.6 של האודי היא תהיה חזקה יותר, אבל גרסת ה-1.8T תהיה חזקה ממנה משמעותית.

השוק של המיני מעולה, ובהחלט יותר טוב משל ה-A3. בסופו של דבר, זה עניין של מה מדבר אליך יותר. תחושה שלי - אם אתה שוקל את המיני מול ה-A3, אז המיני עדיפה עבורך. (ד"א, המתחרה האמיתית של המיני מבית אודי תהיה ה-A1 החדשה שתצא עוד שנה+)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם הייתי מקבל את המיני במתנה הייתי מאושר

אם הייתי צריך לשלם עליה אז פחות כי התימכור שלה בארץ כאמור גובל בפשע.

אגב ראיתי פה באתר אחת למכירה שנת 08.

porsche 914,2.0,1970

פורסם

כדאי לערוך השוואה בין מחיר מיני קופר בארץ לבין מחיר קומפקטיות נפוצות כמו פוקוס או מזדה 3 או גולף 2 ליטר.אח"כ לעשות אותה השוואה באנגליה, נניח ואז לראות אם תמחור המיני בארץ סביר, או שמא לא כל כך.

פורסם
תחושה שלי - אם אתה שוקל את המיני מול ה-A3, אז המיני עדיפה עבורך. רוני

התחושה שלי דווקא הפוכה. אבל שיהיה בהצלחה בכל מקרה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מיני מיני מיני מיני.

רכב קטן ומדליק, מיוחד מאוד להבדיל אלף הבדלי הבדלות מה A3.

מתנהג יותר טוב, יש לו LOOK מדהים.

ה A3 לעומתו - משעמם. נכון, הוא יותר פרקטי ומרווח וכו'... השאלה אם אתה באמת צריך תא מטען גדול ומקום בספסל האחורי...

אני יודע שאני מסתדר טוב מאוד בלי שניהם.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

שלום,

כל הרכבים שהיו לי עד היום פרקטים הם לא היו(206 סיסי ו mx5)

ככה שיותר חשוב לי התמונה בגדול..

לצורך העיניין האודי נותנת לי פתרון כמעט בכל התחומים גם אם זה לא ברמה גבוהה

אבל היא עומדת גבוה בכל הסנדרטים.

ואילו את המיני אני לא מכיר כלל בגלל זה אני מתלבט..

proud to be a mini 2006 owner

פורסם
התחושה שלי דווקא הפוכה. אבל שיהיה בהצלחה בכל מקרה.

למה הפוכה? זה פשוט מאוד - הרבה מאוד אנשים שוקלים את ה-A3 כקומפקטית יוקרתית. הם לא בהכרח מתעניינים בביצועים או התנהגות, כי בסופו של דבר הם קונים מכונית קטנה יחסית ב-180 אלף שקלים ומעלה (כמובן שיש גם כאלו שקונים את הגרסאות הספורטיביות יותר). מי שמכניס למשוואה מיני בוודאי מחפש משהו קצת שונה, קצת מעבר לסתם תחושת יוקרה. פשוט תחשוב על זה - כמה אנשים שרוצים A3 מתעניינים במיני? כמה הפוך?

שלום,

כל הרכבים שהיו לי עד היום פרקטים הם לא היו(206 סיסי ו mx5)

ככה שיותר חשוב לי התמונה בגדול..

לצורך העיניין האודי נותנת לי פתרון כמעט בכל התחומים גם אם זה לא ברמה גבוהה

אבל היא עומדת גבוה בכל הסנדרטים.

ואילו את המיני אני לא מכיר כלל בגלל זה אני מתלבט..

האודי נותנת פתרון אם התבגרת - סה"כ אתה עובר לגג סגור ולמשהו יותר יוקרתי ופחות ספורטיבי, אם לא באמת (מיאטה) אז בתחושה (206). אם המיני מתאימה תדע רק אחרי נסיעת מבחן. מה שבטוח - שתיהן לא זולות, לא אבסולוטית ולא יחסית לתמורה.

פולו GTI החדשה.

בתכלס זו התשובה.

גם גולף FSI חדשה.

ממש לא התשובה. הפולו הרבה פחות יוקרתית מה-A3, במנוע ה-1.8T אצל האודי היא גם לא חזקה יותר, ובטח שלא ספורטיבית יותר. לא סתם היא עולה פחות. גולף FSI היא כמו A3 פחות יוקרתית. לא נראה לי שזה מה שהוא מחפש, והיא בטח ובטח לא מהנה כמו המיני.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני בדיוק לפני שבוע נסעתי במיני קופר (לא S) ונהג עליה חבר שכבר נהג באי אילו מכוניות מעולות בחייו ועשה קורסי נהיגה, ואמר שזה ממש לא כזה רכב מדהים לנהיגה.

הוא רכב פוזה, ואם כבר אז הנפתחת המלאה

AUDI A3 שאני יודע שהוא רכב מעולה, עקב כנראה השכונה בה אני גר מרגיש לי תמיד רכב של פוזה וזהו.

רכב של נשים של ניתוחי פלסטיק ובחורות שמשתמשות במושג "בגדי יציאה".

ככה אני מרגיש, כיוון שזה אישי אז זו דעה בלבד.

מבחינת איכות כל המכוניות מעולות. אני אישית חושב שהפולו מבחינת מראה נראית מעולה.

ב200K בתכלס, אני חושב שזה סכום אמצע כזה זה לא לפה ולא לפה.

• תוכן חדש...