Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאון 1.8TFSI' היש חיה כזאת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הגיע לאוזניי השמועה כי נכנסת החל משנת דגם 2008 לאון חדש שתחליף את דגם הSPORT UP 2000 TFSI שהיה בשנים 2006-07

לדגם הקודם שאנחנו בעלים של אחד כזה יש מנוע 2000 עם 185 כ"ס מומנט של 27.5 קג"מ וכו'..

לדגם החדש יש מנוע 1.8 TFSI שהגיע מאודי בעל 160 כ"ס, המידה של הגלגלים ירה ל16 וכך גם החתך

המחיר באיזור 170K

למישהו יש מידע על החיה הזו?

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

בסיאט לא רשום על זה כלום, עדיין מפורסם הדגם של ה2.0 TFSI

ממקור ראשון אני יודע שהמחירו שלה זה 170K

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

אני יודע בדיוק כמוך, אבל סומך על נטקאר. הם מעדכנים את האתר כל יום ויום, וכל הנתונים שם נכונים לגמרי (בדקתי לפי השוואת מחירים + נתונים של מכוניות שונות). זה שאמרו לך 170K זה כנראה כולל תוספות וכו'. לטעמי המחיר הרישמי ההתחלתי הוא 160K. בכל מקרה, קצת נראה מוזר שהחליפו דגם בלי לפרסם או להודיע על כך. (ייתכן ואכן פירסמו, אך אני לא ראיתי בשום מקום על דגם חדש שנכנס, פרט מנטקאר).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא יודע, אני רק יודע שזה מנוע דיי חדש שנכנס באודי ושזה עושה ללאון מחיר ליגיטימי ונח מאוד

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

מוזר האתר של נטקאר כי מצויין שם מחיר גם לגרסת ה-1.6 ליטר (בזמנו אמרו שהיא הראשונה שתגיע, ואיזה פלא, עדיין אין וכנראה גם לא יהיה). המנוע הזה הוא לא TFSI אלא TSI. מומנט יפה ממנוע 1.8 ומחיר נוח יחסית. אני מאמין שאם וכאשר גרסה זו תגיע לארץ, הגרסה שלך בן, תפסיק להמכר כאן פשוט כדי להציע לאון ספורטיבית במחיר נוח ואת הקופרה הממוקמת מעל. 3 גרסאות ספורטיביות ללאון נראה לי לא ריאלי בארץ.

פורסם
מוזר האתר של נטקאר כי מצויין שם מחיר גם לגרסת ה-1.6 ליטר (בזמנו אמרו שהיא הראשונה שתגיע, ואיזה פלא, עדיין אין וכנראה גם לא יהיה). המנוע הזה הוא לא TFSI אלא TSI. מומנט יפה ממנוע 1.8 ומחיר נוח יחסית. אני מאמין שאם וכאשר גרסה זו תגיע לארץ, הגרסה שלך בן, תפסיק להמכר כאן פשוט כדי להציע לאון ספורטיבית במחיר נוח ואת הקופרה הממוקמת מעל. 3 גרסאות ספורטיביות ללאון נראה לי לא ריאלי בארץ.

אני יודע בדיוק למה התכוונתי וזה לא TSI אלא TFSI 1.8 עם 160 כ"ס וגלגלים 16 זה בעיקרון השינויים הרציניים מגרסת הSPORT UP לה היו 185 כ"ס על מנוע 2 ליטר

BENJ:

ROY:

פורסם

באתר סיאט העולמי יש מנוע TSI 1.8 עם 160 כ"ס. לא נראה לי הגיוני שסיאט יציעו 2 מנועים עם אותו הספק ונפח רק שאחד מהם TSI והשני TFSI.

פורסם
באתר סיאט העולמי יש מנוע TSI 1.8 עם 160 כ"ס. לא נראה לי הגיוני שסיאט יציעו 2 מנועים עם אותו הספק ונפח רק שאחד מהם TSI והשני TFSI.

אז תאמין, כי בטופס ההזמנה רשום בפירוש 1.8 TFSI

BENJ:

ROY:

פורסם
ה-1.8 160 כ"ס וה-2.0 185 כ"ס הם TFSI, ולא TSI.

א. אוראל תתחדש על התמונה החדשה- ניראת פצץ

ב. היום עשיתי את הבדיקה גם בטופס ההזנה רשום 1.8 TSI 160" כ"ס וכשיו אני חייב את התנצלותי למר GOLF, צדקת זה TSI ואכשיו אני מבולבל פצצות.

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

בן, זאת טעות.

שוב, ה-1.8 וה-2.0 הם TFSI.

TSI יש אך ורק ב-1.4 (125, 140 ו-170 כ"ס).

אתם מוזמנים לבדוק :-)

ה-1.8TFSI נמצא באודי A4 החדשה וגם באוקטביה (מחליף את ה-2.0FSI).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
בן, זאת טעות.

שוב, ה-1.8 וה-2.0 הם TFSI.

TSI יש אך ורק ב-1.4 (125, 140 ו-170 כ"ס).

אתם מוזמנים לבדוק :-)

ה-1.8TFSI נמצא באודי A4 החדשה וגם באוקטביה (מחליף את ה-2.0FSI).

אז זהו שאני חשבתי בדיוק כמוך עד לפני שעתיים.

בחור שאני ואחי מכירים הזמין לאון 2008 חדשה שתגיע בעוד חודשיים עם מ.נוע 1.8 TSI ודאי,רשו בהזמה,160 כ"ס 1800

גם אני הבנתי שקיים מנוע 1.8 TFSI אבל כנראה יש גם 1.8 TSI

האמת שזה באמת משהו מפתיע אבל זה מהשרשום בהזמנה, אני פשוט לא יודע מה זה החיה הזו

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

זאת טעות מקומית, כרגיל.

1.8TSI - אין חייה כזאת!

ושוב, אתם מוזמנים לבדוק באתרים השונים של החברות (אודי, שקודה...) ולראות שאכן מדובר ב-TFSI,

ולא TSI כמו שטוענים בארצנו - זאת פשוט טעות של היבואן.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...