Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

קניתי מגבר לאוטו לפני כמה ימים וחיברתי אותו לHU. מאז, כל פעם שאני מאזין לשירים, בין כל העברת שיר או אפילו אם אני שם את הרדיו על "שקט", ישנו רעש רקע מעצבן מהרמקולים, של החלקים המכאניים שזזים ברדיו דיסק על מנת לקרוא את הדיסק.

אשמח לקבל פירוט על הבעיה, ועל דרכים לפיתרונה.

תודה לכל העוזרים.

פורסם

עידכון: בדקתי עם רב מודד את כבל הRCA והוא תקין.

כמו כן קראתי איפשהו פה בפורום שאולי נשרף המינוס של הRCA בHU וצריך לחבר כבל בין המינוס של הRCA לHU, ניסיתי וזה לא עזר. עדיין שומעים רעשים מרגיזים של קריאת הדיסקים, מישהו פה יכול לעזור?

תודה..

פורסם

כנראה שהמגבר שלך נדפק, כדאי מאוד שתחליף אותו ויפה שעה אחת קודם, אחרת הוא עלול להרוס גם את הרדיו דיסק.

מקווה שעזרתי.

פורסם

אני לא חזק בתחום אבל ממליון מדריכים שקראתי יכול להיות שהכבל RCA שלך קרוב לכבל האדום שמעביר חשמל למגבר והוא יוצר הפרעול שגורמות רעשים.

פורסם

הבעיה שהזכרת היא של רעש אלטרנטור, אם אני לא טועה.

אכן שומעים רעשים מאוד חלשים לפי סיבובי המנוע, אבל זה לא מפריע לי. הבעיה שתיארתי מפריעה לי מאוד, רעש הקריאה של הדיסק בHU!

בבקשה תעזרו לי בזה, זו בעיה ממש מרגיזה.

תודה.

פורסם

היה לי אותו דבר באוטו הקודם, וזה היה עם רדיו דיסק מצ'וקמק מתוצרת SMART אחרי החלפתו הרעשים נעלמו.

איזה רדיו דיסק יש לך?

:-) just smile
פורסם

רדיו דיסק של LG.

אולי הרבה יגידו פה שLG זו חברה גרועה שלא מתמחה באודיו, אבל האיכות שהוא מביא לי מספקת אותי מאוד ואני רק רוצה לדעת ממה נובעת הבעיה ואיך ניתן לסדר אותה. ד"א יש לי אחריות על המכשיר, כך שאם זה לא באג סידרתי אני יכול להחליף אותו.

בבקשה תעזרו, תודה.

פורסם

אתה בטוח שזה יעזור? כי הרעשים נוצרים בתוך הרדיו דיסק..

בכל מקרה אני מעדיף לפתור את הבעיה ללא הוספת מכשירים חיצוניים.

עוד תגובות?

שוב תודה לכל העוזרים.

פורסם

למה שלא תריץ כאן חיפוש על "רעש אלטרנטור" או "יללת אלטרנטור"

אתה תמצא את כל העזרה שאתה רק צריך - הנושא הזה נטחן יותר מבשר בפורום הזה.

בפועל - הת'רד הזה כבר היה צריך להנעל מזמן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...