Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזה שבועיים אני נהנה מרכישתי החדשה, קליאו ספורט MK1, אך כאשר פתחתי את מכסה המנוע כדי להעביר סמרטוט מתחת שמתי לב שבמקום נוזל קירור יש מים רגילים. לא שמתי לב לעובדה זו מקודם והבחור שקניתי ממנו את הרכב לא הפנה את צומת ליבי, יש לציין שהרכב במצב מצויין ועבר בדיקה ללא בעיה. השאלה שלי היא האם נעשה\יעשה נזק, איך אפשר לרוקן את המים ולשים נוזל קירור ואיזה ממולץ לקליאו?

שאלה נוספת לבעלי הקליאו. ידוע שיש לרנו ציפוי על השמשה הקדמית שיכול לשבש פעולתו של גלאי רדאר. שמתי לב שבחלקה התחתון של השמשה ממש באמצע יש מן ריבוע קטן שנראה כאילו שהוא ללא הציפוי (הירקרק\כחלחל) שיש על כל השמשה, האם הוא משמש כמעיין "חלון" לגלאי?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

האם במהלך השבועיים - לא היה חסר מיים ?

אם לא, אז תעשה מעבר מיידי לנוזל קירור איכותי, בפורום תקבל המלצות.

איך לבצע לבד - יש פה מומחים גדולים יותר בנושא.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

1. כן מומלץ ועדיפות במהרה להחליף את מי הקירור של המנוע.

המים המומלצים הם ELFGlacelf Auto Supra מהולים בכמות של 50/50 עם מים מזוקקים.

צריך כ-7-8 ליטרים.

2. כן, הוא משמש כחלון לגלאי ראדר, GPS וכדומה.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

לא, לא היו שום בעיות ואין קורוזיה וכן אני בטוח שאלו הם מי ברז.

האם יש אפשרות להחליף את המים לבד או שחייבים לפנות מוסך?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מומלץ מאוד ללפנות למוסך אם אינך יודע לנקז את המים ואת "שאריות המים" מהמיכל והצינורות כמו שצריך.

את החלפתי את מי הקירור, למים שהמלצתי לך עליהם, בקליאו שלי- בטיפול האחרון לפני כשלושה שבועות.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

• תוכן חדש...