Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתונים: הדירה בקומה 3 כאשר החנייה ממש מתחת לדירה לכן לא ניתן לראות את הרכב. יש מחשב ויש ראוטר (אם זה משנה).

חשמל בעייתי להעביר לתקרה של החנייה אלא אם ימתח כבל מהדירה למטה.

רצון: מצלמת אבטחה עם עדיפות לשינוי כיוון (לא הכרחי). תתלה על תקרת חניית הבניין. המצלמה צריכה בגדול להידלק כל פעם שיש תזוזה (צריך גם חיישן תנועה כנראה) ולהתריע על כך בדירה (איך להתריע עדיין לא החלטתי). כל הסיפור יופעל בלילה בעיקר כאשר לא אמורה להיות שום תנועה/תזוזה ליד הרכב. יש רצון להימנע מהעברת כבלים מקומה 3 לחנייה. המטרה היא לא להקליט את העבריין (אפשרי אבל לא הכרחי) אלא פשוט להתריע כאשר יש תנועה ליד הרכב ואפשרות לראות מה קורה מהבית.

אשמח לשמוע המלצות איך הדבר ניתן לביצוע. כמו כן, הסתכלתי קצת בזאפ על מצלמות אבטחה אבל לא יכולתי להצביע על דגם ספציפי מה גם שצריך שהתקשורת בין המצלמה לעמדה בדירה לא תופרע ע"י קומה/קירות וכו'.

תקציב: אני מקציב לעניין כ-1000 ש"ח אם אפשרות תזוזה מעלה בתנאי שזה באמת משהו רציני ושווה את הכסף.

תודה רבה לממליצים (עדיפות לכאלה שיש להם משהו דומה כבר).

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

יש לי משהו כזה, אבל הבאתי שתי מצלמות, מתחברות למחשב אחד שהבאתי ב-200 ש"ח והוצאת לו את כ הכטיסם - קול, איפוס, ונשארו רק הזיכרון, 8 GHz, והארד דיסק שהוחלף לשלושה עם 160GB כ"א, וחיבורים מיוחדים למצלמות, שמצלמות 24 שעות את המחסן הפרטי ואז החניה. יש לציין כי זה הציל 90% מהרכבים בבניין שלי.

זה עלה לי באיזור ה-1200 ש"ח, לא כולל התקנה, כי אני התקנתי לבד, ולא כולל חיווט. אני הבאתי אותו. כולל תעלות חיצונית, להעביר את הכבלים, כאמור קומה 2.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

ליאור.

אתה צריך גלאי תנועה+מצלמת אבטחה, כל זה מחובר למחשב. בנוסף אתה צריך מקור חשמל בשביל שני אלה, ואולי גם תאורה?

(בבניינים רבים יש גלאי תנועה שמפעיל פרוז'קטור בחניה).

אני לא רואה איך אתה עושה את זה בלי חיווט. תשיג חבר עם משאית, תעלה על הגג ותחבר תעלות :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יש גם כאלה אלחוטיים.. אבל הבעיה בזה שזה עולה ה-מ-ו-ן כסף, וזה פריץ בפני האקרים, והם יכולים לעשות מעקב על האוטו (אם זה אלחוטי כמובן...)

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

אם הראוטר שלך הוא אלחוטי

תוכל להשתמש במצלמת רשת אלחוטית בעלת אפשרות תנועה

רוב המצלמות מהסוג הזה יש VMD פנימי כאשר יש התראה הוא מזעיק במחשב שהוגדר מראש

ויש אפשרות להקלטה אוטומתית אם יש ליד הרכב מנורה תוכל למשוך ממנה חשמל למצלמה

ואז לא תצתרך להעביר שום כבל לדירה המינוס הוא שהמנורה לא דלוקה בשעות היום

במקרה ואין לך רשת אלחוטית ניתן להשתמש במצלמת LAN רגילה בעלת אותם תכונות

ואז תצתרך להריץ כבל רשת לדירה

האפשרות הזולה ביותר ללא תנועה היא הרכבת מצלמה פשוטה 300 ש"ח+- בחניה

הוספת כרטיס VMD ל4 מצלמות במחשב ואז כאשר תהיה התראה המחשב יתחיל להקליט ויתן התראה קולית

ניתן בחלק מהכרטיסים להוציא זוג מגעים יבשים לחיבור אזעקה חיצונית

אם אין לך בחניה תאורה בשעות הלילה תהיה חייב מצלמה בעלת תאורת IR

ובכל מקרה תצטרך מצלמת OUTDOOR

הייתי מציע לך לחפש באיביי תוכל למצוא מגוון גדול יותר של מוצרים ובמחירים זולים יותר משמעותית

פורסם

יש תאורה בחנייה בלילה אך היא קלה מדי לכיבוי וכל אחד יכול לכבות. אז נגיד שאני מעביר כבלים מהדירה למטה, איזה דגם/סוג הכי יתאים לי ?

Veni Vidi Vici

פורסם

שאלה:

מה הבעיה לבטל את המפסק של תאורת החנייה ולשים אותו על טיימר שידליק את האור בלילה\לחבר את זה לגלאי תנועה.

אני לא חושב שמישהו מהשכנים יתנגד..

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לי יש גלאי שטח עם חיישן שמפעיל עצמאית את הפרוז'קטור בכל תנועה בשטח נתון. לא בעייה להוסיף לחיישן גם התראה שתגיע עד לבית.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לא יותר פשוט לפנות לאדם שמתעסק דרך קבע בדברים מסוג זה?

ליאור, אם תרצה אני יכול להפנות אותך למישהו מקצועי ואמין שיפתור לך את הבעיה הזאת. דבר איתי בפרטי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תבוא לחנות אצלי בעבודה הכי בטוח :wink:

ואם תצטרך לחזור בלילה הביתה זה אחלה כושר.

אם הרעיון שלך הוא על מנת לאבטח את הרכב לא עדיף להשיג כיסוי רכב מכוער מבחוץ אבל תקין מבפנים ולכסות את הרכב ?

פורסם

יש לכם לינקים לספקי מצלמות כאלו בארץ ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הבוס שלי (החל מאתמול) מתעסק עם מצלמות טרמיות (IR) - אני אברר עלות של מצלמה.

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...