Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים לוולקן (או A539 נגד ZE-512)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה היחידה של יוקוהאמה שתמיד היבוא שלהם היה גרוע.

פעם בהתחלה היבואן היה יבואן טויוטה והוא לא הצליח ולא ניסה יותר מדי לשווק בפנצריות, אח"כ חצב סחר ( יבואן פולדה ועוד כמה מותגים קטנים ) עבד טוב עם הפנצריות אבל המותג לא תפס אצל הפנצרמאכרים.

אחרי זה הגיפור , היה להם רצון טוב ומחירים יפים אבל עוד פעם משהוא התפקשש.

היום אוטודיפו בכלל בדיחה.

אני בכול מקרה מעדיף יוקו על אפציות אחרות מי שמתעניין שיכנס לאתר של tirerack ויקרא.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הבעיה היחידה של יוקוהאמה שתמיד היבוא שלהם היה גרוע.

פעם בהתחלה היבואן היה יבואן טויוטה והוא לא הצליח ולא ניסה יותר מדי לשווק בפנצריות, אח"כ חצב סחר ( יבואן פולדה ועוד כמה מותגים קטנים ) עבד טוב עם הפנצריות אבל המותג לא תפס אצל הפנצרמאכרים.

אחרי זה הגיפור , היה להם רצון טוב ומחירים יפים אבל עוד פעם משהוא התפקשש.

היום אוטודיפו בכלל בדיחה.

אני בכול מקרה מעדיף יוקו על אפציות אחרות מי שמתעניין שיכנס לאתר של tirerack ויקרא.

מדוע אוטודיפו בדיחה?

הם דוקא מציעים צמיגים מתאריך ייצור די חדש, ובמחיר זול (300 ש"ח לצמיג במידה שלי).

אגב, בהזדמנות זאת אני רוצה לשאול אם מישהו יודע כמה בערך יעלה לי המעבר ל-15 אינץ' (ג'אנטים וצמיגים).

מחר אני אברר לגבי ההפרש במחירי הצמיגים.

יובל.

פורסם
אגב, בהזדמנות זאת אני רוצה לשאול אם מישהו יודע כמה בערך יעלה לי המעבר ל-15 אינץ' (ג'אנטים וצמיגים).

רביעיית ג'אנטים 15 אינץ' של O.Z לדוג' זה עסק לא זול בכלל, תכין מעל 4K ש"ח...

פורסם
האם לפי מה שהבנתי אפשר להחליף צדדים בין הצמיגים הקדמיים שלי (512), עקב שחיקה של הכתף החיצונית?

Yes, you can swap sides, but you have to remove each tyre from the rim and put it on the other way round so that the directional tread is pointing in the right direction when the tyre is on the other side.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

אני אוסיף משהו בעניין הצמיגים מהנסיון שלי איתם:

יוקו 539 עדיפים על פאלקן 512

למי שמתקשה להשיג אותם,ניתן להשיג אותם באביב סוכנויות בעפולה.

לירן

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
גם לי יש את היוקו אבל אני מנסה באמת להבין למה אין את המישלין פילוט ספורט על מידה 185/55/14 מעניין :roll:

גם לי יש את המידה הזאת , ובאופן כללי היא מאוד בעייתית.

המישלין היחיד במידה הזאת זה אנרג'י ( :? )

כשחיפשתי צמיגים בזמנו לפני שנה, הופסק הייבוא / שיווק של היוקו ולאחר בדיקות

מעמיקות הלכתי על ה CONTINENTAL ECOCONTACT

למרות שהם אמורים להיות "ירוקים" לכאורה הם מספקים אחיזה משביעת רצון בכל התנאים .... וגם שקטים מאוד מאוד ( אביעד, בשבילך :wink: )

מה שאז היו האופציות הן :

קלבר , קומהו , פאלקן ועוד כמה צמיגי ג'אנק

ובליגה הגבוהה יחסית , היו סה"כ פירלי P6000 והקונטיננטל (לגודייר ולמישלין לא היה כלום במידה שלי :shock: )

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אתה יכול למצוא גאנטים גם ב 2500 ש"ח + צמיגים ב 1500 ש"ח וככה אתה בפחות מ 4 אלף מעמיד סט לתפארת מדינת ישראל ( חוץ מזה שאתה יכול למכור את הסט גאנטים שלך וככה זה יתקזז קצת בהמשך )

ומכיוון שאתה לא מתחרה במירוצי ראלי , אז רוב הגאנטים יהיו מספיק טובים ואתה לא תצטרך לבחור את הגאנטים הכי עמידים שאפשר ( שמן הסתם גם הרבה יותר יקרים )

לאייל , נראה לי שיש לך בעיה עם היבואן של "פאלקן" , אצלי בוולקן הם לא קיפצו ותאמין לי שעברתי קצת יותר מפעם אחת את מגבלות האחיזה שלהם

הפאלקן נותנים אחלה תמורה , טובה יותר מצמיגים "ירוקים" של פירלי , מישלין , גודייר וכו'...

היוקו 539 לא ברמה של הגודייר F1 או טויו פרוקסס F1 ( ראיתי שמתלבטים ביניהם )

עוד אופציה טובה היא הדאנלופ SP 8000 או הדגם שהחליף , ה 9000

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...