Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עישון בנהיגה- תחילת הסוף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בלי שום קשר לחקיקה כזו - אני עדיין מעשן לצערי אבל מאז הרכישה של הרכב האחרון בפברואר אני לא מעשן בזמן נהיגה ברכב .

זה גורם לי להרוויח עוד קצת בריאות , ובעיקר הרכב נשמר נקי וריחני , הרכב הקודם שהיה בבעלותי כתשע שנים הריח כמו מאפרה ממונעת .

שורה תחתונה מומלץ לאמץ את הוויתור על הסיגריות בזמן נהיגה .

לבריאות

פורסם
אני גם בעד עונש מוות לאנשים שזורקים / מאפרים מהחלון תוך כדי נסיעה, כאילו העולם זה המאפרה שלהם.

לזרוק? קנס!

לאפר? בחייאת,האפר לא מפריע לאף אחד.

פורסם
האפר עף לתוך הרכב שמאחוריך (אם הוא עם חלונות פתוחים) כתוצאה מהעובדה שאתה תוך כדי נסיעה.

אין לי בעיה שאנשים יאפרו דרך החלון בעמידה מוחלטת.

האפר במהירות 90 קמ"ש ,קשה להאמין שהוא לא מתפורר לכל הכיוונים.

אגב יצא לי לזרוק סיגריה מהחלון,זורק צמוד לחלון כדי לא לפגוע (המאפרה מלאה).......

אגב,נהגי מוניות מרוקנים מאפרות ברמזור על הרצפה :lol:

פורסם
אני גם בעד עונש מוות לאנשים שזורקים / מאפרים מהחלון תוך כדי נסיעה, כאילו העולם זה המאפרה שלהם.

האפר עף לתוך הרכב שמאחוריך (אם הוא עם חלונות פתוחים) כתוצאה מהעובדה שאתה תוך כדי נסיעה.

אין לי בעיה שאנשים יאפרו דרך החלון בעמידה מוחלטת.

אם תהרוג את המאפרים, מה תעשה לאלה שזורקים זבל בנסיעה? תהרוג אותם פעמיים? בתפציץ להם את הבית?

תירגע כולה אפר. מה אתה רוצה שאני יאפר ברכב שלי? זה מסריח!

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

ולגבי ההתערבות בחיים: אתם כנראה לא חיים בישראל, אלא בספירה אחרת. אתם מדברים על אם נכנסים לכם לחיים ושוכחים שממש בימים אלה הולך לעבור חוק שיכנס לכולנו לחיים באין מפריע. המשטרה ביקשה אפשרות שהיא תוכל לדעת באופן ישיר וללא טובות מחברות התקשורת וצווים שיפוטיים - מעקב אחר כל שיחות הטלפון שלנו, מקומינו בזמן אמת, כל כתובות המייל שלנו האתרים שאנו גולשים בהם וכהנה וכהנה, והכל בשם המלחמה בפשיעה,

אז חבר'ה - סיגריה זה כבר ממש הדבר הפחות חשוב לאופן שבו נדחפים לחיים.

אכן זו סוגייה קשה, אם זה יתאפשר מדובר בחדירה מוחלטת לפרטיות האזרחים - מה גם שכמו שאני מכיר את המדינה, לא רק לשוטרים הגונים תהיה גישה למערכת, והדבר ייצור בלאגאן גדול בצורת סחיטות ואיומים, הטרדות וכו' למי שמוכן לשלם קצת כדי לקבל מידע יעיל.

אני ממש נגד זה, מי שחשב על החוק כנראה דמיין בראש סרטי מדע בדיוני שבהם הפשע נאכף עוד לפני שבוצע ע"י מודיעין טוב ורשתות מידע כמו שציינת - חבל שהוא שכח שאנחנו חיים בישראל.

לדעתי הדבר יהיה הרסני - וצריך למנוע את יציאתו לפועל בכל מחיר באם יתחילו דיונים רציניים, מדובר על חדירה חזקה ביותר לפרטיות שלנו ואסור לאפשר כזה דבר.

כנ"ל לגבי העישון תוך כדי נהיגה -

אמנם אתה צודק חלקית, ואכן כנראה יש מאחורי החוק מגמה של צמצום נזקים כללי (פחות גורם מסיח דעת אחד, לא משנה עד כמה מזערי הוא - והורדת כמות הסיגריות הנצרכת ברגע נתון כך שתהיה ירידה בתחלואה הכללית ופחות בזבוז כספים מתקציבי הבריאות).

