Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע על איזה ספריי ספציפית אתה מדבר, אבל לי יש ספריי כזה של טרטל-ווקס וחלק מהמטרה שלו היא לשמור על הצמיג לאורך זמן שלא יתייבש בשמש וכאלה...

פורסם

מעבר לאפקט הברק והניקיון של הצמיג, אני לא מאמין שהוא באמת מאריך את החיים הלו. מה גם שאתה מסתכן בהחלקה במידה והשפרצת חומר על הסוליה.

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=12446

לעיתים רחוקות אני משתמשת בקצף לניקוי גלגלים שנמכר בהום סנטר, אך מעדיפה את השיטה של ניקוי הגלגלים עם סבון מים ומברשת גזה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מפחינת יופי, אין ספק זה יפה.

אבל גם עם זה שומר על הצמיג, על הגומי.

אתה גם ככה לא עושה את כל הצמיג. אתה מרסס רק את הדופן החיצונית, מה שרואים.

וכל השאר נישאר אותו דבר.

אז בקטע של שמירה על הצמיג לדעתי זה שטויות,

או שאתה מתכוון להרים את האוטו או לזחול מתחת ולהרים ולסובב את הגלגל או איך שנוח לך כדי לכסות את כולו.

אבל לא נירא לי.

לדעתי תבדוק שזה לא פוגע בגומי ותמשיך

להשתמש בשביל היופי.

פורסם

קודם כל תודה על התגובות .

אבל אני עדיין רוצה להבין אם החומר עלול לפגוע בצמיג לאורך זמן .

( מתוך הנחה שמרססים כל חודש . ורק על הדופן החיצונית )

פורסם

אם תרסס ספרי על בסיסי שומני ולא סילוקוני אז אתה תפגע בצמיג היות ובדיוק כמו שמן שיזוף-תזרז ותאיץ את פעולת קרני הUV על הגוף במקרה שלך זה יהיה גומי.

בדיוק כמו שהרבה ישאלים נוהגים למרוח ולהתיז ספרי סקאי שבעצם לרוב יפגע בדש היות והוא על בסיס שומני אשר יגרום ויביא להאצת "עייפות חומר".

הדרך היעילה ביותר היא מים וסבון [גם לדשבורד וגם לצמיג].

אמנם יש מוצרים איכותיים בשוק מחברות טובות על בסיס מרכיבים ידידותי ויעיל שלא יגרום נזק.

אני למשל לדש משתמש בגל מריחה של ארמול אול,ולצמיגים גם בגל מריחה מיוחד של החברה הזו,2 המוצרים על בסיס סילוקוני נגד קרינת UV ואינם על בסיס שומני.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

הספרי מגן על הצד החיצוני של הצמיג אבל על הצד הפנימי של הצמיג מה יגן ?

חוץ מיופי זה לא נותן כלום וחוץ מהחלקה שיכולה להיוצר עקב ההתזה על סוליית הצמיג .

תעשה חשבון .

פורסם
הספרי מגן על הצד החיצוני של הצמיג אבל על הצד הפנימי של הצמיג מה יגן ?

.

הצד הפנימי תמיד נשאר פחות סדוק מהחיצוני, גם אם תמרח את החיצוני כל יום בשמנים שמלכת אנגליה משתמשת בהם .

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

• תוכן חדש...