אך זה מוגזם לחפש שוב ושוב כיצד לגלח מהוצאות המדינה על חשבוננו - חוק הקשור לתחבורה צריכים לחוקק מתוך דאגה לאינטרס הבטיחות בדרכים לדעתי, ומכיוון שהסיגריה בתוך הרכב אינה מהווה גורם להסחת הדעת יותר מלעיסת מסטיק האינטרס היחיד מאחורי החוק הוא ללכת סביב עצמינו ולעבוד על הציבור בעיניים, "הנה, אנחנו כן עושים משהו" - גורם בטיחותי אין מאחורי ההחלטה, ומכיוון שהדבר מהווה חדירה לחופש הפרט שתזיק הרבה יותר מאשר נהג שמחזיק סיגריה החוק מיותר לחלוטין.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
מה העצבים? בעיני זהו חוק מצוין. נהג שעסוק בלעשן לא מרוכז בנהיגה
יש כאן קצ' שלא חשבת עליו. נהג שמכור לסם הרע הזה יסבול מקריז,ולא יהיה מרוכז בנהיגה במשך כל הנסיעה, ולא רק ב5 דקות של הסיגריה. וכנראה שחוסר ריכוז יהיה יותר משמעותי.

גמילה בשיטת האינקוויזיציה זה אולי טוב, אבל לא בזמן הנהיגה.

נ.ב. מי שנוהג בסמי-טריילר ומתכופף בזמן הנסיעה (לא משנה מאיזו סיבה) ... מי שלימד אותו נהיגה, ובחן אותו צריך לשלול להם את הרישיון.

פורסם
האפר במהירות 90 קמ"ש ,קשה להאמין שהוא לא מתפורר לכל הכיוונים.

הוא לא. חכה שתרכב על אופנוע, תתחיל לגלות הרבה דברים חדשים על העולם.

אגב יצא לי לזרוק סיגריה מהחלון,זורק צמוד לחלון כדי לא לפגוע (המאפרה מלאה).......

אחלה אתה.

אגב,נהגי מוניות מרוקנים מאפרות ברמזור על הרצפה :lol:

עדיף ממה שאתה עושה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
הוא לא. חכה שתרכב על אופנוע, תתחיל לגלות הרבה דברים חדשים על העולם.

אוי,בחייאת אפר של סיגריה - מתפוגג ברגע.

אחלה אתה.

לא ביקשתי שתדרג אותי.

קרה מקרה,טעיתי מודה.

זה עדיף על לחרטטט כמה צדיק אני.

עדיף ממה שאתה עושה.

כנס לפרופורציות - אפר של סיגריה ב90 קמ"ש.

פורסם

אתה נוסע על אופנוע, על 100 קמ"ש.

עף עלייך אפר, שמסיט את תשומת הלב והמבט שלך למשך שנייה אחת.

לא נשמע הרבה, נכון?

עכשיו תחשוב על זה שאתה עובר X מטרים, בלי תשומת לב לכביש, ויכול לעשות תאונה... למה?

כי מישהו החליט ש"בא לו" להעיף אפר / סיגריה מהחלון שלו.

שלא לדבר על זה שסיגרייה בוערת יכולה לעשות נזק לרכב / אופנוע מאחורייך.

אנשים כאלו - בא לי להרוג. מצטרף לעמותה של אייל. :evil:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אוי אוי אוי מר קונדזיבי.. :lol:

זה ממש בולשיט שאפר של סיגריה תפריע לרוכב אופנוע במהירות הזאת (במיוחד אם הוא רוכב עם קסדה!!)

בנושא לזרוק סיגריה, מסכים איתכם בהחלט!

פעם הרכב שלפני זרק סיגריה כאשר נסעתי עם גג פתוח ובמזל היא רק פגעה בשמשה ולא נכנסה פנימה.

אבל אפר?? בחייאת ...

שלא לדבר על זה שסיגרייה בוערת יכולה לעשות נזק לרכב / אופנוע מאחורייך.

פעם התפוצץ ליידי אופנוע מסיגריה בוערת שהושלכה לעברו במהלך התניידותינו בכביש המהיר :lol:

אמיר, אני ואתה כבר הסכמנו בנושא :-D

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

עוד נקודה למחשבה,בי נכנס רכב מאחורה כי הנהג נכווה מאפר של סיגרייה והסיט את המבט מהכביש.

לגבי האיסור המפורש לעשן בנהיגה,גם אם יעבור חוק כזה האכיפה שלו תהיה בדיוק כמו אכיפה של 2 ידיים על ההגה כלומר לא קיימת.

לא שאני מעשן אבל לדעתי צריך פשוט להחמיר את חוק 2 הידיים על ההגה ואז לא נצטרך להתפלא מחדש למה האידיוט שלפנינו

בולם ל 60 קמ"ש בכביש מהיר ואז מגלים שהוא בעצם שולח SMS/קורא/אוכל/שותה/מביא ביד/השלם את החסר.

בקיצור לא ייצא מהבלון הזה כלום.

• תוכן חדש...